|
Acum este 26 Mai 2026, 12:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Maria Zanfir
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 10 Noi 2010, 17:29 |
|
|
|
Avion transatlantic. Paris - New York. - Aici va vorbeste capitanul. Zburam la o altitudine de 10.000 metri, viteza de croaziera 800 km/ora, vant lateral stanga 5 noduri, fara turbulente. Vom avea un zbor linistit, mai avem 4 ore pana la destinatia finala New York. Temperatura la sol in New York este de 20 grade, cer senin, o atmosfera perfecta. Se vor servi bauturi si cafele, iar masa peste o jumatate de ora. DOAMNE DUMNEZEULEEEEE!!! Liniste deplina. - Aici va vorbeste capitanul. Imi cer scuze daca v-am speriat mai devreme, dar stewardesa tocmai mi-a servit o cafea fierbinte pe care am scapat-o in poala. Numai sa vedeti in ce hal mi s-au murdarit pantalonii. Un pasager striga: - Sa vezi cum arata pantalonii nostri!
_________________ Mariuta - Gargarita-Oda-Gargaritelor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 19 Noi 2010, 09:06 |
|
|
|
La divort. El: Tu unul ca mine nu mai gasesti! Ea: Eu unu' ca tine nu mai caut!
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Silvia Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 27 Noi 2010, 18:45 |
|
|
|
Patru insi: unul de 30, unul de 40, unul de 50 si unul 60 de ani se duc la pescuit. La un moment dat, pe malul celãlalt al râului apar patru fete superbe care se desbracã si se intind pe plajã. Cel de 30 de ani: - Bãieti eu am terminat cu pescuitul, mã duc la fete. Si sare in apã si inoatã pe malul celãlalt. Cel de 40 de ani: - Mã, dacã as avea o barcã, mai ca m-as duce si eu pe malu' celãlalt la fete. Cel de 50 de ani: - Mãi, da oare nu or veni ele incoace? Cel de 60 de ani: - Da ce vã agitati atât mãi, nu le vedeti si de aici?
_________________ Cel mai bun serviciu pe care ti-l face un prieten este sa-ti fie alaturi atunci cand gresesti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coco Bordan
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 07 Dec 2010, 17:21 |
|
|
|
De cand a inceput sa ninga, nevasta-mea sta non-stop si se uita pe geam.
Daca se-nteteste ninsoarea, cred ca-i dau drumul in casa.
_________________ Coco - Gargarelul-Mesager
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 07 Dec 2010, 23:01 |
|
|
|
Buna gluma, Coco. Ma bucur sa te revad.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Dec 2010, 10:36 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Un bătrânel avea impresia că băbuţa lui nu prea mai aude şi se gândeşte să o testeze. Merge într-un colt al camerei şi spune: – Auzi? Bătrânica nici o reacţie. Mai face bătrânelul doi paşi şi spune iar: – Auzi? Bătrânica iar fără reacţie. Se duce bătrânelul lângă ea şi spune: – Auzi? La care bătrânica: - Pentru a treia oara îţi spun: DA!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zoica Maniu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Dec 2010, 11:12 |
|
|
|
Bun, Dani!
_________________ Zoica - Gargarita-Gospodina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Dec 2010, 11:45 |
|
|
|
Dani, m-ai facut sa rid!
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 18 Dec 2010, 18:51 |
|
|
|
Un politist da tarcoale unui bar, unde se cam consuma mult alcool, in scopul de a prinde cativa soferi piliti. Un client al barului iese, se impiedica si incepe sa isi caute cheile cam vreo cinci minute. Dupa ce le-a gasit, se taraste si le incearca la vreo patru, cinci masini pana ce o gaseste pe a lui. Pana ce a ajuns in masina, toti ceilalti s-au carat. Politistul il asteapta bucuros sa iasa in strada. Evident il opreste pe sofer, ii pune fiola si stupoare 0,00 alcool. Politistul complet buimac. Soferul in schimb ii spune: - Teapaaa! In seara aceasta eu am fost momeala.
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 18 Dec 2010, 19:52 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Socrul mare se intoarce obosit de la camp, intra in casa si in capul scarilor isi intalneste ginerele. Fara multe cuvinte socrul ridica mana dreapta, o indoaie sub forma literei S, roteste palma din incheietura mainii si se uita intrebator la ginere. Acesta fara un cuvant ridica ambele brate si gesticuleaza ca si socrul. Si acum traducerea gesturilor: Socru: Este acasa vipera ? Ginerele: Sunt acasa amandoua.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|