Acum este 11 Aug 2026, 06:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 31 Oct 2010, 21:47 
Neconectat

Nume forum:1
Acum vroiam sa deschid topicul, Amalia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2010, 22:20 
Neconectat

Multumesc, Nico.
Pup dulce pentru Alexandrel si pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Provocare "Dimineti de august"
MesajScris: 23 Noi 2010, 09:13 
Neconectat

Buna dimineata, tuturor.
Fetelor, v-ati gandit care va fi modelul pentru urmatoarea provocare? As vrea sa particip si eu si as vrea sa am timp sa cumpar modelul.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 16:05 
Neconectat

Monica, pot modera eu consursul lunii decembrie?
As vrea sa-mi spui ce ar trebui sa fac pe parcursul lunii respective deoarece este prima luna cand moderez.
Punctele cum se dau? Cat a lucrat in saptamana respectiva?
Astept raspunsul tau.
Pupici.

Andreea, la capitolul concursuri, voi hotarati. Noi acordam doar premiile.
Te atentionez ca, in calitate de moderator trebuie sa te pui la punct cu toate detaliile necesare (v. o rasfoire a fiecarui concurs de pana acum) intrucat sunt informatii ce nu trebuie sa iti scape.
Este necesar sa asiguri impartialitate, siguranta ca imaginile postate au fost lucrate in timp real, dar si o numarare corecta (paralela cu cea sustinuta de participanta).
Sunt situatii in care trebuie sa hotarasti, in calitate de moderator, care este solutia cea mai buna, altele in care trebuie sa ceri parerea celorlalte gargarite.
Eu nu te voi putea ajuta, din pacate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 16:29 
Neconectat

Revin si eu si intreb: cand aflam care va fi noul model de la provocare?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 16:41 
Neconectat

Mari, eu cred ca gargaritele acestei gradini trebuie sa hotarasca un model pentru o noua provocare. Asta am inteles eu citind pe forum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Noi 2010, 16:43 
Neconectat

Mari, provocarea care este in curs se incheie pe 31 decembrie. Nu cred ca este posibil sa incepem in decembrie o noua provocare. Si asa in decembrie este multa treaba de facut si mai sunt si sarbatorile.
Eu zic ca avem timp in decembrie sa ne gandim la un model si, daca este posibil sa incepem o noua provocare in ianuarie. Cam aceasta este parerea mea. In decembrie se va continua cu provocarea Dimineti de august, concursul lunar si eventual un concurs de fotografii.
Andreea, despre cum se acorda punctele in cadrul concursului este scris foarte clar in regulament. Ca sa poti modera cu succes concursul si sa te familierizezi cu regulile, te sfatuiesc sa rasfoiesti putin topicele concursurilor din lunile trecute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 08:23 
Neconectat

Andreea, sustin si eu ceea ce au spus Monica si Nico.
Daca vrei sa moderezi un concurs, pentru inceput trebuie sa stii cum se aplica. Aceasta o poti observa doar rasfoind paginile concursurilor anterioare.
Apoi, trebuie sa ai ochiul oarecum format, in sensul ca, sa stii sa apreciezi cam cati centimetri sunt lucrati pe o panza (pentru ca nu vei putea sa numeri fiecare punct de pe o imagine, la fiecare gargarita in parte); altfel, vei putea avea surprize, o gargarita sa fi lucrat 50 centimetri, din greseala sa fi scris ca a lucrat vreo 80, iar tu sa ii acorzi 80 puncte. Trebuie sa acorzi un oarecare timp fiecarei gargarite, urmand pasii regulamentului step by step si sa le ai in evidenta pe toate (printr-un exemplu si o gluma, trebuie sa ai grija cu toata turma, nu doar cu doua-trei oi).
Un lucru care mie mi se pare foarte important, si care gargaritele nu l-au mentionat, este faptul ca trebuie sa te asiguri ca ai disponibilitatea de a modera un concurs. Nu poti sa te inhami, apoi pe la jumatatea lunii sa pleci in vacanta si sa nu mai poti continua moderarea (este doar un exemplu). Bineinteles, pot exista si exceptii cand un moderator nu este online doua-trei zile, dar tin sa cred ca gargaritele sunt intelegatoare.
Daca esti hotarata sa moderezi si consideri ca esti stapana pe tine si poti modera, poti spune start. Nimeni nu s-a nascut invatat (nici eu la inceput nu prea stiam cu ce se mananca concursul, dar m-am familiarizat si am incercat; fara modestie, consider ca mi-a iesit). Dupa cum doresti, in functie de timpul meu liber, te pot ajuta intr-un fel.

Monica, se poate sa existe doi moderatori (Andreea si eu)? Nu ma gandesc la vreo recompensa materiala, vreau doar sa o ajut pe Andreea.

Doar in caz de forta majora, Onuta. Moderatorul trebuie sa isi asume niste responsabilitati si acestea nu pot fi impartite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 09:06 
Neconectat

As mai avea o opinie in privinta concursurilor viitoare.
Gargarita care se inscrie cu un model de goblen, sa aiba si un serial cu acesta. Totodata, numarul de puncte sa echivaleze oarecum numarul de episoade postat in serial.
Ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, dau un exemplu:
Eu intru in concurs cu modelul Dimineti de august, trebuie sa deschid si un nou serial cu acelasi model (in cazul in care nu am deja deschis un serial cu acest model).
Apoi, daca lucrez intr-o saptamana/o luna 110 centimetri, in serialul meu sa exista 11 episoade cu ce am lucrat la acel model. Pot exista si episoade in care sa fi lucrat 5 centimetri, 20 centimetri, dar trebuie sa am cel putin 11 episoade (echivaland acele 110 puncte pe care le primesc). Daca la final, voi avea 110 centimetri lucrati si doar 9 episoade, voi fi penalizata cu 20 puncte (pentru fiecare episod lipsa, mi se scad 10 puncte din total).
Daca as lucra Dimineti de august pe culori (si as finaliza modelul pana la finalul lunii), sunt nevoita sa postez in serialul meu 35 episoade (echivaland numarul de culori pe care il are acest model). Daca am doar 31 de episoade, voi fi penalizata cu 40 puncte (pentru fiecare culoare culoare terminata si nepostata sunt penalizata cu 10 puncte).

Sa imbinam oarecum concursul: concursuri in care eram punctate pe episodul postat in care aveam 10 centimetri, cu concursurile care sunt acum (suntem punctate pentru cati centimetri lucram). Ce ziceti?

M-am gandit la aceasta forma, deoarece ar fi mult mai frumos sa urmarim si alte seriale cu cat mai multe episoade. Ar fi pacat ca, de exemplu, eu sa ma inscriu in concurs cu Dimineti de august, nu fac nici un serial cu acel model ca in fond, prezint cate un episod pe saptamana in topicul concursului. In 4 saptamani termin modelul iar voi ati vazut doar 4 episoade cu acest model lucrat de mine.

Sau poate aveti voi o alta idee mai buna?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 09:21 
Neconectat

Nicoleta, stiu ca actuala provocare se desfasoara in lunile noiembrie-decembrie. Eu vorbeam despre ianuarie anul viitor. Vroiam sa stiu, pentru a-mi comanda din timp modelul respectiv. Din cauza aceasta am insistat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: