Acum este 12 Aug 2026, 13:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 29 Dec 2010, 18:03 
Neconectat

Nume forum:1
Eu o vad in felul urmator, binenteles in momentul in care TTT este dispusa sa mai acorde sponsorizarea acestor premi.
Punctarea sa fie facuta ca si pana in prezent doar ca o sa fie la finalizarea modelului sau in momentul in care s-a ajuns punctajul necesar si se opteaza pentru un premiu.
Toate modelele la care se doreste punctarea sa fie prezentate in serial obligatoriu. Cu panza goala sau cu specificarea cm ramasi de lucru si cei lucrati.
La sfarsitul luni ca si pana acum Admin o sa anunte premiile si fiecare o sa opteze pentru premiu sau pentru a continua cu adunarea punctelor.
Pentru a fi si mai interesant ma gandeam ca o sa fie o adevarata provocare personala si pentru cine doreste sa castige un model mai mare. Cine vrea sa poata aduna tip 3 premii 1 si sa aleaga in schimb la 3 premii un model mare tip Cina sau 2 premii 1 si sa opteze pentru Concert in parc 3 personaje sau Golgota etc.
Pentru a putea fi premiate toate Gargaritele in decursul unui an ma gandesc ca urmatorul punctaj poate fi interesant.
Sa se acorde premiul 1 - 2000 puncte acumulate indiferent de numarul lunilor, pana la sfarsitul anului binenteles.
Premiul 2 - 1500 de puncte.
Premiul 3 - 1000 si aici cred ca fiecare din Gargaritele participante pot ajunge intr-un an intreg.
Am observat in acest an ca au fost cateva Gargarite care au partecipat aproape in fiecare luna la concurs si nu au castigat niciodata pentru ca din vari motive nu au reusit sa lucreze atat de mult intr-o singura luna insa au lucrat mai mult decat mine care am castigat doua premii in acest an, deci regula de pana acum nu prea avantajeaza, ca sa zic majoritatea (care nu dispune de timp liber, prea mult in decursul unei luni) si de aici multe discuti urmariri si neantelegeri.
Moderatoarea sa fie tip la alegerea numelor la noile modele adica sa tina evidenta doar la cine a cerut premiul in luna respectiva si sa specifice modelele cu care a acumulat punctele intr-un topic separat, eventual unic pana la sfarsitul anului. Sau fiecare in topicul respectiv o sa faca acest lucru, iar celelalte oricum o sa verifice, iar eventualele nereguli stim bine ca ies imediat in discutie si fara moderator.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 19:09 
Neconectat

Maria, de la ideea ta mi-a zburat si mie un gand, asta in cazul in care TTT va mai sponsoriza urmatoarele concursuri.
Sa eliminam "La sfarsitul lunii ca si pana acum Admin o sa anunte premiile si fiecare o sa opteze pentru premiu sau pentru a continua cu adunarea punctelor. La sfarsitul luni ca si pana acum Admin o sa anunte premiile si fiecare o sa opteze pentru premiu sau pentru a continua cu adunarea punctelor." si sa se acorde un premiu pentru fiecare gargarita care doreste sa participe la concurs. Si sa dau un exemplu: alegem o perioada de desfasurare, sa zicem 6 luni; fiecare gargarita are dreptul sa se inscrie in concurs cu un singur model care sa fie nou (putem alege sa fie de exemplu de minim 100 cm - maxim 2000 cm) si sa specifice ce goblen si-ar dori ca premiul. Atunci cand isi alege premiul trebuie sa aiba in evidenta ca premiul castigat nu trebuie sa depaseasca numar de centimetri care ii are modelul cu care s-a inscris in concurs. Concret, eu ma inscriu in concurs cu Fiul lui Dumnezeu care are 168 cm. Imi pot alege ca premiu un model de goblen care sa aiba maxim 168 cm. In cazul in care nu finalizez Fiul lui Dumnezeu in perioada concursului, am pierdut premiul.
Sa existe ca si pana acum, un topic dedicat acestui concurs, iar inscrierea sa se faca in topicul respectiv.
Sa fie si o regula impusa in a posta 1-2 episoade pe saptamana in serial, iar in cazul in care nu se respecta aceasta regula gargarita sa fie penalizata prin -5/-10 cm din model. Mai exact, daca eu sunt inscrisa cu Fiul lui Dumnezeu care are 168 cm si nu postez intr-o saptamana episoadele obligatorii, la final imi pot alege ca premiu un model de goblen care sa nu depaseasca 158 cm (etc.).
Astfel, fiecare gargarita doritoare sa participe la concurs are sansa sa castige un premiu.
Bineinteles, sa nu uitam ca avem nevoie si de acordul gargaritelor TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 20:07 
Neconectat

Pai, Onuta sa-ti spun de ce imi pare interesant ca Admin sa anunte premiile, asa cum se stie fac parte din modelele noi si nu o sa fie simplu de a rezista tentatiei pentru detinatoarea punctelor. Nu cred ca sase luni sunt suficiente. Punctajul este destul de mare si iar o sa fie constrangeri. Stii cum se zice," regulile sunt facute pentru a fi incalcate", asa ca cu cat mai putine cu atat o sa fie mai greu de incalcat. Alta idee, se pot face cadou punctele acumulate altei Gargarite insa nu adunate (daca doresc si daca am puncte, sa pot darui unul din premii din luna respectiva). Eu zic sa incercam ca nu o sa fie plictisitor si zic eu interesant.
In plus, dupa ce se folosesc punctele pentru un anumit premiu restul de puncte raman si se pot folosi pentru urmatorul. Cu privire la episoade, fara limita. Cine face pauza sa anunte perioada cat o sa intrerupa sau poate in care o sa lucreze la alt model fara nici un fel de penalizari, altfel o sa devina stresant pe termen lung. Pentru cine nu lucreaza este dificil sa fie interesat de premiul goblen - nu prea are sens, iar daca lucrezi iti vine automat sa il si prezinti, mie asa imi vine mai normal. Eu am renuntat la concurs in ultimele luni pentru ca este destul de plictisitor numaratul punctelor, ajungi sa stai dupa numaratori si acorzi mai putin timp episoadelor. Fiind premile acordate unui punctaj mai ridicat, zic eu ca te obliga sa ai un goblen terminat de dimensiuni medii, iar cand il termini il prezinti in topicul cu premii si notezi dimensiuni si puncte, eventual perioada in care a fost lucrat. Poate sa para complicat insa eu zic ca este mult mai simplu ca pana acum si implica majoritatea Gargaritelor. Nu este un concurs, este mai degraba un fel de a premia majoritatea Gargaritelor active pe forum care lucreaza goblen. Binenteles, Onuta ca Admin trebuie sa dea ok, insa asa cum s-a mai precizat se da ok dupa ce venim cu idei si ne punem de acord.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 21:22 
Neconectat

Maria, iti multumesc pentru explicatii.
Eu propun sa supune la vot cele trei idei de concurs (a Rodicai, a Mariei si a Onutei), iar ideea care castiga cele mai multe voturi sa fie pusa in practica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 21:29 
Neconectat

Onuta, a mea este copiata de la Rodica eu am venit doar cu alt punctaj si timp, nu pot spune ca este ideea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2010, 09:38 
Neconectat

Este interesant ce spuneti voi. Asa se vor implica mai multe Gargarite si nu va mai exista goana dupa puncte. Plus ca va exista sansa de castig si pentru cele care nu au prea mult timp de alocat goblenului, dar ne incanta, chiar daca mai rar, cu episoade minunate.
Eu as opta pentru ideea Mariei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2010, 10:07 
Neconectat

Maria, sa stii ca unul dintre motivele pentru care nu am mai participat la concursuri a fost numaratul punctelor, asa cum zici si tu. Ideea Rodicai, pe care tu ai dezvoltat-o mi se pare foarte buna si merita incercata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 14:27 
Neconectat

Gargaritelor, nici un concurs?
Au trecut sarbatorile, hai sa dam viata acestui forum.
Agitatie mai mare se vede in preaja unor asemenea concursuri.
Frumoasa ideia Rodicai, hai sa o punem in practica, ce ziceti?
Bine inteles daca avem acceptul Monicai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 19:10 
Neconectat

Imi place combinatia de idei: Rodica, Onuta si Maria. Este ceva divers si merita incercat.
Dar si o mica pauza este binevenita, asa putem vedea care-i atmosfera in gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 20:00 
Neconectat

tanasa clementina scrie:
Gargaritelor, nici un concurs?
Au trecut sarbatorile, hai sa dam viata acestui forum.
Agitatie mai mare se vede in preaja unor asemenea concursuri.
Frumoasa ideia Rodicai, hai sa o punem in practica, ce ziceti?
Bine inteles daca avem acceptul Monicai.
Clementina, astept raspunsul Monicai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: