Acum este 06 Mai 2026, 00:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Catre Domnul - goblen lucrat de Cristina
MesajScris: 15 Iul 2009, 09:33 
Neconectat

Nume forum:1
Catre Domnul - goblen lucrat de Cristina by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-06-2008

Urmeaza... by Gheorghita Cristina, la 30-06-2008

Am inceput de prin luna mai, dar am lucrat foarte putin. Incerc sa recuperez.

Cristina, am mutat aici noul tau goblen, ca in Colectie sa iti postezi numai goblenurile finalizate.

Replica: Este cumva by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-06-2008

Este cumva, by enache mihaela-ema, la 30-06-2008
Cai in galop, goblenul la care lucrezi acum?

Replica: Eu cred by Raluca Popa (852 mesaje), la 01-07-2008

ca este vorba de Catre Domnul...

Replica: Raluca, by Maria Nistor (4945 mesaje), la 01-07-2008

cred ca ai dreptate in privinta modelului. Este un model destul de mare si foarte frumos.

Replica: Catre Domnul... by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 01-07-2008

Da, acesta este goblenul la care lucrez.
Nu am stiut ca in acea parte a forumului se posteaza doar goblene finalizate. Scuze!

Imi plac modelele care lasa loc de interpretari, discutii, care dau o tema putand fiecare sa jongleze pe idee lasand loc originalitatii si creativitatii. Nu ma atrag modelele clasice, care in momentul cand sunt vazute pot "scoate" de la privitor doar o interjectie si o exclamare. Vreau ca ele sa "ceara" intrebari si sa " nasca " discutii atat pro cat si contra.

Am ales un model tot pe tema religioasa pentru ca am tinut ca primul goblen sa fie o icoana. Mi-a fost greu sa hotarasc ce model sa cos, motiv pentru care am hotarat sa cos toate acele modele care mi-au placut in mod deosebit. La 23 de ani consideram ca "biserica" nu este un "must-have", motiv care ma face sa cred ca lucratul goblenelor pe tema religioasa ma va ajuta la intarirea legaturii: Dumnezeu - eu.

Goblenul este cam mare, dar sunt sigura ca am sa-l finalizez pentru ca niciodata nu am lasat un lucru inceput si neterminat - nu cred ca am sa incep acum (cel putin, sper).

Replica: Lasand la o parte by Bica Nistor (1261 mesaje), la 01-07-2008

complexitatea modelului, m-a incantat maturitatea ta spirituala si abordarea Divinului. Felicitari, Cristina si spor la lucru!

Replica: Nu by Adela Aura Vlad (391 mesaje), la 01-07-2008

stiu la ce varsta biserica poate deveni un must-have (este o intrebare si pentru mine), dar sigur tu esti o fiinta deosebita.

Replica: Felicitari Cristina! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

Este un model deosebit. Sper sa faci si tu un serial cu modelul tau caci tare sunt curioasa si cred ca nu sunt singura.

Spor la lucru.

Replica: Am mai cusut putin by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 03-07-2008

Replica: Ma bucur by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-07-2008

ca te-ai hotarat sa faci si tu un serial. Sunt sigura ca va iesi o splendoare. Nunatele de albastru imi plac foarte mult. Spor la lucru.

Replica: Vad by Maria Nistor (4945 mesaje), la 03-07-2008

ca ai inaintat. Pana acum tot ce ai lucrat, da ideea de un model foarte frumos si interesant. Ai intentia sa-l lucrezi pe gherghef rotund? Imi permit sa-ti dau un sfat, - de a-l tivi pe margine cum a facut Oana. Fiind un model mare si care o sa dureze ceva timp, mutand des ghergheful, o sa inceapa sa se destrame panza.
Iti urez sa ai spor.

Replica: Este mare, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 04-07-2008

dar merita efortul. Spor la lucru!

Replica: Si by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 04-07-2008

Oana, Gargarita Mac-Calator, lucreaza cu gherghef rotund. Vezi exemplul ei in colectia sa din Femeia legenda. Este o solutie, daca poti lucra cu un astfel de gherghef. Mai greu o sa-ti fie cand vei ajunge pe la mijlocul goblenului.
De ce nu iei o rama de-a lui nea Costica, de la Rogoblen? Este ieftina si te ajuta mult la lucru. Este parerea mea, intrucat eu lucrez asa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si urmezi opinia mea.
Imi place mult modelul pe care l-ai inceput si iti multumesc ca l-ai adus aici, in serial.
Spor la lucru!

Replica: Cristina, nimic nou? by Ileana Miroiu (780 mesaje), la 05-07-2008

Replica: Cristina, by Bica Nistor (1261 mesaje), la 23-07-2008

ai plecat in vacanta sau ai ramas fara net?

Replica: Pe unde-o fi zburand Cristina? by Maria Nistor (4945 mesaje), la 13-08-2008

Nici un semn, nimic? O astept sa vad cat a lucrat la goblen. Poate ne face o surpriza si vine cu el aproape gata.

Replica: Cristina, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 18-08-2008

tu sigur vrei sa surprinzi cu el gata!

Replica: Eu by Cristina Sandu (144 mesaje), la 19-08-2008

cred ca nu are internet pe perioada vacantei. Dupa cate imi aduc eu aminte, Cristina este studenta.
Spor la goblenat, Cristina, oriunde ai fi!

Replica: Cristina, by Popescu Crina (160 mesaje), la 23-08-2008

sunt curioasa cum iese acest goblen. Vreau si eu sa-l cumpar si sa-l cos. Este mare, dar merita cusut. Este foarte frumos.

Spor la cusut!

Replica: Cristina, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 04-09-2008

pe unde mai zbori?

Replica: Cristina, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

Gargarita-de-Turta-Dulce, ce mai faci? Te-ai intors la facultate? Nu ai net?
Te astept cu pupici.

Replica: Am revenit! by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 24-10-2008

Da, am revenit la facultate. Din pacate am sa va dezamagesc pe toate - nu am mai lucrat in vacanta. Din motive obiective si foarte bine intemeiate, dar nu este o scuza. Dar nu va suparati pe mine ca am sa recuperez. Promit solemn!
Cu fotografii am sa revin duminica pentru ca atunci o sa am mai mult timp.

I-am aratat mamei ce am lucrat - doar la acest goblen si a zis ca nu am lucrat eu. Dar s-a convins cand am inceput sa lucrez (am terminat partea pe care o incepusem).

I-am spus si de "Maini in rugaciune", dar din pacate nu l-am avut la mine, dar i-am aratat fotografiile pe care le-am postat aici si am impresionat-o (i-au dat lacrimile si m-a scos la o pizza).

Va pup pe toate si multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati trimis demonstrand ca ochii care nu se vad nu se uita. Multumesc.

Replica: Ce mandra by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 24-10-2008

este mama de fetita! Are si de ce!
Asteptam urmatorul episod.

Replica: Ma bucur by Bica Nistor (1261 mesaje), la 24-10-2008

mult ca te-ai intors si ca vei incepe lucrul la goblenul tau. De ce sa fim dezamagite? Fiecare lucreaza cand poate si cat poate.

Replica: Reincep serialul by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 26-10-2008

Replica: Wow, Cristina! by Maria Nistor (4945 mesaje), la 27-10-2008

Ai reluat serialul, in serios! Ce frumos e!
Astept noi episoade.
Sa ai spor din plin!

Replica: Cristina, by Stefanescu Elena (2607 mesaje), la 27-10-2008

iti doresc sa ai mult timp si mult spor la goblenat. Astept si alte episoade cu acest frumos goblen.

Replica: Ce frumos este! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 27-10-2008

Iti urez sa ai cat mai mult spor, imi place foarte mult goblenul pe care il lucrezi. Ai putea sa incerci si tu metoda pe care a aplicat-o Ema, adica "atisoara zilnica".

Pupici si spor la lucru si la invatat!

Replica: Multumesc! by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 27-10-2008

Din pacate, in timpul saptamanii nu am timp sa lucrez. Lunea, vinerea si sambata, ce mai reusesc sa cos si eu. In restul saptamanii am ore si ajung tarziu in camera. Iar atunci, pana mananc, pana mai vorbesc cu o prietena, pana mai citesc ceva - si gata ziua. Dar este o idee buna cu "atisoara zilnica". Cred ca am sa incerc. Macar lunea si joia ca tot vin putin mai repede.

Replica: Daca by tanasa clementina (293 mesaje), la 27-10-2008

ti-ai propus acest lucru cu atisoara zilnica, sa ai spor. Bafta la facultate!

Replica: Bine ai revenit, Cristina! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 28-10-2008

Este neasteptat de frumos goblenul ales de tine. Chiar sunt curioasa cum va evolua acest model. Multa bafta in noul an universitar si ac cu aripioare!

Replica: Cristina, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-10-2008

este foarte frumos ceea ce se vede pana acum. Imi dau seama cat de frumos e! Si cand va fi gata!
Atisoara zilnica e o idee buna. Eu am avut zile cand nu am putut sa cos, dar si cand prind momentul...
Sa ai spor!

Replica: Ce frumos se vede! by Petroi Ana-Maria (1246 mesaje), la 29-10-2008

Sa ai motaras la ac Cristina!

Replica: Cristina, by Stefanescu Elena (2607 mesaje), la 03-11-2008

ce faci? Ai mai goblenat?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum