Acum este 11 Aug 2026, 08:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 26 Noi 2010, 19:06 
Neconectat

Nume forum:1
Nu pot participa in ianuarie deoarece nu am un an pe acest forum.
Cred ca am gresit ca am intrat pe acest forum deoarece cred ca va incurc.
De la inceput am crezut ca nu sunt bine venita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Noi 2010, 19:08 
Neconectat

Andreea, increderea ti-am acordat-o fiecare precum si posibilitatea de a modera concursul viitor. Din proprie experienta, iti spun ca nu este usor sa il moderezi, mai ales pentru faptul ca trebuie sa fii intotdeauna disponibila si sa cunosti cat de cat fiecare gargarita in parte, colectia ei sau ceea ce are in lucru, pentru ca asa vei sti cum sa intervii in cazul unei neintelgeri. Iar acest lucru se face in timp. Nu vei putea acum trece in revista toate topicurile si memoriza totul la minut, pentru ca nu este un examen pe care il dai in fata noastra.
De obicei, cine doreste sa modereze un concurs, intai isi propune cam cum se va desfasura si pe urma intreaba gargaritele ce parere au de ideile ei, discutandu-se pe marginea lor. Cel putin asa s-a procedat pana acum. Dar cel mai important totusi este sa scrii la firma intai pentru a anunta intentia unui nou concurs si a avea aprobarea lor, in primul rand.
Eu am incercat sa iti explic doar in mare cum s-a procedat pana acum si nu cred ca este putin lucru.
Eu sunt prima care recunosc ca nu aveam un an de forum cand am moderat, dar in luna cand a moderat Dani, am calculat cot la cot cu ea (cred ea poate sa iti confirme), tocmai pentru a simti ce inseamna sa moderezi.
Eu iti recomand sa participi cu placere la concursurile lunare si incearca sa vezi cum te-ai descurca ca si moderator in cazul punctarii sau a altor discutii care ar putea aparea.
Eu te imbratisez cu drag oricum si sper ca nu te-ai suparat pe mine.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Noi 2010, 19:20 
Neconectat

Andreea, de ce crezi ca nu esti binevenita? Dimpotriva, mie imi esti draga desi pari cam lipsita de rabdare. In fapt, asa suntem cu toate la o anumita varsta si, da, chiar ni se pare ca cineva sau ceva este impotriva noastra.
Uite, eu iti aduc o floricica plina cu ganduri bune si ti-o daruiesc.

Sigur, intr-o zi vei modera si tu un concurs si ce bine o sa ne simtim, atunci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Noi 2010, 22:31 
Neconectat

Andreea, ce te face sa crezi ca noul an nu o sa-l petreci alaturi de noi? Daca aveam ceva personal cu tine, probabil ca ti se spunea nu, de la inceput.
Rodica, imi dai o alta idee. Eu cred ca ar fi mai interesant daca punctarea ar fi la sfarsitul lunii sau al modelului. Fiecare sa posteze in cadrul concursului imaginea goblenului in lucru la inceputul luni si la sfarsit sau cand termina un model si cand incepe altul, in rest sa posteze fiecare minim de doua ori pe saptamana in topicul cu modelul in lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 00:53 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Eu cred ca ar fi mai interesant daca punctarea ar fi la sfarsitul lunii sau al modelului. Fiecare sa posteze in cadrul concursului imaginea goblenului in lucru la inceputul luni si la sfarsit sau cand termina un model si cand incepe altul, in rest sa posteze fiecare minim de doua ori pe saptamana in topicul cu modelul in lucru.
Maria, eu pentru ideea asta iti dau 10+. Deja imi si imaginez ce frumos ar fi si ce palpitant.
Cristina, nu comentez nimic, nici nu te opresc si nici nu iti spun sa pleci. Pot spune doar ca te inteleg. Si eu am vrut sa fiu persoana din umbra, chiar am fost pentru doua saptamani, dar am revenit, pentru ca am simtit ca inca mai este ceva frumos aici, o floare care trebuie sa infloreasca (cum spun eu). Stii ce fac eu in situatii de genul? Iau partea frumoasa a gradinii. Si iti dau un exemplu, dupa 14 ore de lipsa de acasa si foarte multa oboseala, am revenit in Gradina noastra sa ma relaxez. Ce am vazut? Doua parti rivale: pe de o parte nemultumire, iar pe cealalta parte jigniri involuntare si nevinovate. Iau doar partea frumoasa a lucrurilor sau cel putin vreau sa cred ca exista si ceva frumos din aceste discutii (poate ma amagesc singura, dar imi merge), ba chiar ma gandesc cum ar fi sau cat de frumos ar fi sa moderez eu concursul lunii decembrie, in cazul in care nu avem un moderator. Dar oare am timp? Mi-as face, pentru ca aici este locul meu de liniste. Stii ce? Acum zambesc si iti zambesc si tie. Iti spun ca Gradina noastra este frumoasa si incapatoare, incapi si tu in ea, trebuie doar sa vrei.

Asadar, gargaritelor, cine este moderatorul lunii decembrie?
In cazul in care doriti/acceptati sa moderez eu, accept un concurs de goblen in ideea Mariei, iar cel de-al treilea premiu sa mearga catre gargarita cu cele mai multe puncte adunate la concursul cu indicii (in schimbul concursului cu fotografii). Ce spuneti?
Monica, se poate?

Andreea, nu stiu ce simti tu acum, dar sa stii ca faci parte din Gradina. Esti gargarita ca si noi, mai veche sau mai noua, faci parte din cercul nostru. Sa nu crezi ca cineva are ceva cu tine, asa cum nici eu nu cred ca tu ai ceva cu noi; este doar lipsa cunosterii, ai timp sa ne cunosti pe fiecare in parte, nu te intrista. Viata este atat de frumoasa (ca si Gradina noastra)!
Popa Andreea scrie:
De la inceput am crezut ca nu sunt bine venita.
Oare topicul de Bun venit, Andreea! pentru tine nu spune nimic? (v.http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=4948&hilit=andreea) Oare eu, care m-am implicat, ba chiar am incercat sa te ajut cu o simulare de inramare pentru cele 3 goblenuri ale tale, nu inseamna nimic? Oare celelalte gargarite care te-au sustinut si te-au felicitat pentru finalizarea unui goblen, nu reprezinta nimic pentru tine? Incerc sa cred ca ceea ce ai scris tu mai devreme a fost scris la prim impuls si incerc sa te inteleg. Dar stii ce? Ma uit inainte si vad foarte mult timp, cu siguranta si tu vei vedea acelasi lucru. Trebuie doar sa vrei.

Acum va las. Va spun Noapte buna!. Sper ca maine sa fie armonie, asa cum a fost si in aceasta dimineata.

P.S. Din toate cele scrise mai sus de mine, vreau sa subliniez ceva. Pentru ca gradina noastra sa fie frumoasa si armonioasa, trebuie sa ne dorim acest lucru. Loc avem, iar noi il putem face asa cum ni-l dorim.

Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 11:25 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
Eu m-as oferi sa moderez concursul, dar fiind prima luna in care am intrat in echipa gargaritelor, nu prea stiu exact in ce consta "functia" de moderator. Daca mi se ofera putina indrumare, chiar mi-ar placea sa o fac.
Andreea, ca sa vezi ca nu esti singura "incepatoare" am adus aici incercarea mea de a modera un concurs. In acea luna nu s-a intamplat sa fiu eu moderatoarea, ci Onuta, din cauza lipsei mele de experienta. Dar apoi, dupa un timp, am moderat si eu un concurs si cred ca a iesit bine.
Asa ca te rog nu fi mahnita si asteapta cu rabdare si luna ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 11:49 
Neconectat

Andreea, nici sa nu te gandesti ca cineva are ceva cu tine.
Ia-ma pe mine de exemplu.
Sunt intr-un fel veterana, dar totusi nu am moderat niciodata un concurs pentru ca celelalte gargarite nu mi-au impartasit ideile.
Stiu cum te simti si recunosc ca eu am plans de multe ori pentru ce mi se spunea sau de cate ori ma simteam chiar atacata. Si acum am momente cand ma supar cand vad ca luni intregi si in ciuda faptului ca lucrez, sunt activa cu modelele mele in lucru, nu primesc nici macar o nominalizare.
Cand s-a mers atat de departe incat sa se doreasca indepartarea mea din concursuri tocmai pentru faptul ca muncesc si mai ies si castigatoare, ce crezi, mi-a fost usor?
Ma intrebam si eu de ce nu ma retrag, dar tot eu am gasit raspunsul.
Iubesc goblenul si aici am gasit spatiul meu de libertate.
Nu trebuie sa ne suparam pentru ca de asta suntem aici sa ne impartasim opiniile tocmai pentru a ne usura activitatea in cadrul concursurilor si pentru a invata unele de la altele cum sa lucram mai bine si mai frumos.
Nu te grabi. Viata merge inainte si se vor ivi ocazii atata timp cat TTT ne pune la dispozitie acest spatiu special pentru noi, iubitoarele de goblen.
Maria, Onuta eu ma conformez cu orice ati zice voi si in ce mod ati vrea sa se faca punctarea. Din partea mea, mi-ar fi si mai usor sa o punem pe moderatoare la treaba si sa ne spuna ea cate puncte avem, asta ca idee pentru ca intradevar de la un timp prea ne suspectam si nu stiu cel putin in ce ma priveste, nu este cazul. Nu zic, lucrurile au decurs frumos luna aceasta si luna trecuta, am inceput sa ma obisnuiesc cu obiectele postate pe goblenul in lucru dar asta pare, ca la scoala, ca si cum vrem sa copiem si nu stiu daca nu era suficient ca se poate verifica pur si simplu data cand s-a facut fotografia.
V-am zis, eu ma conformez cu toate ca ma obisnuisem sa numar in fiecare saptamana, sa vad si punctele celorlalte si asa stiam si eu pe cine "pandesc" ca sa o depasesc daca se putea.
Sa mai si glumim ca parca am devenit prea serioase, ar trebui sa fie o mare placere intrarea pe forum. Cine zice ca poate sta in umbra se inseala. Forumul este ca tigara si cafeaua, greu te lasi de ele.
Parerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 12:40 
Neconectat

Rodi, nu cred ca s-a dorit indepartarea ta din concursuri. Din cate imi amintesc, discutia respectiva s-a referit la faptul ca daca o gargarita castiga un concurs intr-o luna, sa stea deoparte in luna urmatoare, din dorinta de a oferi cat mai multora sansa de a castiga. Am inteles ca nu se poate, ca s-ar ingradi dreptul fiecareia dintre noi de a participa la concursurile organizate.

De asemenea, cred ca ideea ta cu eliminatul punctatului la sfarsit ar fi in detrimentul multor gargarite.

Eu una nu sunt o mare concurenta la concursul de cusut, de fapt in ultimele luni nu am participat decat foarte putin la competiile organizate. Ritmul meu de lucru si timpul pentru goblen nu imi permit sa cos pe cat as vrea. In plus am si probleme cu ochii in ultima vreme si ma tem ca ma neglijez.

Andreea, parca esti Matei al meu, toata un sufletel si toata numai dorinta de implicare. Nu trebuie sa te simti lezata ca nu ti se permite sa moderezi concursul in luna decembrie. Ia-o ca pe o ocazie de a observa foarte bine cum se desfasoara un concurs, ce anume trebuie sa urmaresti, ce atitudine sa adopti in anumite situatii. Rolul moderatorului este de a aplana, de a conduce situatiile in directia dorita, trebuie sa fii ferma si in acelasi timp sa permiti o anumita libertate. Si trebuie sa fii foarte sigura pe ceea ce spui si ce faci, trebuie sa fii pedanta si in acelasi timp sa reactionezi cat mai repede. Graba nu este un atu al moderatorului, din contra. Mai trebuie sa te slefuiesti un pic si sunt sigura ca, cu timpul, vei modera cu succes orice concurs.

Haideti sa lasam la o parte micile rautati, sa ne amintim ca saptamana viitoare incepe Luna Cadourilor, ca vine Craciunul. Sa cautam in sufletele noastre sa fim mai tolerante si mai intelegatoare.

Pupici pentru toate si o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 13:06 
Neconectat

Oana, totul este la timpul trecut. Eu am vrut doar sa o imbarbatez pe Andreea, iar ideea cu punctajul nu era decat o opinie. Ce sa fac daca ma mananca limba, pardon, mana, sa scriu ce imi trece prin cap?
De ce consideri ca ar fi in detrimentul cuiva?
Pana la urma ce lucreaza nu-i ia nimeni.
Mi-e indiferent cum se face punctarea, eu am incercat doar sa dau o idee asa cum ideea cu postarea de doua imagini si acordarea de un punct pentru fiecare centimetru lucrat si ca fiecare gargarita sa specifice cat a lucrat pentru a usura munca moderatoarei, au venit de la mine si se aplica cu succes de ceva luni bune.
Chiar daca nu am moderat niciodata s-au aplicat idei venind din partea mea si cred ca este ceva benefic atata timp cat functioneaza.
Te pup pe tine si pe mititei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Noi 2010, 14:20 
Neconectat

Din fericire nu voi avea de facut mancare.
Nu am avut sansa sa arat ca pot modera un concurs.
Asta este.
Dar sa mi se spuna luna cand voi putea modera concursul ca pana atunci sa ma pot pregati.
Va multumesc gargaritelor pentru cuvintele voastre si pentru sprijinul acordat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: