|
Acum este 27 Iul 2026, 20:51
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 14:04 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
O sa fie foarte frumos. Multi pupici si spor in continuare.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 14:44 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Uite, Viorela, nici eu nu l-am terminat pana de Anul Nou cum speram, dar asta e, o sa il termin. Vad ca noi doua ne completam. Eu am cusut exact partea care iti lipseste tie si mai am partea pe care ai cusut-o tu.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 15:28 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Viorela, timpul nu il putem cumpara, dar putem sa multumim pentru clipele in care reusim totusi sa punem o ata, doua, trei. Aripioare la acusor iti doresc.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 16:26 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Viorela, nu te lasa mahnita de lipsa timpului, o sa vina si vremuri mai bune pentru goblenat. Eu iti trimit o imbratisare si astept cu drag evolutia miniaturii lucrate. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 17:08 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Adelina, multumesc frumos! Te imbratisez. Andru, nu mi-am dat seama ca ne completam atat de bine, m-ai amuzat. Te pupic. Ralu, ai mare dreptate. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Diyana, am primit imbratisarea ta. Va pupic
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bandila elena-claudia
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen lucrat de Viorela Scris: 04 Ian 2011, 17:13 |
|
|
Si eu am cusut aceasta iconita. Modelul este oval. Eu cos de 9 ani. Nota Admin: Dia, nu ai voie sa dai trimitere prin link, de felul celui facut de tine. Te rog sa ai grija cum scrii. Acum am corectat eu. Citeste si Regulamentul forumului. http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=25
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|