Acum este 22 Iul 2026, 17:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 15 Noi 2010, 22:32 
Neconectat

Nume forum:1
Fetelor, va multumesc pentru mesajele voastre.
Maria, sa stii ca nu este intarzierea unui mesaj, ci lipsa lui absoluta, dar nu am sa dau mai multe detalii, oricum cine vrea sa fie om de omenie este asa pur si simplu.
Bica, aprecierea mea pentru tine nu lasa loc de cuvinte, dar cred ca prin ceea ce ne esti tuturor draga este tocmai faptul ca ne-ai permis sa intram si sa stim de viata ta, cu bune si rele, asa cum este viata noastra a tuturor. Te-ai deschis noua tuturor si ne-ai lasat sa intram pana in sufletul tau, lucru care este mare. Asa te simt eu mult mai aproape, mai umana. Sper sa continui sa ne incanti privirea cu gandurile si simtirile tale, draga noastra, Bica.

Alexa, te felicit din nou pentru noul rol de mamica si sper sa fii fericita. Desi este dificila rutina cu un copil mic in casa, sunt momente care sunt de nepretuit. Si sunt in asentimentul tau, si eu am simtit aici o a doua familie. Aici in Mexic sunt singura, din cauza lipsei de timp nu am facut multe prietenii aici. Iti multumesc desigur pentru sentimentul de alinare pe care mi-l transmiti, este foarte important.

Va pup, am tone de treaba de facut, sper ca saptamana asta sa ma mut cu apartamentul.
O noua casa, un nou inceput!

Si sunt pe punctul de a fi bunicuta de catei!
Am luat de pe strada o catelusa care imi era tare draga si care venea de un bun timp la magazin zi de zi. I-am pus numele de Fifi. Este pe punctul de a fi mamica si are o burta imensa. Cred ca vor fi minim sase catelusi-bebe. Sunt foarte emotionata, acum cativa ani cand inca mai eram in Galati, mi s-a intamplat ceva similar: am luat de pe strada o pisica gravida si a avut bebelusii in casa.

O noua viata intotdeauna imi aduce multa speranta in suflet. Ma rog mult pentru pace, pentru ca aici unde traim delincventa este foarte puternica, sunt foarte stresata din aceasta cauza, sper ca pe viitor sa se mai imbunatateasca situatia.

Hai ca am inceput sa monologhez cam multisor.
Va pup si va doresc zile minunate alaturi de cei dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Noi 2010, 01:19 
Neconectat

Nu stiu pe cine esti tu suparata, Danuta, dar daca este vorba despre mine sa stii ca nu esti singura.
In primul rand sunt eu suparata pe mine ca nu am gasit o modalitate sa le fac sa revina pe forum pe Oana S., Doruletz, Adina, Andrei, Nicolae, Ioana si multi alti prieteni care au decis sa ramana in umbra.
Vreau sa stii ca eu ma bucur sa citesc ce scrii tu si chiar daca nu o sa-ti raspund sa stii ca-ti trimit un gand bun ca raspuns.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Noi 2010, 19:53 
Neconectat

Letitia, iti multumesc pentru mesaj, esti o draguta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Noi 2010, 19:59 
Neconectat

Danuta iti doresc mult spor la munca pe care o depui si sa te bucuri de catelusi care vor sosi.
Te pup si nu fi suparata deoarece sunt zile cand si eu intru pe forum citesc, dar poate nu am dispozitia necesara sa scriu sau nu am timp.
Nu stiu de ce, dar pentru mine esti o persoana speciala pentru sfaturile si vorbele bune pe care le impartasesti cu noi pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Noi 2010, 21:34 
Neconectat

Citat:
Si sunt pe punctul de a fi bunicuta de catei!
Danuta, deci sarabatorim?
Si la mine, in curte sunt acum patru.

Pupici tie si printilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2010, 21:30 
Neconectat

Paraschiva, ma flatezi! Si mie imi esti draga, tocmai pentru faptul ca esti autentica si deschisa catre cei din jur. Te pup.

Silvia, sunt moarta de emotie! Draga de Fifi are un burtoi pe care abia il mai cara, aici in magazin toti suntem cu sufletul la gura sa vedem cand vor naste catelusii. Ieri am discutat cu un client de al meu si s-ar putea sa ia si el un catelus. Deja incerc sa le gasesc o casa, dupa ce o sa-i tin cu mama lor vreo doua trei luni. Daca ar fi dupa mine i-as tine pe toti, din pacate nu pot, de aceea macar caut sa le gasesc o familie care sa-i iubeasca.

Doi na, iti multumesc pentru simfonie, este superba. Ma fascineaza pisicile si cred ca deja am spus acest lucru de multe ori.

Sarbatorim cu mare drag cand vor naste catelusii, cu sampanie si tot.
Va pup, hai ca fug la treaba.
Ne vedem. Sper sa revin cu fotografii in curand.

O zi plina de succese tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2010, 21:56 
Neconectat

Danuta, iti tin pumnii si tie, dar si lui Fifi.
Am mosit si eu o catelusa, mica de talie si cand am vazut ca nu reusim, am mers la veterinar. Norocul nostru pentru ca altfel murea. Produsul de conceptie era prea mare (se imperechease cu caini mari) si nu ar fi reusit sa supravietuiasca nici mama, nici puii. Iti dai seama ce s-a intamplat spre disperarea mea. O colega i-a gasit un stapan catelusei si pentru ca avea lactatie, i-am dus si un pui fara mama.
Si astazi ma pomeneste familia aceea la care au ajuns cei doi. Puiutul este metis de ciobanesc german si rupe gardurile daca cineva vrea sa intre in curte, iar fetita este preferata doamnei pentru ca tine la distanta cartitele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2010, 02:59 
Neconectat

Ileana, ce poveste frumoasa ne-ai adus in dar! Sa stii ca eu admir pe oricine este omenos cu un animalut.
Animalele, in special cele de companie, caini si pisici, mi se par niste fiinte atat de inocente si pline de iubire, incat nu inteleg cum exista oameni care vor sa le faca rau.
Sper ca Fifi sa iasa cu bine din aceasta situatie. Norocul meu este ca stiu cine este tatal catelusilor, este un caine identic de talie si se poate spune ca si ca rasa cu ea. Era prietenul cel mai bun al cainelui meu, Xilix, care a fost calcat de masina acum un an. Sa-i fi vazut ce buni prieteni mai erau ei doi! Ce sa-i faci, raman amintirile frumoase!

Va pup si va tin la curent, fetelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2010, 20:39 
Neconectat

O sa fii bunicuta mai repede decat ti-ai imaginat. Sincere felicitari, un pic mai devreme.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: