Acum este 12 Aug 2026, 16:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 04 Ian 2011, 17:43 
Neconectat

Nume forum:1
In alternativa ce ziceti de forma clasica a concursului insa cu o regula de neschimbat pe tot parcursul anului.
Cine castiga un premiu intr-o luna nu participa urmatoarele doua sau trei luni?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 17:50 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
In alternativa ce ziceti de forma clasica a concursului insa cu o regula de neschimbat pe tot parcursul anului.
Cine castica un premiu intr-o luna nu participa urmatoarele doua sau trei luni?
Cred ca aceasta idee a fost una dintre cele mai gandite de multe gargarite.
Eventual, cine castiga un premiu si participa in continuare si castiga, sa il daruiasca?

Mie imi plac toate, sunt sigura ca pana luni vom gasi o intelegere.
Gargarite, va rog sa va spuneti parerea caci este mai bine.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 17:56 
Neconectat

Maria, eu cred ca o luna este destul ci nu doua-trei.
Ralu, sustin ideea ta, daca o gargarita castiga intr-o luna, in a doua luna isi daruieste premiul.

Sper din suflet ca situatia survenita in urma discutiilor asupra concursului sa se calmeze.
Fiecare cearta din aceasta gradina duce la trecerea in umbra a unei gargarite.
Ii simt lipsa Cristinei Dosinescu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:06 
Neconectat

Ralu, eu zic sa lasam satisfactia fiecarea de a-l castiga, altfel, daruind, se creeaza din nou grupuri.
Sa facem doua luni de pauza pentru cine a castigat. Cine a castigat pentru a putea participa din nou lunile urmatoare trebuie sa continue sa lucreze in serial si o alta regula sa aiba totusi un serial activ.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:08 
Neconectat

Putem incerca si asa, Maria.
Banuiesc ca este frumos sa castigi cu munca ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:10 
Neconectat

Wow, ce vorbe s-au aruncat pe aici. Nu cred ca am mai intalnit asa ceva pe aici. Nu vad de unde, de ce si pentru ce atata inversunare.
Pentru mine, goblenatul este un hobby pe care il practic atunci cind am timp, cat am timp si nu astept laudele nimanui.

Maria Nistor scrie:
Eu in categoria grea intru doar cu kilogramele in plus, in rest nu ma pot mandri de a face parte din aceasta categorie.
Vin si eu in categoria "grea".

Imi place ideea ca gargarita castigatoare intr-o luna sa "stea pe tusa" luna urmatoare. In acest fel, se mai invioreaza concursul, ca devenise cam "monoton".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:23 
Neconectat

Ce frumos este cand se discuta si se asculta parerile fiecarea. Sper ca de luni sa se dea startul unui super concurs cu Gargarite entuziaste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:41 
Neconectat

Sunt si eu putin trista de cele spuse aici si imi pare extrem de rau ca alte gargarite din gradina, sa dispara de pe forum din cauza unor vorbe spuse la manie.
Pe mine ma incanta orice fel de concurs atat timp cat ma pune in priza cu acusorul si ma face sa-mi doresc sa lucrez intr-o luna, alaturi de alte gargarite.
Daca am participat la un concurs, nu am sperat la vre-un premiu deoarece nu lucrez atat de mult sa pot prine locurile fruntase. S-a intamplat doar odata, printr-o minune sa castig.

Cand am intrat eu prima data pe forum, exista in regulamentul fiecarui concurs lunar un subpunct in care se scria ca orice gargarita participantala acel concurs, castiga anumite puncte pentru goblenurile aduse in ladita.
Ma gandeam daca se poate pune in regulamentul de concurs si acest subpunct, intrucat asa gargaritele vor dori poate sa isi achizitioneze noi modele in ladita, stiind ca vor primi puncte pentru ele.

Va pup pe fiecare in parte si sper ca supararile sa nu mai aiba loc in aceasta gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 18:42 
Neconectat

Maria, prima ta idee este buna, dar stii cum se zice: nu stii ce se intampla maine, dar intr-un an.
Eu optez pentru varianta clasica, iar cine castiga intr-o luna, nu participa in luna urmatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 19:40 
Neconectat

Maria, imi place ideea, dar cred ca ar mai trebui putin lucrat la regulament.
Maria Nistor scrie:
Acum ca suntem in timp te invit si pe tine sa vii cu un regulament pentru ideea ta de concurs asa cum este invitata fiecare Gargarita doritoare, inclusiv Rodica.
Nu am o idee pentru concurs, dar pot sa spun ca imi place ideea ta si repet, o sustin.
Maria Nistor scrie:
Pe email trebuie sa o intrebam pe Onuta daca se ocupa in continuare si daca mai are sens. Rodica a renuntat? Din mesajul Adminei eu asa am inteles, am fost invitate sa decidem in continuare ce dorim sa facem. Eu am continuat sa-mi sustin ideea cum imi pare si firesc, iar daca va place si este aceptata de TTT sa o punem in aplicare.
Nu stiu daca mai are un sens acum sa votam prin mail. Oricum, va anunt ca au aparut alte doua voturi, pro ideei Mariei.
Dovada:

Am sters numele expeditorului, tocmai ca era un vot secret, dar cum am mai zis, parerea mea este ca nu isi mai are rostul.
Borcan Adelina-Maria scrie:
Eu vad mai multe sanse pentru gargarite prin ideea ta.
Sunt de acord cu Adelina. In fapt, asta si cautam nu? Sanse pentru toate gargaritele.
mateescu alina scrie:
Credeam ca o voi scoate din sarite cu replica "eu nu am inteles". Onuta are rabdare si a incercat sa ma invete cum sa-mi calculez cmp. Nici astazi nu stiu si basta si ma gandeam ca daca vreodata voi mai participa am s-o rog pe ea sa-mi numere si sa nu ma injure. Eu am nevoie de ea. Voi?
Multumesc Lin. Nu, nu m-ai suparat, mi se pare normal ca o persoana care nu stie ceva sa intrebe, sa se lamureasca. Imi pare rau ca nu ai reusit sa numeri centimetri patrati lucrati, cu mare drag te voi ajuta atunci cand vei avea nevoie.
mateescu alina scrie:
Ma gandeam ce inseamna sa moderezi in luna decembrie.
Iti trebuie mult curaj sa moderezi in aceasta luna. Uite eu l-am avut si alte gargarite l-au considerat tupeu.Poate ca dumnealor in timp ce se distrau de sarbatori, eu verificam centimetri, completam tabele, eram activa pe forum, oare la asta s-au gandit? Nu imi plang de mila si nici nu imi doresc sa ies in evidenta cu ceva, ba chiar mi-a facut placere ca am putut oferi ajutorul meu, doar ca nu este drept sa fiu rasplatita asa.
mateescu alina scrie:
Dupa ce am castigat locul intai la un concurs de fotografii am intrebat-o pe Onuta, dar si pe moderatoarea urmatorului concurs, daca eu, ca fiind fosta castigatoare, mai am voie sa particip. Raspunsul a fost afirmatv si ca sa vedeti ce suflet bun are Onuta, tot ea mi-a dat ideea de a-mi darui premiul daca il castigam iar.
Regulamentul era facut pentru toate gargaritele. Sa daruiesti premiul castigat ar fi fost o alternativa.
Dragut Raluca scrie:
Pentru fiecare in parte, o imbratisare si o floare:
Ralu, multumesc.
Veverita Alexandra scrie:
Decat atat spun: Onuta, te rog revino asupra deciziei tale si nu mai apleca urechea la ce spune lumea rea.
Eu te admir pentru tot ce ai facut pentru aceasta gradina, unde candva zborul nostru era asa de lin si mai ales linistit.
Veve, cum am mai spus, am luat niste decizii. Nu stiu daca ma voi tine de ele, dar sper sa reusesc. Nu aplec urechea la ce spune lumea, gura lumii este sloboda. Am mai scris, am invatat sa iert si sa trec mai departe, iar asa voi face si de aceasta data.
crutescu elisabeta scrie:
Onuta, te rog sa moderezi din nou pentru ca gargaritele au nevoie de tine si dupa cum te stiu nu le poti refuza.
Elisabeta, nu pot refuza, dar nu pot accepta sa moderez cand nu avem toate un punct comun. Eu sunt optimista si sigur se va gasi o gargarita care sa modereze.
Doi na scrie:
Onuta, ai dovedit de fiecare data o logica tare buna in organizarea concursurilor. Nu ne lipsi pe noi, chibitele, de savoarea lor.
Doina, multumesc. Poate imi voi mai expune ideile, cine stie?!
Lacramioara Popescu scrie:
Din partea mea pentru voi, Rodica, Onuta si Maria. Imi sunteti toate dragi, deopotriva.
Lacra, ce imagine frumoasa ne-ai adus! Multumesc.
Maria Nistor scrie:
Cine castiga un premiu intr-o luna nu participa urmatoarele doua sau trei luni?
Parerea mea, decat sa alegem aceasta varianta, mai bine cautam alta mai accesibila.
Matei Paraschiva scrie:
Ii simt lipsa Cristinei Dosinescu.
Paraschiva, si eu ii simt lipsa, dar... Aveam o sansa/o speranta ca va reveni, dar acum, dupa toate cele spuse, nu stiu ce sa mai spun. Oricum, speranta moare ultima.
Maria Nistor scrie:
Ce frumos este cand se discuta si se asculta parerile fiecarea. Sper ca de luni sa se dea startul unui super concurs cu Gargarite entuziaste.
Acelasi sentiment l-am avut si eu, citind ultimele pagini.
Costea Andreea Georgiana scrie:
Cand am intrat eu prima data pe forum, exista in regulamentul fiecarui concurs lunar un subpunct in care se scria ca orice gargarita participanta la acel concurs, castiga anumite puncte pentru goblenurile aduse in ladita.
Ma gandeam daca se poate pune in regulamentul de concurs si acest subpunct, intrucat asa gargaritele vor dori poate sa isi achizitioneze noi modele in ladita, stiind ca vor primi puncte pentru ele.
Deea, si eu m-am gandit la asta, dar poate unele gargarite care chiar gobleneaza nu au situatia financiara destul de mare astfel incat sa isi cumpere goblenuri si totusi isi doresc sa participe la concurs si sa castige. Parerea mea este ca ar fi accesibil acest punct, doar aplicand ideea Mariei.
LENUTA PATRASCU scrie:
Maria, prima ta idee este buna, dar stii cum se zice: nu stii ce se intampla maine, dar intr-un an.
Lenuta, dar de ce trebuie sa stim ce se intampla intr-un an? Aplicam concursul, iar premiile se ofera atunci cand castigi 1000, 1500 respectiv 2000 de puncte. Daca de exemplu eu particip in prima luna, fac 300 de puncte, in a doua luna nu particip, iar in a 3-a luna particip din nou si castig 700 de puncte, pot opta pentru un premiu III sau pot alege sa merg mai departe. Este problema mea daca nu am stiut sa imi creez o strategie si nu am participat in a doua luna.

Daca sunteti de acord, daca Maria este de acord, pot veni maine cu un regulament de concurs, luat dupa ideea Mariei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: