|
Acum este 02 Mai 2026, 03:30
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 17:46 |
|
|
|
Vai ce frumos este! Felicitari! Si cred ca nuanta ramei se potriveste foarte bine cu cea a mobilei.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 19:01 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Rada, este minunat. Felicitari!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 19:22 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Rada! Este o minunatie acest goblen, iar hainuta este superba. Pupici si spor la acusor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 19:28 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Rada, m-ai "inebunit", este demential. Tare mult imi doresc sa cos si eu fanteziile, este un vis de al meu. Ce sa mai zic? Felicitari pentru hainuta, tare inspirata ai fost. Cu ce continui? Pupici.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 19:56 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Rada, nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun ceea ce simt acum, cand privesc aceasta minunatie. Asa ca spun doar: Felicitari!
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 28 Noi 2010, 20:03 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Rada, felicitari pentru minunatul model finalizat si pentru inspiratia avuta la inramare. Arata superb acest goblen. Cu ce ne vei incanta in continuare? Mult spor la cusut. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bara-Toderici Mihaela Rada
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 29 Noi 2010, 14:32 |
|
|
|
Fetelor, multumesc tuturor pentru mesaje si pentru vizita. Ma bucur tare mult ca v-au placut imaginile. Eu nu imi amintesc sa mai fi fost vreodata asa de incantata la finalizarea niciunui goblen. Legat de urmatorul goblen pe care il voi coase, ma gandesc sa continui cu Jocul seductiei.
Multi pupici.
_________________ Rada - Gargarita-Vraja-din Spuma-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 29 Noi 2010, 14:40 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Rada, imi place foarte mult inramarea, dar si punerea in scena. Felicitari!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 05 Dec 2010, 22:09 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Rada, ultima fotografie postata mi-a taiat respiratia. Este fara cuvinte. Felicitari! Mult spor la Jocul seductiei.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bara-Toderici Mihaela Rada
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Rada Scris: 06 Dec 2010, 09:43 |
|
|
|
Dani si Onuta, multumesc pentru vizita si pentru mesaje. Am facut vineri comanda pentru Jocul seductiei, abia astept sa il incep.
Multi pupici si o saptamana frumoasa!
_________________ Rada - Gargarita-Vraja-din Spuma-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|