Repere Rogoblen in lume by Admin TTT (3905 mesaje), la 03-04-2008 2005
Catalog Rogoblen modele lucrate si inramate - prezentare in Japonia
Catalog Rogoblen modele lucrate si inramate - prezentare in Belgia Am postat numai versiunea pentru Belgia.
Replica: Repere Rogoblen in lume. by Admin TTT (3905 mesaje), la 03-04-2008 DecoVitralArt
Prezentare vitralii TOB 2007 Bucuresti
Music on
Replica: Rogoblen, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-04-2008 multumesc pentru diaporame. Am ras la
Hainute, iar aici, m-am delectat cu vitraliile voastre, dar si cu muzica.
Multumesc si... vant in pupa!
Replica: Am postat si aici, topicul la care ai facut referire, Margareta, by Admin TTT (3905 mesaje), la 06-04-2008 Hainute pentru catei la 03-04-2008
Clipul a fost prezentat pentru prima oara la o expozitie la Ploiesti, in 2005. Ne-aducem aminte cu placere de toti copiii ce refuzau sa mai plece din fata standului nostru, doar pentru a-l vedea pe
Killer imbracat. Parintii sfarseau prin a ramane alaturi de copii si banuim ca zambetul de la final, aratau ca Killer a reusit sa-i binedispuna. In acelasi scop l-am postat si aici.
Sa aveti o zi buna in fiecare zi,
Monica

Replica: Am admirat si by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 06-04-2008 eu, goblenurile si vitraliile, dar pe cel cu
Hainute din 3 aprilie nu il vazusem. Chiar ii inteleg pe copilasii aceia, daca eu am cascat atata gura la el. Nu ne-ati mai scris de mult despre Killer. S-a maturizat de nu mai face prostioare pe care sa ni le scrieti si noua?
Am gasit scris despre Donna si Ringo si pe forumul de la ciobanescul german.
Replica: De by Anca Lungoci (360 mesaje), la 29-04-2008 prostioarele lui Killer, afli din topicul lui, Marta.