Acum este 09 Iun 2026, 20:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 06 Sep 2010, 18:05 
Neconectat

Nume forum:1
Andreea, numele de gargarita ca atare, cred eu, implica anumite merite pe care le obtii dupa un anumit timp de a sta pe forum si trebuie sa te caracterizeze. In plus, o anumita gargarita te propune aici si celelalte gargarite vor lua in considerare acest aspect.

Nu vreau sa intru in detalii, am decis sa nu mai intru in polemica in legatura cu nimic si nimeni pe forum, dar de cand ai intrat demonstrezi o lipsa de rabdare teribila.

O zi buna tuturor!

P.S. Monica, daca tu consideri ca a fost prea brusc mesajul meu, sa-l stergi te rog frumos, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar trebuia sa spun ceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2010, 18:05 
Neconectat

Sa aveti o saptamana excelenta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:22 
Neconectat

Eu nu stiu care sunt demersurile pe acest forum deoarece nimeni nu mi-a zis nimic despre asta ca daca stiam nu mai lasam mesaj.
Va rog sa ma iertati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:35 
Neconectat

Andreea, este tare simplu. Cand ajungi sa fii cunoscuta de fiecare gargarita prin topicul careia ai trecut si ai incurajat-o, i-ai scris o vorba buna, ai ajuns sa o cunosti, atunci vine clipa cand numele tau este oficial.
Cand gargaritele simt nevoia sa te nominalizeze la gargarita saptamanii sau a lunii, atunci sa stii ca a venit si momentul tau.
Nu te cantonezi intr-un topic si intrebi pe fiecare ce iti scrie acolo, ce mai lucreaza. Mergi din topic in topic, vezi ce lucreaza fiecare, familiarizeaza-te cu preferintele lor.
Incearca sa le cunosti, sa le cunosti copiii, primele lor bijuterii. Pentru fiecare exista un topic si aici.
Incearca sa descoperi comorile gradinii (si nu sunt putine) si incarca-te de energiile emanate de ele.
Incearca sa afli de ce gargaritele sunt femei legenda si spera ca intr-o zi (nu foarte tarziu) vei fi si tu una din ele.

Si eu am simtit lipsa ta de rabdare si nu ai motiv sa te simti mahnita de raspunsul primit.
Cu rabdare si cu dragoste cunoastem oamenii, invatam sa ii apreciem pentru ceea ce sunt si ii pretuim pentru experientele lor, din care invatam. Eu cred ca putem invata din orice si de la oricine cate ceva care ne foloseste in viata. Iar zborul tau in aceasta gradina poate fi chiar o experienta benefica, de ambele parti.

Te pup dulce, ca asa stiu eu sa pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Sep 2010, 21:50 
Neconectat

Ramona, iti multumesc pentru raspuns.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2010, 13:23 
Neconectat

Fetelor, ce ziceti de propunerea mea de a-i da Ileanei Miroiu numele de Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet? Îi urmăresc de ceva timp postările şi de fiecare dată, cuvintele ei îmi alină sufletul, iar gesturile şi ajutorul ei neîncetat pentru cei aflaţi în suferinţă sunt de nepreţuit.

Nu ştiu dacă am fost foarte inspirată (pe cât merită colega noastră de zbor), nu ştiu nici dacă vă place vouă sau ei măcar, însă, mi-ar plăcea să primească o recompensă din partea noastră pentru ceea ce este aici pe forum, şi ceea ce face în viaţa de zi cu zi.

Te sărut, Ileana, tiză dragă. Ai un loc aparte în inima mea!

(P.S. Sper că am verificat bine lista cu nume şi nu este al niciunei alte gărgăriţe!)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2010, 19:29 
Neconectat

Lena, un astfel de nume ti s-ar potrivi tie, dar si altor cateva gargarite de aici.
Ma simt onorata, dar se pare ca esti unica care gandeste astfel. Daca nu ai girul a inca trei gargarite la propunerea ta, nu pot fi botezata.
Nu este motiv de mahnire pentru mine pentru ca nu simt nevoia de recompense, dar voi purta in inima aceasta dovada de prietenie din partea ta. Este un fel de chezasie ca undeva, candva, vei duce mai departe o activitate, similara cu a mea.
Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie, te imbratisez cu atata drag ca nu pot sa descriu in cuvinte si, sigur, si tu esti in inima mea. Pentru totdeauna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2010, 19:38 
Neconectat

Lena, eu sunt de acord cu numele de gargarita propus pentru Ileana (Miroiu). Mi se pare un nume foarte frumos care o descrie perfect. Felicitari pentru inspiratie.
Ileana, sunt sigura ca se vor mai gasi nu doua, ci douazeci de gargarite care sa fie de acord cu Lena si cu mine. Felicitari!

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2010, 19:49 
Neconectat

Ileana, meriti pe deplin acest nume, care intr-adevar ti se potriveste de minune. Felicitari, Lena pentru inspiratie. Va imbratisez cu drag pe amandoua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2010, 19:57 
Neconectat

Ileana, draga mea, nu descuraja. Astăzi gărgăriţele nu au fost foarte active pe forum, probabil, pentru că au profitat de o zi aşa frumoasă şi au zburat prin parcuri,sau poate pentru că s-au grăbit să mai pună câteva fire pe pânză, pentru ca mâine să ne încânte cu episoade noi din modelele lor. Şi dacă nu sunt fete care să voteze numele acesta, cu siguranţă că nu va trece mult timp şi va veni altcineva cu o altă propunere, de o mie de ori mai bună ca a mea.

Te sărut cu drag, şi Sonia, Elenuţa, mulţumim de susţinere - un pupic şi pentru voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: