Acum este 01 Aug 2026, 14:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 28 Noi 2010, 09:45 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata,

Vin si eu cu o cafeluta si cu un ceiut. Sunt racita bocna si sper sa nu le transmit si copiiilor virusul.

Pupici si o duminica minunata,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 09:51 
Neconectat

Buna dimineata, Abriela multumesc de cafea.
Dragele mele, sunt asa de necajita, puiutul meu a facut scarlatina.
Am stata cu el acasa, numai ca nici un sirop nu isi facea efectul. Am fost cu el ieri la spital si iau facut o injectie.
Acum este mai bine, dar daca trece 24 de ore fara sa faca febra e si mai bine.
Eu sunt in continuare racita, am aceleasi simptome ca el, cred ca am facut si eu.
Trebuie sa vorbesc cu mami a mea sa vad daca am facut cand eram mica.
Cat despre impachetat nu mai este mult.
Va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 12:34 
Neconectat

Mihaela, multa sanatate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 22:04 
Neconectat

Nico, ma bucur ca povestea cu Alexandrel este istorie. Multa sanatate lui Alexandrel si tie si felicitari pentru ceea ce ai facut luna aceasta pentru gradina noastra.
Multumesc pentru cuvintele tale cu lipici pe inima.

Karmen, multumesc pentru prajitura. Nu te indoi ca nu o sa o incerc.
La multi ani si multa sanatate mamei tale si sa suflam in tortuletul ei si la 100 de ani.

Abriela, multumesc pentru fiecare zi in care esti la cafenea. Chiar daca nu deschid computerul, eu stiu ca pot conta pe tine pentru o cafeluta.

Ralu, eu sunt dependenta de dulciuri. Doctorita mi-a indicat sa iau Crom ca sa scap de aceasta pofta.
Te rog frumos sa ma scuzi ca nu l-am putut felicita pe Dario de ziua lui, asa cum mi-am dorit.
Am probleme cu internetul, dar nu mi-am dat seama. Am crezut ca este de la computer si am asteptat sa isi faca timp nepotul meu sa se uite la el.
Sper ca macar acest mesaj sa plece catre voi. Il scriu text si apoi il copii pe forum pentru ca imi este frica ca iar raman fara net.
Te rog sa il imbratisezi pe Dario din partea mea si sa-i spui ca am adunat toate gandurile frumoase si i le-am trimis lui, de ziua lui.

Lili, cat ma bucur ca te vad! Ii doresc multa sanatate puiului tau si pentru mamici avem intotdeauna pupici pe burtici.
In burtici sa ai ceea ce crede Domnul ca este mai bine pentru voi, in primul rand, un copil sanatos, istet si vesel.
Da, recunosc ca sunt fericita ca o am, din nou, pe Mariuca langa mine. Doar cand vei ajunge la varsta mea, vei intelege ce inseamna implinirea de a fi bunica. Iti doresc si tie sa treci prin astfel de impliniri, cand o veni timpul.
Te inteleg si cu computerul. Sunt si eu stresata, acum.

Maria, ce masa frumoasa! Mai tii minte cum ne bucuram de cate o masa frumoasa la care ne invitau gargaritele sa lucram?
Iti multumesc pentru urari. Doamne-ajuta de bine. Am vazut o situatie la TV, unde un barbat a refuzat sa mearga sa faca operatia si s-a sfarsit si de atunci insist la Bicu sa ne ocupam neaparat de acest lucru. I-am promis ca stau cu el in spital de Craciun, de o fi nevoie. Imi raspunde ca are un fler, ca el nu o sa aiba nevoie de operatie. Doamne-ajuta sa fie asa.
Am facut toate investigatiile pentru Mariuca si este bine. M-a apostrofat fetita mea ca am aruncat banii pe investigatii si medici. Mai bine sa arunc banii si sa fiu eu linistita. Asa am fost toata viata si nu ma pot schimba.
Sanatate si tie si sotului tau!

Deea, daca vine de la tine dar ai sa vezi ca Dumnezeu are grija de el, sa stii ca simt si eu asa.
Si de tine sa aiba grija Domnul ca tare mai esti speciala.
Te imbratisez cu drag.

Ramona, serviciu usor si ore de odihna cat mai multe.

Adelina, iti doresc sa nu te lase monitorul.

Danuta, nu stiu cum de la cuprinzi pe toate. Ai grija si de tine. Iti multumesc pentru timpul petrecut in gradina, dar iti multumesc si pentru ganduri.

Mihaela, recuperare rapida pentru printul tau, putere sa le poti face pe toate si sa treci peste acest stres. Ma rog sa ai parte de sanatate si sa petreci Craciunul in casa ta, linistita. Chiar ai nevoie.

Lin sa nu uiti sa faci fotografii cu Cezar la gradinita ca sa il pupam iar si iar.
Mos Craciun poate ii aduce printului o consola Wii.
Te pup si pe tine, dar si pe Cezar.

Lucia, te inteleg. Sa iti traiasca stranepotul si sa te bucure in fiecare an, mereu altfel.

Ria, servici usor!

Oana, multa sanatate pentru tine, dar si pentru Matei si Mirela. Nu uita sa ii saruti din partea mea.

Ana, Oana, Onuta, Lenuta, Deea, Ioana, Mona, am auzit la stiri ca maine o sa avem 22 grade C. O zi plina de respiro, in iarna de la voi, nu-i asa?

Elenuta, RamonAli, Mireille, Tina, Dina, Dani, Zuza, Gabriela, Georgeta, Katerina, Victory, m-am bucurat sa va reintalnesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 22:30 
Neconectat

Bica, tu esti bunica mea de suflet, iar cuvintele tale mi le-a scos Dumnezeu in cale in aceasta seara. De ce oare m-as supara? Stiu ca fiecare are randuielile lui si familia lui, dar mai ales ca "internetul" nu este niciodata atunci cand ai nevoie de el. Iti multumesc pentru urari. Din pacate, Dario doarme deja, suntem toti obositi. Astazi am sarbatorit pe Dario in familie, cu cel de-al doilea tort si restul de cadouri.
Asa ca, Bica, urarile tale au sosit la timp pentru Dario.
Pacat ca nu au fost si ceilalti bunici prezenti.
Nopate buna, dragi gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 07:32 
Neconectat

Bica, Bunica-de-Gargarita, nu stiu de ce, dar cand vad postarile tale parca traiesc intr-o poveste.
Gargaritelor, o cafea, un ceai, aduce cineva?
Este inceput de saptamana si azi am decis sa-mi fac timp sa donez sange, asa ca o cafea pentru cresterea tensiunii este numai buna.
Va pup si va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 07:34 
Neconectat

Buna dimineata frumoase gargarite.
Deja este un mic zumzet prin gradina, de aceea va invit la o cafeluta cu frisca pentru a incepe saptamana in forta.

Va pup si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 08:06 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Bica, ce mult ma bucur cand vad mesaje postate de tine. Ma bucur ca Mariuca este bine si Doamne-Ajuta ca Bicu sa nu aiba nevoie de operatie. Te pup si te imbratisez cu drag, bunicuta scumpa.

Adelina, multumesc pentru cafeluta. Aduc si eu ceiut si niste fursecuri:

O saptamana minunata va doresc si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 09:33 
Neconectat

Buna dimineata, am venit si eu fuguta in Gradina sa beau cu voi o cafeluta. La noi in Baia Mare ploua si este tare intunecos si mohorat, exact ca-n poeziile lui Bacovia. Gargaritelor va multumesc din suflet pentru urarile facute mamei. I-am povestit de voi si ea va doreste la toate multa sanatate si numai bine.
Bica, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum mi-ai scris, sa fi foarte fericita. Sanatate sa avem, ca restul le facem noi fara probleme.
Va doresc o saptamana frumoasa, sa fim sanatosi cu totii pentru ca atunci este cel mai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 09:36 
Neconectat

Buna dimineata si din partea mea.
Si aici vremea mohorata continua cursul ei specific perioadei, asa ca o cafeluta si un ceiut sunt bine venite.
Va doresc o saptamana cu mult soare in suflet.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: