|
Acum este 28 Iul 2026, 00:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 14:35 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Foarte frumos a iesit pana acum si foarte putin mai ai de lucrat. Pupici si aripioare la acusor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 16:30 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Deea, multumesc pentru vizita si pentru incurajari. Acum ca a mai ramas putin nu mai am rabdare. Vreau sa vad cum va iesi. Pupici.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 17:32 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Ce frumos se contureaza modelul! Adelina, se vede ca iti face mare placere sa-l lucrezi. Nu pot decat sa te admir pentru rapiditatea cu care lucrezi. Mult spor in continuare si sa-l vedem cat mai curand la colectie. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 17:59 |
|
|
|
Ce harnicuta ai fost! Inca putin si va trece la colectie.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 19:39 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Felicitari, Adelina, surioara mea de suflet. In curand va ajunge la colectie. Mult spor in continuare. Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 19:42 |
|
|
|
Ralluca, Tina si RamonAli va multumesc pentru incurajari. Ma bucur ca va place si ca imi sunteti alaturi. Multi pupici pentru voi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valceleanu Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 20:12 |
|
Membru din: 12 Iun 2009, 01:54 Mesaje: 489 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Adelina, inca putin si il vedem la colectie. Culorile sant tare frumoase, iar sporul tau de invidiat. Ac sprinten pe "ultima suta de metri".
_________________ Mariuca - Gargarita-Dimineti-de August
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 10 Dec 2010, 20:15 |
|
|
|
Mariuca, multumesc frumos. Chiar am mai mult spor daca primesc incurajarile voastre. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 11 Dec 2010, 19:41 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Adelina, acum am observat că ai mai postat o fotografie, bănuiesc că nu mai e cazul să îţi spun încă odată cât de frumos îţi iese.
De fapt, din alt motiv am intrat în topicul tău în seara aceasta, o să îţi spun imediat. În încercarea de a nu transforma zilele de sâmbătă seara în cazarmă isterică (după cum spune un cântec), obişnuiesc să răsfoiesc diverse scrieri, bloguri, reviste, site-uri cu caracter religios. Astăzi mi-a picat sub priviri un filmuleţ despre Părintele Arsenie Boca şi m-am dus cu gândul la tine (mi-ai spus acum câteva zile că îl mai citeşti din când în când) - am certitudinea că îţi va plăcea această osana adusă Sfântului Părinte (în cazul în care nu o ştiai).
O seară frumoasă să ai.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mana Tatalui - goblen lucrat de Adelina Scris: 11 Dec 2010, 19:52 |
|
|
|
Lena, ca de obicei esti o scumpa. Mi-ai umplut sufletul de bucurie. Iti multumesc din suflet. O seara frumoasa si tie si multi pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|