|
Acum este 21 Apr 2026, 00:50
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 29 Dec 2010, 21:23 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Ralu, eu iti tin galerie. Nu mai ai mult si inca o bijuterie la colectie. Te imbratisez cu mult drag si lui Dario un pupic mare.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 29 Dec 2010, 22:36 |
|
|
|
Ralu, cat de putin a mai ramas! Eu mai am un mod de a spune: totul la timpul lui, iar fetita ta trebuia sa mai astepte. Si de data aceasta, nu cred ca va astepta prea mult.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 30 Dec 2010, 09:22 |
|
|
|
Ralu, inca putin si este gata. E mult mai frumos decat imi inchipuiam. Iar de fetita m-am indragostit. As vrea si eu asa o surioara pentru Alexandru, asa cum stiu ca iti doresti si tu pentru Dario.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 30 Dec 2010, 09:35 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Diyana, putere nu prea mai am, dar vointa uneori imi intrece asteptarile. Un An Nou mai bun si mai frumos si tie iti doresc. Karmen, cu asa o galerie, voi avea spor cu siguranta. Te pupam si noi. Anca, cand va veni timpul ei, finuta va fi si la colectie. Te imbratisez cu drag. Nico, fotografiile nu reflecta intotdeauna realitatea, pot sa iti zic ca este mult mai emotionanta in realitate. Multi pupici pe obrajori lui Alexandru.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 30 Dec 2010, 15:43 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ralu, eu sunt incantata de finuta ta si sunt sigura ca o vom vedea la colectie cat de curand. Iti urez multa sanatate si un An Nou asa cum iti doresti. Te pup si te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 30 Dec 2010, 17:25 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Ralu, si eu sunt aici sa-ti fac galerie. Nu mai ai mult. Iti doresc un an nou cu sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Dec 2010, 17:52 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Ralu, inca putin si finuta ta va ajunge la colectie. Iti doresc sa-ti aduca Noul An multa sanatate si impliniri. Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 01 Ian 2011, 14:13 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Ralu, mult spor la goblenul tau. Ai o vointa demna de invidiat. Sper sa ne molipsesti si pe noi. Pupici
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 01 Ian 2011, 14:49 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Abriela, un an nou cu bucurii si sanatate si tie. Rodica, multumesc de galerie, sigur a functionat intotdeauna. Pupici de la noi. RamonAli, putin cate putin, voi reusi sa o termin. Multa sanatate iti doresc. Lin, si pentru mine Candoare este preferatul meu, poate si pentru faptul ca este primul meu finut si a avut o semnificatie aparte. O calda imbratisare si tie si un an minunat, cu sanatate. Viorela, sunt sigura ca se ia vointa mea, asa ca mult spor si tie.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 01 Ian 2011, 15:00 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Ralu, ma bucur sa vad din nou in lucru minunata ta finuta. Multa sanatate si mult spor. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|