Acum este 20 Apr 2026, 18:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 01 Dec 2010, 12:10 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari, Mona!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 01 Dec 2010, 17:34 
Neconectat

Felicitari, din toata inima, Mona!
Pupici si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 20:48 
Neconectat

Felicitari, Mona!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2010, 20:51 
Neconectat

Mona, eu te felicit pentru gestul tau de a darui.
Stiu cum te simti cand daruiesti.
Anca va fi foarte fericita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2010, 16:24 
Neconectat

Intr-un tarziu, draga Mona, am reusit sa ma tin de promisiune. Sper ca ma vei ierta, dar de fiecare data cand zic ca acum pot zbura linistita prin gradina, atunci intervine ceva si iar sunt nevoita sa lipsesc, de aceea nu am curajul s-o mai spun, ci pur si simplu, incerc doar sa zbor si atat.

De cum am aflat de Amanunt de toamna, imi tineam aparatul in geanta in speranta ca Amanuntul nu v-a intarzia sa apara, era de-ajuns sa il caut.

Era una din acele zile cand te trezesti dimineata si deschizi obloanele, vezi cerul atat de inchis, ca iti da impresia ca ai gresit ora la care trebuie sa te trezesti, iar cu ploaie torentiala ce se se apropia, imediat si moralul nu mai este cel cu care sa poti intampina o zi plina.
Asa a fost toata ziua, intre ploaie torentiala si mici intervale de soare arzator, unde s-a nimerit ca la iesirea din metrou pana la Universitate, m-a facut ciuciulete (picurii de ploaie ii simtem cum treceau prin umbrela si nici nu aveam unde sa ma adapostesc). Asa am stat pana s-au terminat cursurile, cand, intre timp, s-au uscat si hainele mele. La iesirea din orasul universitar, m-a intampinat acel soare de care iti vorbeam, iar pe masinile din parcare se mai vedeau inca picuri de ploaie ce straluceau in razele lui.
Mi-a atras privirea o frunza de pe parbrizul unei masini (in nici un caz a mea), dar cum in urma mea mai veneau si alti tineri, ma sfiam sa o fotografiez, ca sa nu fiu banuita de furt. Mi-am luat inima in dinti, mi-am scos aparatul si... tzac, o fotografie. Dar, intre timp, tinerii au devenit suspiciosi, insa cum nu eram multumita de fotografie, mi-am propus sa mai fac una, cea care ti-a placut atat de mult si v-a placut, iar cand m-am uitat la ea eram multumita, dar si mai multumita am fost cand mi-am pus cardul in calculator si am vazut imaginea in toata splendoarea ei (si cand ma gandesc ca au fost facute numai doua fotografii!).
Dar cand am vazut ca tinerii s-au oprit, mi-am luat jucaria si am plecat, sa nu ma trezesc cu un denunt.
Iti dai seama cat de fericita am fost la reactia pe care a avut-o, ca pot sa zic ca am uitat de dezamagirea acelei zile.
Astazi, TTT m-a anuntat ca darul tau a plecat catre Suceava, dar pana sa ajunga la mine va mai dura putin. Pana atunci, pot sa-ti spun ca acest model, va avea amprenta darului oferit de tine.
Si asa se incheie povestea fotografiei cu nr. 16.

Eu sunt de parere ca din nimic se pot face lucruri frumoase si foarte utile si cam asa s-a nascut fotografia cu nr. 37.
Cum nu aveam materialul adecvat pentru decorul pe care il doream, mi-a cazut ochii pe perdeauna din camera Claudiei si nu am stat de doua ori pe ganduri, ci am luat-o si am asezat-o pe doua cutii de carton, am adunat toate fructele pe care le aveam prin frigider si tzac... fotografia nr 37.
Iar cea cu numarul 50, este lesne de inteles, ca sunt mainile printesei mele, in care tinea una din frunzele culese impreuna de prin parc, ca ii trebuia si la scoala.

Iti multumesc, inca o data, Mona pentru bucuria pe care mi-ai facut-o.
Va multumesc, inca o data, TTT pentru ca stiti sa mangaiati sufletele noastre intr-un mod atat de minunat.
Va multumesc si voua dragi gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2010, 17:16 
Neconectat

Multumesc, Lin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2010, 17:18 
Neconectat

Anca, parca mi-ai citit gandurile de astazi. Chiar ma intrebam daca ai scris povestioara si eu nu am vazut-o.
Frumos ai povestit.
Pupici si tie si printesei tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2010, 19:38 
Neconectat

Ralu, fac si eu ce pot si cand pot. Incerc sa ma impart la toate, cateodata reusesc, cateodata nu, dar de obicei cand fac o promisiune o fac pana la capat, chiar daca vine ceva mai tarziu.
Multumesc, Ralu si multi pupici pentru printisorul nostru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2010, 11:46 
Neconectat

Anca, ca urmare a povestioarei tale am vazut fiecare fotografie cu alti ochi. Toate trei au fost cu adevarat speciale, ai fost cu adevarat castigatoarea acestei luni.
Fotografia cu manutele Claudiei mi-a mers la inima.
Multumim TTT pentru aceste concursuri care ne dau posibilitatea sa ne redescoperim si sa ne facem zilele frumoase. Acestea amanunte din viata de gargarita ma fac sa fiu mandra ca apartin acestei gradini.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: