|
Acum este 05 Iun 2026, 18:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 14 Noi 2010, 17:56 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Maria, sa spunem ca suntem OK. Copilasi sunt tare bolnaviciosi si mi s-a laut sa le dau antibiotice. Acum, mi s-a spus ca au laringita si sa le dau iar antibiotice. Nu stiu ce sa le dau ca sa le intaresc imunitatea si sa nu le mai dau atatea antibiotice. Acum nu le dau antibiotic, ci pastile homeopate. O sa vad la control miercuri. Toate bune. Astept un nou episod, la Cina cea de taina.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
| Ultima oara modificat de Admin pe 16 Feb 2011, 19:22, modificat de 3 ori in total. |
| mi s-a laut - Daniela, ce ai vrut sa scrii? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 14 Noi 2010, 19:11 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Daniela, multa sanatate celor mici. Maria, am glumit. Mult spor iti doresc sa termini provocarea ca sa incepi Cina.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 15 Noi 2010, 23:21 |
|
|
|
Maria, ai inceput un proiect ambitios. Te voi urmari cu placere si iti voi face galerie. Sunt sigura ca il vei termina mult mai repede decat ti-ai propus. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 15 Noi 2010, 23:25 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Maria ce dor mi-ai facut de Cina mea. Spre rusinea mea este inchisa in tara in sifonier. Episoadele tale, imi vor alina dorul. Multi pupici dulci.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 15 Noi 2010, 23:31 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Maria, te felicit pentru hotararea de a incepe acest model, mi se pare un proiect ambitios, dar este pe masura unei persoane atat de determinate si indemanatice ca tine. Si cu rapiditatea cu care cosi, sunt sigura ca in putin timp il vei da gata. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste prezentarea modelului, cu panza si ate, pentru ca asa, celelalte persoane interesate in acel model se vor hotari mai usor in alegerea sa.
Eu iti urez mult succes in tot ceea ce lucrezi. Te pup si spune-mi si mie te rog ce tehnica ai ca sa lucrezi atat de repede, pentru ca pe mine personal ma impresionezi enorm.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Noi 2010, 23:20 |
|
|
|
Va multumesc, pentru fiecare cuvant de incurajare. Este un proiect mai mult decat ambitios. Nico, nu stiu de ce, dar eram sigura ca pot conta pe sustinerea ta. Alexa, sper sa ne intalnim cu acest model in lucru. Danuta, ma bucur ca te-ai delectat cu prezentarea modelului. In privinta tehnicii de lucru nu este nici un secret, am doar prea mult timp liber. Acesta este singurul motiv pentru care reusesc sa lucrez destul de mult la goblen.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 18 Noi 2010, 02:53 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Imi pare bine ca iti dedici timpul liber goblenului, este o terapie excelenta. Te pup si mult succes.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 21 Noi 2010, 18:35 |
|
|
Primul episod. 
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 21 Noi 2010, 18:37 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Maria, asteptam cu nerabdare sa ne prezinti primul episod. Inceputul este promitator. Motoras la ac si multa sanatate ca sa il termini cat mai repede. Te admir pentru curajul tau. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 21 Noi 2010, 18:41 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Maria, pe mine ma sperie atunci cand vad goblene kilometrice, dar admir curajul tau. Iti doresc multa sanatate si ochi buni. Felicitari!
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|