Acum este 12 Aug 2026, 15:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 02 Ian 2011, 20:58 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Draga mea, Rodica,

Iti raspund aici pentru ca pana vine randul e-mailului tau, mai am de raspuns la cateva zeci, trimise de gargaritele de pe forum.

Sa intelegem ca acest gen de concurs va avea loc tot timpul anului? Adica va incepe la fiecare patru luni?
Daca voua vi se pare benefica formula si asta nu dezavantajeaza pe nici una din forumiste, noi va dorim succes.

Dupa cum stii, programul nostru de lucru incepe maine si astept si eu o aprobare, la randul meu. Imediat ce voi avea un raspuns, revin.

Iti doresc un an nou plin de toate lucrurile ce nu se pot cumpara: sanatate, fericire si viata lunga.

Cu o calda imbratisare,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 21:37 
Neconectat

Multumesc mult, Monica, pentru raspuns.
Ma gandesc la o combinatie intre ideea mea completata de Maria si Onuta. O sa postez aici un regulament provizoriu care sper sa le multumeasca pe toate care vor sa participe.
Un An Nou cu sanatate si multe realizari va doresc si eu tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 21:39 
Neconectat

Rodica, eu sunt de acord cu aproape tot ceea ce s-a scris. Un regulament provizoriu, ne va fi mai usor de discutat si ne va ajuta sa intelegem mai bine.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2011, 22:12 
Neconectat

Regulament provizoriu
Concurs de goblen

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii ianuarie.
• Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregii luni, nu exista o data limita pentru acest lucru.
• O gargarita care doreste sa participe la concursul de goblen, trebuie sa isi creeze inainte un nou serial cu respectivul model de goblen (in cazul in care nu are unul).
• In acest topic, trebuie sa prezinte o imagine de inceput. Imaginea trebuie sa contina intreaga panza, iar ca obiect de siguranta pe panza puneti o foaie de hartie cu titlul modelului in lucru. Gargarita trebuie sa specifice cati centimetri are de lucrat pana la finalizarea modelului.
• Gargarita participanta are obligatia sa prezinte minim 2 (doua) episoade/saptamana in serialul ei. In cazul in care nu lucreaza intr-o saptamana, sau nu poate posta cele doua episoade obligatorii, gargarita are obligatia de a specifica acestea in topicul Concurs - decembrie 2010. In caz contrar, gargarita va fi penalizata cu 10 puncte.
• Daca o gargarita posteaza un singur episod/saptamana in serialul ei si nu specifica nimic de al doilea episod, gargarita va fi penalizata cu 5 puncte.
• O gargarita se poate inscrie in concurs cu cate modele de goblen doreste, regulile se vor aplica pentru fiecare model de goblen/serial in parte.
• Saptamanal, in topicul pentru concurs voi posta o evidenta cu ceea ce au lucrat/postat gargaritele.
• La sfarsitul lunii (sau atunci cand se finalizeaza un goblen), gargarita are obligatia de a posta in acest topic doua imagini (imaginea de inceput si imaginea finala) si sa specifice cati centimetri a lucrat. Imaginea finala trebuie sa contina ca obiect de siguranta o foaie in care este scris numele goblenului respectiv (de exemplu, daca finalizati goblenul Veghea ingerilor, pe foaie scrieti Veghea ingerilor)
• Se va primi cate 1 punct pentru fiecare centimetru patrat lucrat.
• Daca o gargarita lucreaza un model in cruciulita, punctarea se va face la puncte lucrate, echivalandu-se astfel numarul de puncte lucrate in cruciulita cu cel lucrat pe panza clasica de goblen.
• La sfarsitul lunii ianuarie nu vor exista premii.
Luna ianuarie va fi considerata luna de acumulare de puncte.
Punctele realizate in luna ianuarie vor putea fi folosite in oricare din celelalte cinci luni care vor urma, respectiv: februarie, martie, aprilie, mai si iunie.
Daca acest concurs va da rezultate vom putea continua si din iulie, ca luna de acumulare de puncte.
Luna februarie va incepe cu lista gargaritelor participante in ianuarie si punctele realizate de fiecare in parte.
Concursul de goblen va incepe ca in fiecare luna, de la zero, iar dupa ce va fi afisat tabelul final, fiecare va fi libera sa-si foloseasca sau sa-si tina punctele pentru luna urmatoare daca realizeaza ca prin folosirea lor nu se incadreaza la un premiu.
Vor fi cate trei premii de goblen in fiecare luna urmatoare lunii de acumulare de puncte.
Punctele vor putea fi folosite o singura data sau la alegere daruite.
Luna martie va incepe cu lista gargaritelor care au ramas, care nu si-au folosit punctele si tot asa urmatoarele luni.
Este obligatorie participarea la patru din cele cinci luni care vor urma concursului din luna ianuarie.
Inainte de a va inscrie in concurs, cititi cu atentie regulamentul, ganditi-va la timpul si posibilitatile pe care le aveti fiecare pentru ca nu vor fi abateri de la el tocmai pentru a evita neintelegerile, nemultumirile si disputele.
Concursul va incepe in 3 ianuarie si se va incheia pe 31 ianuarie.

Sa asteptam si daca va fi acceptat. Eu ma voi ocupa de concursurile de goblen in calitate de participanta si daca firma este de acord ca in fiecare luna sa existe si alt gen de concurs se va putea ocupa altcineva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 09:23 
Neconectat

Rodica, eu mai propun un subpunct. Sa existe un termen limita pentru gargaritele care doresc sa isi foloseasca punctele. Adica, dupa ce apare tabelul final, gargaritele isi pot exprima dorinta de a folosi punctele, doar o zi, maxim doua. In cazul in care nu spun nimic, inseamna ca nu doresc sa isi foloseasca in luna respectiva punctele. Si inca ceva, o data ce a ales sa isi foloseasca punctele, nu mai poate da inapoi, nu se mai poate razgandi, decizia a fost luata.
In rest, regulamentul mi se pare OK.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 10:03 
Neconectat

Rodica, am citit si eu regulamentul si mi se pare destul de corect. Fiind o luna de concurs, dar in care nu sunt premii, as dori ca eventualele neclaritati care pot aparea pe parcursul acestui concurs, sa se poata rezolva tot in cadrul concursului.
Mi se pare corecta si observatia Onutei. Oricum, aceasta ar fi o regula de adaugat la celelalte concursuri lunare, nu-i asa?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 10:17 
Neconectat

Rodica, sincer vorbind nu vad mare schimbare la acest tip de concurs fata de anul trecut. Ca sa fac si o gluma, imi pare aceeasi Marie doar cu alta palarie. Eu zic ca sa dam timp pana la sfarsitul acestei saptamani Gargaritelor ca sa-si spuna parerea cu privinta la concurs si Monicai sa se gandeasca sub ce forma o sa mai sponsorizeze TTT aceasta gradina, daca o sa fie. Sunt inca doua zile de sarbatoare in aceasta saptamana asa ca oricum nu se gobleneste si in plus daca o sa se lucreze cateva zile in afara oricarui concurs o sa redescoperim placerea de a lucra goblen si atat.
Ce nu imi place la acest concurs?
Eu am pierdut placerea de a mai intra in topice la modele lucrate pentru ca in multe din ele regasesc aceeasi fotografie din cadrul concursului in care nu mai vad un detaliu in prim-plan, gasesc pix, creion, foarfec, foaia cu caligrafia. Chiar nu-mi pare cazul sa continuam in acelasi fel. Nu se mai posteaza episoade cu un ceva anume din model, se posteaza sa se poata numara cmp.
Aseara tarziu dupa ce am citit regulamentul am zis ca pana la urma daca nimeni nu zice nimic si va place asa, asa sa ramana, insa de dimineata de cand m-am trezit ma tot gandesc si asa am hotarat sa-mi spun parerea si sa invit si restul Gargaritelor sa o faca. Pana la urma suntem si noi parte in mai mica sau mare masura din acest forum si trebuie sa ne spunem parerea. Cu privire la concursuri eu am prezentat parerea mea si o sustin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 10:45 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Rodica, eu mai propun un subpunct. Sa existe un termen limita pentru gargaritele care doresc sa isi foloseasca punctele. Adica, dupa ce apare tabelul final, gargaritele isi pot exprima dorinta de a folosi punctele, doar o zi, maxim doua. In cazul in care nu spun nimic, inseamna ca nu doresc sa isi foloseasca in luna respectiva punctele. Si inca ceva, o data ce a ales sa isi foloseasca punctele, nu mai poate da inapoi, nu se mai poate razgandi, decizia a fost luata.
In rest, regulamentul mi se pare OK.
Se intelege de la sine ca odata ce s-a pronuntat nu mai poate da inapoi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 10:52 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Rodica, sincer vorbind nu vad mare schimbare la acest tip de concurs fata de anul trecut. Ca sa fac si o gluma, imi pare aceeasi Marie doar cu alta palarie. Eu zic ca sa dam timp pana la sfarsitul acestei saptamani Gargaritelor ca sa-si spuna parerea cu privinta la concurs si Monicai sa se gandeasca sub ce forma o sa mai sponsorizeze TTT aceasta gradina, daca o sa fie. Sunt inca doua zile de sarbatoare in aceasta saptamana asa ca oricum nu se gobleneste si in plus daca o sa se lucreze cateva zile in afara oricarui concurs o sa redescoperim placerea de a lucra goblen si atat.
Ce nu imi place la acest concurs?
Eu am pierdut placerea de a mai intra in topice la modele lucrate pentru ca in multe din ele regasesc aceeasi fotografie din cadrul concursului in care nu mai vad un detaliu in prim-plan, gasesc pix, creion, foarfec, foaia cu caligrafia. Chiar nu-mi pare cazul sa continuam in acelasi fel. Nu se mai posteaza episoade cu un ceva anume din model, se posteaza sa se poata numara cmp.
Aseara tarziu dupa ce am citit regulamentul am zis ca pana la urma daca nimeni nu zice nimic si va place asa, asa sa ramana, insa de dimineata de cand m-am trezit ma tot gandesc si asa am hotarat sa-mi spun parerea si sa invit si restul Gargaritelor sa o faca. Pana la urma suntem si noi parte in mai mica sau mare masura din acest forum si trebuie sa ne spunem parerea. Cu privire la concursuri eu am prezentat parerea mea si o sustin.
Da, Maria, concursul este acelasi doar ca sunt sanse in plus, fiind o luna fara premii si putandu-se folosi de ele o singura data in urmatoarele luni.
La mine in topice la modelele in lucru nu o sa gasesti fotografiile de la concursuri.
Tot timpul am fotografiat separat. In ce le priveste pe celelalte, fiecare face dupa cum considera.
Prin faptul ca iti spui parerea, iti exprimi dorinta de a participa, eu asa deduc.
Deci, te rog sa specifici unde crezi ca trebuie facute modificari si discutam.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2011, 11:03 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Eu o vad in felul urmator, binenteles in momentul in care TTT este dispusa sa mai acorde sponsorizarea acestor premi.
Punctarea sa fie facuta ca si pana in prezent doar ca o sa fie la finalizarea modelului sau in momentul in care s-a ajuns punctajul necesar si se opteaza pentru un premiu.
Toate modelele la care se doreste punctarea sa fie prezentate in serial obligatoriu. Cu panza goala sau cu specificarea cm ramasi de lucru si cei lucrati.
La sfarsitul lunii ca si pana acum Admin o sa anunte premiile si fiecare o sa opteze pentru premiu sau pentru a continua cu adunarea punctelor.
Pentru a fi si mai interesant ma gandeam ca o sa fie o adevarata provocare personala si pentru cine doreste sa castige un model mai mare. Cine vrea sa poata aduna tip 3 premii 1 si sa aleaga in schimb la 3 premii un model mare tip Cina sau 2 premii 1 si sa opteze pentru Concert in parc 3 personaje sau Golgota etc.
Pentru a putea fi premiate toate Gargaritele in decursul unui an ma gandesc ca urmatorul punctaj poate fi interesant.
Sa se acorde premiul 1 - 2000 puncte acumulate indiferent de numarul lunilor, pana la sfarsitul anului binenteles.
Premiul 2 - 1500 de puncte.
Premiul 3 - 1000 si aici cred ca fiecare din Gargaritele participante pot ajunge intr-un an intreg.
Am observat in acest an ca au fost cateva Gargarite care au partecipat aproape in fiecare luna la concurs si nu au castigat niciodata pentru ca din varii motive nu au reusit sa lucreze atat de mult intr-o singura luna insa au lucrat mai mult decat mine care am castigat doua premii in acest an, deci regula de pana acum nu prea avantajeaza, ca sa zic majoritatea (care nu dispune de timp liber, prea mult in decursul unei luni) si de aici multe discutii urmariri si neantelegeri.
Moderatoarea sa fie tip la alegerea numelor la noile modele adica sa tina evidenta doar la cine a cerut premiul in luna respectiva si sa specifice modelele cu care a acumulat punctele intr-un topic separat, eventual unic pana la sfarsitul anului. Sau fiecare in topicul respectiv o sa faca acest lucru, iar celelalte oricum o sa verifice, iar eventualele nereguli stim bine ca ies imediat in discutie si fara moderator.
Eu asa cred ca se poate face cu adevarat o schimbare care sa multumeasca mai multe Gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: