Acum este 16 Apr 2026, 01:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Zile aurii sau zile gri?
MesajScris: 23 Oct 2009, 19:34 
Neconectat

Nume forum:1
Zile aurii sau zile gri? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 26-09-2009

Iti scriu, draga Bica, intr-o zi aurie de toamna si as vrea sa-mi fie cuvintele balsam, sa-ti vindece ranile. Si mie mi-e dor de tine si de multe gargarite ce zburau odinioara in aceasta gradina. Spun si eu ca mama lui Gigi, "dragi mi-s gargaritele", dar mi-am impus sa stau un pic deoparte.
M-am bucurat descoperind o varianta pentru iulie, august, noiembrie si o varianta mai mare pentru decembrie, dar...
Felicitari Raluca, Micuta Clemence iese foarte frumos, iar tu esti o vitezomana.
Anca, nalbele si casuta sunt de vis si o sa vie un timp si pentru ele.
Daniela, m-ai surprins nu atat pentru numarul de modele comandat cat pentru seria cu gargarite.

Replica: Letitia, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 26-09-2009

nu stiu de ce, dar am citit printre randuri o umbra de suparare. Sper sa ma insel, dar mi-e teama ca esti intr-adevar suparata.

Eu te astept cu drag mai des pe forum. Postarile tale sunt deosebite, iar cuvintele tale imi ung sufletul ori de cate ori le citesc.

Replica: Multumesc RodiMar. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 26-09-2009

Nu sunt suparata. Cineva spunea: "imi scriu supararile pe nisip si bucuriile pe stanca"; eu de ce n-as face la fel?
Ma incearca doar un sentiment de nostalgie dupa clipele in care in gradina gargaritelor era armonie.

Replica: Letitia, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 27-09-2009

armonia se invata si de aceea este nevoie de exercitiu. Iar genul de armonie la care te referi, trece prin cicluri de innoire. Intrucat exercitiul-asteptare iti este predestinat prin firea ta, nu ma indoiesc ca eu te strang in brate ori de cate ori pasesc in aceasta gradina.
Fie ca semnezi, fie ca nu, urmele tale sunt inconfundabile, parfumul tau ramane unic si eu zambesc mereu unei Gargarite-Blue.

Replica: Letitia, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 27-09-2009

ce armonie mai frumoasa poate fi decat aceea ca fetele lucreaza? Sunt atatea seriale in lucru mai mult ca niciodata. Gargaritele au inceput din ce in ce mai multe modele si le vedem cum cresc.
Probabil, asteptarile noastre sunt diferite de la una la alta, dar mie chiar imi place cum arata acum forumul. Fiecare din noi parca se intrece pe sine si la final ne alegem cu noi si noi goblenuri finalizate si casa mai impodobita.
Te pup si astept din partea ta, asa cum ne-ai obisnuit, noi si noi propuneri de modele noi.

Replica: Armonia toamnei by Admin TTT (4020 mesaje), la 27-09-2009

Cosuletul apartine prietenei mele de suflet, Ileana.

Replica: O zi aurita am avut astazi. by Bica Nistor (1427 mesaje), la 27-09-2009

Blanda si calda. Am fost la tara si aerul curat mi-a facut tare bine, Sotul meu m-a scapat de corvoada (nu suport, in zonele in care am arsura, caldura) si a incropit un gratarel cu mujdei de usturoi si mamaliga fripta. Drept dulce, am savurat struguri mari, negru-burgund. Atat de dulci de am baut apa dupa ei.
Mi-am pigulit florile din gradinita (am adunat seminte), le-am mai legat pe cele care sunt obosite din cauza lipsei apei si am plantat niste bulbi de lalele pe care i-am cumparat din piata, la un pret incredibil (0,5lei/bucata).
Dupa pranz, am mers cu Mariuca la plimbare si ne-am intors amandoua numai bune de un somn. Ne-am luat ragazul de a dormi impreuna, cu geamul larg deschis si acum, pe seara, ne-am intors in tihna casei noastre din oras.
Ma bucura faptul ca ai revenit cu o tema ce ne lasa sa alegem. Eu aleg auriu si asa sper sa fie si pentru tine, toamna.

P.S. Monica, are cosuletul acesta un ceva de ma unge pe... retina. Minunate prietene mai ai tu!

Replica: Si eu ma simt "ca acasa", by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 27-09-2009

in familia minuanta a gargaritelor, imi clatesc privirea cu ce au mai lucrat cu mare drag iubitele noastre gargarite, apoi pasesc incet, zi de zi si citesc conversatiile voastrea chiar daca uneori nu adug replica. Ma bucur ca existati si de aceea va multumesc.

Replica: Va doresc o seara minunata! by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 27-09-2009

Replica: Letitia, by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 28-09-2009

nu pot fi decat zile aurii!

Replica: Venit, by Silvia Har (697 mesaje), la 28-09-2009

din toamna aurie,
Oare, Letitia, stie?

Replica: Letitia, multumesc! by Raluca Popa (923 mesaje), la 29-09-2009

Primele bucle aurii ale Micutei sunt pentru tine!

Replica: Raluca, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 29-09-2009

se simte aripa ingerului. Ma emotioneaza danteluta de la rochita care abia se defineste. Totul este puritate.

Replica: Pentru by Mona J (805 mesaje), la 29-09-2009

mine, aici pe forum, au fost numai zile aurii. Sper ca asa vor fi in continuare pentru noi toate.

Replica: Letitia, by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 29-09-2009

ce mai faci?
Ca uite, Laura iti aduce un zambet auriu, Adminica un cos cu bunatati aurii, Bica o poteca aurie, Nicoleta un dulce aurio-aramiu (oare exista culoarea aceasta?!), Anca, fructele aurii ale toamnei, Sivia un semn de toamna in oglinda, Raluca ti-o aduce pe Clemance, Mona iti aduce o crenguta de pomulet verde-aramiu, iar eu iti aduc o bancuta aramie sa te odihnesti, sa lucrezi si sa visezi.
Pup eu un obrajor?
Cu drag,
Georgeta

Replica: Astazi, by Mona J (805 mesaje), la 30-09-2009

parca am avut si eu o zi cam gri. Poate sunt mai melancolica la ora asta, dar simt ca lipseste ceva. Poate poza cu gargarita din fiecare zi, poate Nico pe care nu am mai vazut-o demult pe aici, poate cate o floare pe care o primeam destul de des in topicul O floare pe zi sau lipsa noutatilor despre Naluca ? Nu stiu exact ce, dar simt ca lipseste ceva...

Poate maine imi voi da seama si va fi iar o zi aurie, dar pana atunci...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Zile aurii sau zile gri?
MesajScris: 23 Oct 2009, 20:41 
Neconectat

Lety uite iti aduc eu niste tufanica din gradina de la vecina . Maine am sa merg sa fac o poza la toate floricelele , este ceva de vis , are foarte multwe flori , merge cu ele la piata .

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2009, 20:44 
Neconectat

Si o gutuie de la mine din gradina

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 19:29 
Neconectat

Zile aurii...

Astazi am profitat de ziua frumoasa si am iesit la o plimbare prin parc. Sper sa va bucurati de poze.

Am zarit o veverita, sprintena si agila.

Abstarct?

Ce m-a uimit, a fost verdele primavaratic ce se ascundea sub frunzele ruginii.

Bataie cu frunze

Si e chiar distractiv...

Am avut si un vizitator, care s-a alaturat jocului.

Si o poza de final: Eu, toamna

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 20:17 
Neconectat

Onuta o plimbare minunata. Multumim de poze si de plimbare. Sa stii ca mai asteptam sa ne plimbi si pe noi cu tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 20:19 
Neconectat

Ce calde sunteti amandoua: si tu si toamna!

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Noi 2009, 20:29 
Neconectat

Placuta zi, Onuta. Multumesc.

P.S. Ziua ta nu ar fi mers la Excursiile mele?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2009, 14:34 
Neconectat

Si totusi este minunat sa mai fii copil, macar din cand in cand, Onuta. Tu, chiar te asortezi cu auriul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2009, 21:26 
Neconectat

Onuta, ce poze frumoase!
Toamna aurie si calda si fiinte care o apreciaza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Noi 2009, 09:50 
Neconectat

Urme aurii

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: