|
Acum este 28 Iul 2026, 08:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 18 Dec 2010, 21:35 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Si eu zic ca este un episod special acesta. Sa ai spor in continuare, Clementina.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 18 Dec 2010, 21:40 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Lin, Clementina mult spor la terminarea goblenului. Este superb! Pupici.
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 18 Dec 2010, 22:55 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Lin, Clementina, mult spor in continuare si aripioare harnicute, harnicute la acusor sa puteti finaliza acest model deosebit. Va pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 13:18 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Lin, aşa este, nu eşti deloc mai prejos. Felicitări pentru cât ai cusut şi cred că în curând îl vei adăuga la colecţie.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 14:17 |
|
|
|
Lin, inca putin si este gata de adaugat la colectie. Chiar daca se lucreaza greu cu fir metalizat, sunt sigura ca rezultatul te va incanta si efortul nu va fi in zadar. Aripioare la ac iti doresc.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 14:55 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Clementina, Lin, eu va doresc aripioare la acusoare, sa puteti sa va duceti la bun sfarsit planurile cu aceste goblenuri. Pupici si multa sanatate.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 15:00 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Lin, imi place enorm cum se vede cu firul metalizat. Sa stii ca nu este calitatea firului, ci firul in sine, prin modul in care este facut, care iti ingreuneaza munca. Incearca sa il umezesti pe masura ce lucrezi, asa cum spunea Dani. Eu am gasit aici de cumparat un fel de balsam care inmoaie firul, inca nu l-am folosit ca sa iti spun cat este de eficace. Intreaba prin mercerii (daca mai exista), poate ca se gaseste si in Romania.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 15:04 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Clementina, Lin sunt foarte frumoase episoadele postate de voi. Va doresc mult spor in continuare. Va pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 16:00 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Lin, am şi eu o întrebare: modelul acesta aşa vine el, cu aţă metalizată, sau aşa ai hotărât tu să-l faci? Îmi cer scuze dacă ai menţionat pe undeva, însă nu am apucat să citesc toate postările. Să ştii că şi mie mi-a dat bătăi de cap aţa metalizată atunci când am lucrat Sfânta bijuterie, însă încet-încet am scos-o la capăt până la urmă, şi acum aşa drag îmi este modelul: zici că-i poleit! Sunt sigură că şi tu, ca o gărgăriţă hărnicuţă şi îndemânatică ce eşti, o să îi găseşti secretul până la urmă. Te sărut şi spor la lucru!
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Matei Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Giulgiu sfant - goblen lucrat de Lin si Clementina Scris: 19 Dec 2010, 16:13 |
|
Membru din: 07 Apr 2010, 14:23 Mesaje: 185 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Foarte frumos. Abia astept sa vad finalul.
_________________ Numai mana unui prieten poate smulge spinul din inima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|