Acum este 09 Iun 2026, 22:25

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nunta noastra: Roxana & Gaby
MesajScris: 15 Iul 2009, 08:08 
Neconectat

Nume forum:1
Nunta noastra: Roxana & Gaby by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

La sugestia Minervei am deschis un topic in care sa va prezint cateva fotografii de la nunta mea pentru ca sotul meu a zis ca trebuie sa il prezint si pe el.
Ma gandeam sa fac un goblen dupa una dintre fotografii , poate in alt decor sau ceva de genul, ce ziceti ar merge?
Noi suntem de confesiune baptista si nunta este mai in stil american, - o sa va explic pe parcurs. Sper sa va placa.

Replica: In drum spre Cununia Civila by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Dupa ce am semnat actele by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

eram foarte fericiti, dupa cum se vede.

Replica: In fata Casei Casatoriilor, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Ploiesti.

Replica: Asteptati cu flori, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

pe cararea vietii!

Replica: In drum spre biserica by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Domnisoara de onoare, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

cu verighetele.

Replica: Domnisoara de onoare si cavaler by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Fratele meu cel mic a fost unul dintre cavalerii de onoare.

Replica: Domnisoara de onoare si cavaler by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Fotografia este facuta cu aparatul, dupa album foto pentru ca nu o gasesc pe CD.

Replica: In biserica by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: In biserica by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Binecuvantarea by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Dupa ce se oficiaza casatoria, cei doi miri sunt binecuvantati. Ei se aseaza in genunchi si pastorul bisericii rosteste o rugaciune de binecuvantare.

Replica: La restaurant by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Ne-am dorit o fetita by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Tortul by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Taierea tortului by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Impreuna, la bine si la greu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: S-a furat mireasa dar by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

s-a furat si mirele! Eu il asteptam, aici.

Replica: Aruncarea buchetului miresei by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Replica: Superbi!, by Stefanescu Elena (2607 mesaje), la 19-09-2008

Incantata de cunostiinta. Nici nu stiu ce sa mai zic. M-ati fascinat. Sunteti foarte frumosi. Sa aveti parte numai de bine, fericire, intelegere si iubirea sa pluteasca in jurul vostru. Foarte frumoasa, rochita.

Replica: Sunteti, by Raluca Popa (852 mesaje), la 19-09-2008

amandoi frumosi, va potriviti bine. Va doresc tot binele din lume si sa ramaneti fericiti, cum sunteti in fotografii.

Replica: Felicitari si Casa de Piatra! by Calinescu Ramona Nicoleta (901 mesaje), la 19-09-2008

Superbe fotografii, superbe momente! Si rochitica de cununie speciala si rochitica de mireasa deosebite. Mi se face pielea gaina cand imi amintesc si eu de acele momente.

Replica: Multumesc pentru urari! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008

Ma gandeam sa fac un goblen dupa una dintre imagini sau de exemplu sa incadram in goblenul Poarta spre primavara o fotografie cu noi doi. Ce ziceti?

Replica: Felicitari si casa de piatra! by Maria Nistor (4944 mesaje), la 19-09-2008

O nunta frumoasa si miri foarte frumosi! Ideea cu goblenul este interesanta. Poti sa intrebi Gargaritele TTT cu privire la acest lucru. Cu siguranta o sa-ti dea o parere valabila.
Sa fiti mereu fericiti ca in ziua nunti voastre!

Replica: Ce frumoasa esti, Roxana! by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 19-09-2008

Sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de zile senine si sa impliniti tot ce ati gandit.

Replica: Felicitari! by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 19-09-2008

Casa de piatra si sa imbatraniti frumos, impreuna!
Acum vin cu o intrebare impertinenta: cam cat mai costa o nunta in ziua de azi?

Replica: Iti raspund eu, by Andrei Stancu (193 mesaje), la 19-09-2008

Adina, pentru ca un var, rezident in Spania, s-a hotarat sa se insoare in Romania, in august, la Buzau de unde sunt rudele nevestii sale:
- tacamul 150 lei/persoana
- vinul, bauturile aperitiv, apa minerala, sucurile, fructele le-a cumparat el
- tortul a costat 900 lei
- prajiturile - 1700 lei
- rochia miresei cu tot tacamul - 3000 lei
-costumul mirelui - 1500 lei
- muzica - 1500 euro
- video + filmat - 500 euro
- cadouri nasi - 500 euro
- firma care s-a ocupat de ornat de la masina, biserica si locatie, absolut tot si a furnizat si niste fete de masa si huse de exceptie - 4000 euro. Si-a meritat fiecare banut pentru ca totul a fost de foarte bun gust si de un mare rafinament si asta a dat o nota de eleganta, aparte.
Muzica - o formatie care nu ne-a lasat sa ne odihnim picioarele.
Vinul, foarte bun, iar tortul - este primul tort din care am mancat la o nunta.
Meniul, foarte bine ales, iar bucatarul a primit doar felicitari. Painea a fost coapta in bucataria locatiei.
Conteaza foarte mult unde iti alegi locatia pentru nunta si cine conduce acea locatie.
La plecare, patronul a intrebat cine preia tot ce a ramas: vin, sucuri, apa minerala, fructe, prajituri. Toate au fost rearanjate de catre chelneri si ambalate foarte frumos in caserole curate. Pana si fripturile care nu s-au mancat erau aranjate in caserole pe care era o eticheta <hrana pentru animale>.
Eu ti-am raspuns pe un caz concret, stiut de mine, dar mai stiu ca se pot face nunti si cu mult mai putini bani, si tot reusite, dar si cu foarte multi bani: fara numar...

Roxana sa va fie viata precum v-a fost si nunta de frumoasa.

Replica: Costa ceva by Cristina Sandu (144 mesaje), la 19-09-2008

o nunta, mai cu staif! Eu am fost la o nunta de fitze la un restaurant in Bucuresti si am inghetat cand am aflat cat era meniul: 200 euro! Asta inseamna ca la 200 euro, mai plusezi, dupa posibilitati. Totul a fost cum nu ne asteptam de frumos, au cantat si cateva VIP-uri, a fost tot timpul o atitudine de mare clasa din partea celor cu serviciile, iar ornarea salii m-a lasat cu gura cascata. Ne-am distrat si nu stim cand au trecut orele.

Roxana, ai fost mireasa anului: frumoasa, cu o rochie minunata si la cununia civila si la momentul religios si, cu un sot atat de potrivit cu tine. Sa aveti multi ani fericiti impreuna, sa va traiasca Sara si sa aiba parte si de un baietel, asa cum va doriti.

Replica: Casa de piatra! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 19-09-2008

Ce fericiti aratati! Sa fiti asa toata viata, iar Sara sa va aduca numai bucurii.

Replica: Multumim mult! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 20-09-2008

Intr-adevar o nunta costa mult, dar se face odata in viata, sau asa se spera. Eu de fel sunt foarte zambitoare, toata lumea zice ca fac reclama la Colgate, dar asa imi este felul. Sotul meu nu pot spune ca este serios, in schimb el mereu face glume si tot felul de farse. A fost un fel de Nica in copilarie si este un fel de Jugaru` acum. Sara seamana cu el la fizionomie dar toata lumea spune ca este zambareata ca mine. Ea rade mereu si este foarte prietenoasa, zambeste la toata lumea.
Sper sa vina si un baietel.

Replica: Felicitari si Casa de Piatra! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 21-09-2008

Sa fiti fericiti toata viata si pe langa Sara sa mai aveti vreo cativa.

Replica: Doamne, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

cat esti de frumoasa! Ti se potrivea Cosanzeana. Sa fiti fericiti si sa ti se implineasca si visul tau (fratiorul Sarei).
Pupici

Replica: Multumim mult Silvia pentru urari! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 12-10-2008

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: