Acum este 09 Mai 2026, 19:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 21 Noi 2010, 10:00 
Neconectat

Nume forum:1
Adelina, multumesc de cafeluta si de gogosele, sunt delicioase.
De zambit, cam greu, pentru ca am facut din nou un pic de noapte alba, datorita vecinilor nostri si nesimtirii lor. Dar pana la urma o scoatem la capat si cu ei prin intermediul administratorului. Cand cu vorba buna nu se rezolva nimic, poate cand se plateste cu bani, functioneaza.
Scuzati descarcarea, dar am o durere de cap enorma pentru faptul ca nu am dormit.
Va doresc o duminica placuta, in familie.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 14:51 
Neconectat

Lenuta, la cat mai multi ani, impreuna!

Danuta, asta este viata! Sa stii ca eu cred ca Domnul ma iubeste de nu ma slabeste de loc. Cand zic ca ma aranjez, dupa varsta si posibilitatile mele fizice, o iau de la capat. Nu ma plang. Sunt sanatoasa si sunt in stare sa dansez si cate patru-cinci ori fara oprire. Ieri, un prieten de-al sotului a implinit o varsta rotunda si ne-a invitat la un restaurant. A avut o muzica minunata si nu mi-au stat picioarele. Dupa ce nu parca nu mai aveam suflu, ne-am apucat sa cantam cantecele tineretii noastre pana noaptea tarziu. Am mai fi stat, dar o aveam pe Mariuca la vecina noastra si nu am vrut sa abuzam de timpul ei.
Am primit complimente de la cunoscuti nostri care au spus ca nu m-am schimbat cu nimic fata de anii tineretii noastre. Nici nu iti dai seama ce bine m-am simtit, desi o umbra tot ramane. Bicu va avea nevoie, curand, de o operatie pe cord. Am discutat cu medicul lui si se pare ca putem sa o impingem dupa anul nou.
Cu Mariuca, daca ramane pe mana mea, nu imi fac griji. Copiii pot fi modelati cu rabdare si cu iubire. Da, se poate spune ca eu sunt mamica pentru pe Mariuca am crescut-o eu, copiii mei lucreaza in alta tara si la ei (sunt in sistemul bancar) nu exista un program de lucru. Sunt, sigur, liberi duminica, dar in rest nu se stie. Eu tot le atrag atentia ca le intra sume mari in buzunar si ca ar fi cazul sa investeasca si pentru viitor, dar se pare ca nu au nici un gand. Ii si inteleg pentru ca nici nu stiu unde sa puna temelia unei case, aici sau acolo, dar pana se hotarasc ei, le trece timpul.
Am o mare multumire ca nepotul nostru este langa noi, zilnic desi are si serviciu si facultate. Ma ajuta acolo unde Bicu nu ma mai poate ajuta.
Am fost si la el la facultate si am vorbit o doamna secretara tare dulce care s-a interesat pentru mine. Mi-a transmis numai cuvinte de lauda. Sta bine si cu prezenta, dar si cu activitatea la ore (mi-a spus un nume de nu am inteles nimic - cum se numesc seminariile, acum).
Adelina, multumesc pentru cafeluta si pentru gogosele (am facut si eu gogosi de post, astazi).
Zambesc pentru ca eu zambesc mai mereu.

Ralu, nimic nu este mai neplacut decat lipsa de civilizatie.
Azi dimineata, cateva adolescente s-au oprit pe banca din fata blocului nostru si au mancat seminte, iar toate cojile erau pe jos. Nu m-a rabdat inima si am iesit si le-am spus ca tocmai le-am dat o nota ce le-ar dispalce pentru mizeria din jurul lor. Una s-a rusinat si mi-a cerut o matura. I-am spus ca nu le aduc ca nu imi este usor sa urc pana in casa (ma doare fiecare fibra de la dans, de ieri) si atunci au inceput sa stranga cu manutele. Mi s-a facut mila de manutele lor ce se incarcau cu mizeria de pe jos, asa le-am adus si matura si faras si o sticla plina cu apa sa se spele pe maini si un prosop.
Au facut luna si au dus mizeria la containerul cu gunoi, s-au spalat pe manute si si-au cerut scuze pentru greseala. Eu le iertasem de cand le-am vazut ca vroiu sa stranga cojile de seminte cu manutele lor.
Din pacate, acestea sunt cazuri izolate. Cei mai multi ridica din umar si isi vad de viata lipsita de respect, in continuare.
Te inteleg. Nici eu nu ma impac cu lipsa de somn. Iti doresc sa nu ti se mai intample.
Ai grija cu durerea de cap.
Te imbratisez cu drag si il pup pe Dario.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 18:10 
Neconectat

Bicuta, ce mi-ar placea sa am o bunicuta ca tine. Esti cool!
Te pup si pe tine si pe Bicu si pe Mariuca de mai multe ori.

Gargaritelor, v-am prins! Ati migrat din cafenea si stati la sueta in alta parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 18:14 
Neconectat

Eu sunt moale. Am fost la petrecere azi-noapte si am dormit toata ziua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 18:21 
Neconectat

V-am adus floricele si va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 18:23 
Neconectat

Cri, mi-ai adus zambetul pe buze cu fotografiile tale frumoase si in plus si floricele. Multumesc mult.
O seara placuta si relaxanta.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 19:03 
Neconectat

Ralu, pentru tine, pentru Dario si pentru toate gargaritele din gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 20:35 
Neconectat

Bica, mi-a placut cum ai rezolvat problema cu scuipatoarele de coji de seminte.
Te rog eu sa nu fi trista si sa speri in miracole.
Esti o bunicuta de nota 10. Mi-as dori sa fiu si eu la fel, la varsta ta.
Cri esti inconfundabila!
Ralu, m-a bantuit o durere de cap nefireasca timp de mai multe saptamani (ma intepa si ma ustura in cap, in zone diferite). La investigatii a reiesit ca sunt sanatoasa tun, dar eu ramaneam cu durerea. Medicii (am consultat mai multi) mi-au indicat Piracetam si alte produse asemanatoare, alaturi de antiinflamatoare. Nu mi-a trecut pana ce nu am luat aspirina (si am renuntat la celelalte medicamente).

Va pup dulce pe toate.

P.S. Pupici dulci si pentru tine si pentru fetele de la TTT.

Ramona, explicatia respectiva o duci la topicul ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 21:13 
Neconectat

Cri, multumesc frumos de tortulet, daca as fi asa de buna in bucatarie, mai ca l-as face pentru ziua lui Dario. Dar tare nu ma impac la modelat martipanul. Am sa ma multumesc cu un tort diplomat, cu multe fructe, pentru o cina in familie, cu bunicii. Pentru petrecerea mai mare, cumparam totul caci nu ma simt in stare sa stau la aragaz.

Bica, iata ca Dumnezeu poate te-a ascultat si ti-a trimis-o inapoi pe Mariuca, ca sa va inveseleasca zilele si sa va aline dorul de fata care este departe. Sunt sigura ca educatia pe care i-o transmiti este de toata lauda. Uneori stau si ma intreb daca la varsta ta voi reusi sa fiu atat de intelegatoare si de rabdatoare. Multa sanatate lui Bicu si multa forta la amandoi.
Am zambit la povestea ta cu fetele cu semintele si imi face placere sa aflu ca totusi mai exista o farama de bun simt in tineretul de astazi. Din pacate, eu aici ma lupt cu adulti in toata regula, ba si mai trist, cu romani. Evit sa ma duc la usa lor pentru ca nu imi place sa discut si sa desfac firul in patru acolo unde nu exista educatie. Acum doua saptamani am pus anunt la afisier prin care ma adresam la general tuturor, sa mentina orele de liniste si mai ales, sa evite mutarea de mese si de scaune dupa 10 seara. Din pacate, toti ne conformam, nu si dragii nostri vecini, tineri pe deasupra (30 de ani). Uneori strainatatea este inteleasa gresit, iar modul de a zice: "iti eu arat eu de ce sunt in stare" este din ce in ce mai mult uzat pentru a arata si a te lauda cu fapte negative.
M-am intins la vorba si nu era cazul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: