Acum este 12 Aug 2026, 13:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 18 Dec 2010, 09:43 
Neconectat

Nume forum:1
Borcan Adelina-Maria scrie:
Nu v-ati gandit dragele mele cu ce v-ar placea sa fie provocarea din ianuarie?
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi.
Pupici.
Cum am mai zis, eu sunt pentru Bunavestire. Dar un alt vis mai apropiat, este sa lucrez si Toamna de basm. Of, cate vise!
Poate ne spun si celelalte gargarite ce isi doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Dec 2010, 09:56 
Neconectat

Vin cu o noua propunere pentru urmatoarele luni la Gargarita lunii si anume, o gargarita nu poate intoarce votul in luna respectiva. Concret si exemplu, daca eu o votez pe Ralu, Ralu nu ma poate nominaliza in aceeasi luna. Ce ziceti?
Aceasta idee a venit in urma vizualizarii lunare a topicului Gargarita lunii.

P.S. Ralu, imi cer scuze ca te-am dat drept exemplu.
Un pupic dulce ca zmeura pentru tine si Dario.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Dec 2010, 19:32 
Neconectat

Onuta, din afara, pare un troc (un fel de a multumi celeilalte) desi eu sunt convinsa ca este mai mult decat asta. Exista o empatie mai mare fata de o anume gargarita si de aici simti nevoia sa o votezi. Cealalta simte la fel. Este un fel de chimie sau mai bine o legatura ce se creeaza si este frumoasa aceasta legatura.
Eu, in genere, nominalizez una dintre gargarite ce m-a emotionat in mod deosebit in acea saptamana, ori prin ce a lucrat ori prin ceea ce a scris.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Dec 2010, 11:53 
Neconectat

Si mie mi-ar place o provocare cu Toamna de basm, este un model ce nu a mai fost de mult in serial si imi aduce aminte de provocarea dintre Maria si Minerva.
Dar mi-ar place si o provocare cu Visul salciei. Imi este tare drag acest model, am vazut ca este in cateva ladite de zestre si inca nu a fost prezentat in serial (l-a inceput Lenus, dar nu ne-a mai prezentat finalul).
Oricum, as opta pentru un peisaj.

Cat despre propunerea pentru Gargarita lunii, cred ca s-ar ingradi prea tare dreptul la vot al Gargaritelor. Si asa numarul Gargaritelor care voteaza s-a redus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Dec 2010, 12:31 
Neconectat

Gargarite, am o propunere pentru sectia Gargarita Lunii. In mai anul acesta, Cristina Dosinescu a adus in concursul lunii respective aceasta rubrica. Eu propun ca la sfarsitul acestui an sa avem si o Gargarita a Anului, in ciuda faptului ca anul nu este complet. Ce parere aveti? Chiar daca o sa fie un titlu simbolic, sunt sigura ca ar fi o bucurie in plus pentru gargarita castigatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Dec 2010, 23:45 
Neconectat

Alina, stii ca si eu eram pregatita sa fac aceasta propunere?
Eu sunt pentru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2010, 21:10 
Neconectat

Alina, de acord. Cristina merita acest premiu onorific in calitate de initiatoare a acestui concurs.
Te felicit pentru idee.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2010, 17:42 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Gargarite, am o propunere pentru sectia Gargarita Lunii. In mai anul acesta, Cristina Dosinescu a adus in concursul lunii respective aceasta rubrica. Eu propun ca la sfarsitul acestui an sa avem si o Gargarita a Anului, in ciuda faptului ca anul nu este complet. Ce parere aveti? Chiar daca o sa fie un titlu simbolic, sunt sigura ca ar fi o bucurie in plus pentru gargarita castigatoare.
Din propunerea ta am inteles ca putem face o nominalizare pentru acest titlu, de Gargarita anului.
Eu sunt pentru aceasta idee.
In opinia mea, Gargarita anului poate fi una din gargaritele care au castigat deja titlul de Gargarita lunii. Propunerea mea ar fi Martin Carmen.
Cred ca este una dintre cele mai active lucratoare de goblen. A lucrat alaturi de noi foarte multe modele, ni le-a aratat inramate si in plus multe dintre noi s-au bucurat de daruri constand in goblen, din partea ei.
Cred ca a dovedit prin multele ei calitati ce inseamna o gargarita adevarata, incadrandu-se perfect in cerintele acestui forum, lucrand cu multa dragoste goblenuri deosebite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2010, 18:57 
Neconectat

Rodicule, Alina propune o nominalizare onorifica si simbolica ce nu are nici o legatura cu concursul propriu zis, concurs ce merge inainte.
Probabil ca la anul pe vremea aceasta se vor aduna toate voturile scrise de noi de-a lungul lunilor si vom stii cine este, cu adevarat, gargarita anului.

Alina se referea la o nominalizare de acest gen pentru Cristina, in calitate de initiatoare a acestui concurs.

Apropos, pe unde mai zboara Cristina? Nu am vazut-o de mult in gradina si stiu ca voi doua sunteti apropiate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: