Acum este 21 Apr 2026, 03:37

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Ramona
MesajScris: 03 Mai 2010, 21:22 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc Mona pentru metafora. De obicei, aud in jurul meu ca sunt tornada, torent, furtuna sau vijelie. Am un caracter vulcanic si nu ma pot abtine. Cand sotul meu greseste cu ceva si aflu si eu, imi spune Mami, pun capul jos si tu lasa furtuna ta sa treaca peste el ca sigur altfel mi-l tai din zece cuvinte. Ma inmoaie imediat si nu mai am suflu. Nu pot sa fiu vulcanica cu copiii si animalele. Copiii mici, fara sa ma cunoasca, vin razand la mine si unii ma si pupa, de se uita parintii stramb la mine. Cainii se tin dupa mine de parca as avea acasa catele in calduri. Nu ma cunosc si nu-i cunosc, dar ma amusina si lumea zice ca-s ai mei, iar unii au grija chiar sa ma apostrofeze pe aceasta tema. Greseala lor! Cand incepe vulcanul din mine, isi doresc sa nu fi fost in ceasul acela, in acel loc.
Iti multumesc ca-mi intaresti convingerea ca frumusetea araba este un dar potrivit.
Pupici dulci pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 13:21 
Neconectat

Ramona m-ai facut sa zambesc cu gura pana la urechi. Mi te-am imaginat cu cativa catei dupa tine.

Doamna casei va fi incantata de cadou.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2010, 02:14 
Neconectat

Ramona, desi nu ma dau in vant dupa modelele religioase, in ultimul timp ma gandesc din ce in ce mai mult la ele. Mi-ar place sa fac macar unul pentru biserica din satul unde m-am nascut si am copilarit. Tu ai cusut modele mari si foarte frumoase, le-ai daruit, iar prin acest gest ti-ai aratat ce suflet minunat ai. Sa stii ca daca, intr-o buna zi voi incepe un model religios, esti tu persoana care m-ai convins.
Te imbratisez draga prietena.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2010, 07:57 
Neconectat

Ramona ai o colectie superba, iar tu o inima si un suflet mare. Bravo!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2010, 15:21 
Neconectat

Adriana, multumesc pentru zambet.
Acum doua nopti, ieseam din tura de noapte si un puiut s-a tinut pana acasa dupa mine. Nu am putut sa ii inchid usa blocului in nas.
L-am luat la mine si l-am spalat in chiuveta de la baie. Sotul meu avea spume la gura: in chiuveta noastra in care eu ma spal etc, etc. I-am zis ca Dumnezeu nu o sa ma intrebe daca am avut chiuveta la mine acasa, ci o sa ma intrebe daca am avut grija de un animalut. A pufnit pe nari, dupa cum ii este felul cand nu-i convine ceva.
L-am curatat peste tot, i-am pus un blid de mancare si i-am trasat sarcina sotului meu sa il duca la vet pentru deparazitare, vaccin, zgarda si carnet. A inceput sa se vaiete ca este criza si ca uite pe ce cheltuim banii. Te rog sa ma crezi ca nu sunt genul ce isi tine barbatul din scurt sau ii controlez viata, dar tornada din mine a urlat un Numai Ramona-Trei-Ture aduce banii in aceasta casa si daca te mai prind o singura data comentand referitor la criza, te trimit in fata Guvernului sa te vaieti acolo.
Nu ma vaiet ca muncesc in trei ture, ba uneori sunt si sambata si duminica in focuri. Am gresit, platesc acum si... scap eu, curand. Dar a te vaita de criza in casa noastra, ne bate Dumnezeu. Facturile sunt achitate, mancarea din frigider nu ne lipseste, in casa exista strictul necesar. Ah, ne lipseste o masina tunata? Am mai zis si altadata ca acestea sunt mofturi de copii si nu as face economii in numele unei astfel de cauze.
Misiunea vet a fost indeplinita cu succes de sotul meu (cu pufnitul de rigoare), iar pe Vasilica (asa l-am botezat) l-am plasat unei batrane din bloc ce se vaita ca se plictiseste. Acum are o groaza de treaba pentru ca a educa un caine nu este chiar usor. Mancarea am promis ca i-o funizez eu o data pe luna (un saculet cu boabe).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2010, 15:33 
Neconectat

Alia, simt ca ceea ce am facut va ramane si dupa mine si oamenii isi vor aminti de gestul meu. Important pentru mine este sa aleaga pilda mea, adica sa faca si ei acelasi lucru. Pentru ca a darui este mai important decat a primi = punctul meu de vedere.
Ceea ce ai scris este o confirmare a ceea ce am scris mai sus.
Sa stii ca inainte de a incepe sa cos, am facut cateva tatonari si am stabilit care ar fi locul icoanelor. Tot eu am platit si inramarea lor.
Te imbratisez si eu cu acelasi drag.
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2010, 15:34 
Neconectat

Constantina, fiecare gargarita are suflet mare. Te asigur.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2010, 19:50 
Neconectat

Fie ca ziua sfanta a Craciunului sa-ti aduca in suflet: bucurii, sanatate si tot ce-ti doresti tu, Ramona. Sa te mai odihnesti un pic, da?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2010, 20:03 
Neconectat

Ramona Marculescu scrie:
Adriana, multumesc pentru zambet.
Acum doua nopti, ieseam din tura de noapte si un puiut s-a tinut pana acasa dupa mine. Nu am putut sa ii inchid usa blocului in nas.
L-am luat la mine si l-am spalat in chiuveta de la baie. Sotul meu avea spume la gura: in chiuveta noastra in care eu ma spal etc, etc. I-am zis ca Dumnezeu nu o sa ma intrebe daca am avut chiuveta la mine acasa, ci o sa ma intrebe daca am avut grija de un animalut. A pufnit pe nari, dupa cum ii este felul cand nu-i convine ceva.
L-am curatat peste tot, i-am pus un blid de mancare si i-am trasat sarcina sotului meu sa il duca la vet pentru deparazitare, vaccin, zgarda si carnet. A inceput sa se vaiete ca este criza si ca uite pe ce cheltuim banii. Te rog sa ma crezi ca nu sunt genul ce isi tine barbatul din scurt sau ii controlez viata, dar tornada din mine a urlat un Numai Ramona-Trei-Ture aduce banii in aceasta casa si daca te mai prind o singura data comentand referitor la criza, te trimit in fata Guvernului sa te vaieti acolo.
Nu ma vaiet ca muncesc in trei ture, ba uneori sunt si sambata si duminica in focuri. Am gresit, platesc acum si... scap eu, curand. Dar a te vaita de criza in casa noastra, ne bate Dumnezeu. Facturile sunt achitate, mancarea din frigider nu ne lipseste, in casa exista strictul necesar. Ah, ne lipseste o masina tunata? Am mai zis si altadata ca acestea sunt mofturi de copii si nu as face economii in numele unei astfel de cauze.
Misiunea vet a fost indeplinita cu succes de sotul meu (cu pufnitul de rigoare), iar pe Vasilica (asa l-am botezat) l-am plasat unei batrane din bloc ce se vaita ca se plictiseste. Acum are o groaza de treaba pentru ca a educa un caine nu este chiar usor. Mancarea am promis ca i-o funizez eu o data pe luna (un saculet cu boabe).
Un suflet mare si frumos intr-un trup de om.
Sa ai mereu grija de tine Ramona si noul an ce vine rapid, sa iti aduca doar bucurii. Le meriti!
Pupici si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: