|
Acum este 22 Iul 2026, 03:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 19:08 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Mihaela, numai acel colt dantelat, in cateva culori ne-au incantat deja ochii, dar cand vor apare fragutele cred ca va fi o incantare sa-l privesti. Te asteptam cu drag in tara.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 19:10 |
|
|
|
Mihaela, ma bucur ca ai reusit sa faci o alegere indiferent de rezultat. Gandeste-te ca mergi acasa unde ai atat de multe persoane care iti vor binele. Si eu visez ziua cand o sa merg acasa definitiv si o sa mai vin doar in vacanta pe aici.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 20:12 |
|
|
|
Mihaela, delicatetea acestui goblen iti taie respiratia.
Indiferent de hotararea pe care o vei lua, eu iti doresc doar tot binele din lume. Te imbratisez cu drag de gargarita.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 20:16 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Eli, Maria, Jeni, va multumesc. Asa este, cred ca o sa fie mai bine pentru mine si familia mea. Nu am sa castig ca aici, sunt constienta de asta, dar fiind alaturi de familie trec peste toate obstacolele. Ce a fost mai greu a trecut, am reusit sa cumpar o casa. Cu timpul am sa fac cate putin.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 21:03 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce impresie de real mi-a facut aceasta danteluta pe panza, Mihaela. Ma bucur ca ai reusit sa iei o hotarare, chiar daca nu a fost usor deloc. Acum linisteste-te si ai sa vezi ca toate se vor aseza asa cum este mai bine si ca toate greutatile vor dispare incet, incet. Important este sa ai incredere in tine si sa te gandesti la viitor. Bine ca aveti o casa, caci este mare lucru in zilele noastre. Te imbratisez cu drag si pe tine, si pe Adi.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 20 Noi 2010, 23:57 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Ralu,ai mare dreptate. Imi este un pic greu, m-am invatat aici, am invatat limba, am invatat sa fac si mancarea lor si dintr-o data las totul. Ma doare ca mi-am facut o prietena ce m-a ajutat foarte mult, toti au ramas uimiti cand le-am spus ca ma intorc in tara. Viata in strainatate nu mai este cea fost, pentru cei ce au reusit si s-au prins, un pic este altfel. Am adunat amintiri frumoase, am incercat sa le arat ca nu toti romanii sunt la fel. Pacat ca unii ne pun in aceiasi oala cu altii. Poate acasa nu este asa de greu.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 12:35 |
|
|
|
Mihaela, dantela ta imi aminteste de stergarele bunicii.
Sunt convinsa ca strainii or sa duca dorul romanilor muncitori si seriosi. Pacat ca ati prins astfel de vremuri. Iti doresc sa iti fie bine, oriunde ai ajunge si experienta capatata in Spania sa iti fie benefica.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 18:16 |
|
|
|
Fragute, dantele, frunzulite, ce parfum de copilarie! Spor la lucru, indiferent cand vei avea timp sa-l termini.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 18:24 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Mihaela, harnicuta ca de fiecare data. Tare imi place cum asterni pe panza aceea dantela imaculata. Te felicit pentru stilul tau de a coase ingrijit si frumos. Te imbratisez cu drag si mii de pupici prichindelului tau.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 19:57 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Mihaela, imi place mult combinatia de verde si alb ce apare pe panza ta. Mult spor in continuare iti doresc.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|