|
Acum este 22 Iul 2026, 03:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 22:06 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Bica, Marieta, Karmen, Sonia va multumesc. Cred ca o sa fie un pic greu, m-am apucat de pus in cutii. Oare de ce ajungem sa strangem ca harciogii, cand ajunge timpul sa pleci undeva, te sperii cate ai. Dar incet, incet am sa fac fata. Dupa cum zice sotul vom petrece Sfintele sarbatori acasa cu cei dargi.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 21 Noi 2010, 23:09 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Mihaela de abia astept "mirosul" imbietor de fragi. Mult spor, sanatate si tot binele din lume.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 05:51 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Daca la primul episod ma minunam cat de bine este redata dantela pe panza, la al doilea episod m-ai lasat fara cuvinte. Spui ca este pictat. Mult spor iti doresc in continuare.
Cu o calda imbratisare,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 06:13 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Mihaela, mirosul fragutelor a ajuns la mine. Pupici.
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 15:44 |
|
|
|
Splendid. La prima vedere ai intentia de a intinde mana dupa frunzuta de fragi. Felicitari!
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 15:45 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Detaliile sunt realizate foarte frumos la acest model. Spor in continuare, Mihaela!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 18:12 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Si eu astept aparitia fragutelor. Aripioare la acusor, Mihaela. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 22:44 |
|
|
|
Dargele mele, va multumesc de cuvinte. Am sa mai incerc sa pun un fir, doua, pe langa pregatitul cutiilor. Am inceput sa strang, si nu cred ca mai dispun de asa mult timp. Inca mai merg la munca pana pe 17 dec. Sper din cand in cand sa va mai incant cu cate un episod micut. Va pup, va doresc tot binele si multa sanatate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 22:50 |
|
|
Episod 3. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Parfum de fragi - goblen lucrat Mihaela Scris: 22 Noi 2010, 22:56 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Este foarte frumos episodul tau. Spor la impachetat pentru ca stiu ca nu este usor. Si eu m-am mutat de curand. Si pentru tine este mult mai greu pentru ca esti dintr-o tara, in alta. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|