Acum este 12 Aug 2026, 17:11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 05 Ian 2011, 12:53 
Neconectat

Nume forum:1
Onuta imi place noul regulament. Este avantajos pentru toata lumea. Si cel mai mult imi place provocarea cu noi insine. Nu prea am inteles cu premiile surpriza. Iar pana rezolv problema cu calculatorul as putea sa postez o data pe saptamana mai multe episoade in topicul meu? Te pup si te felicit atat pe tine cat si pe Maria.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 13:10 
Neconectat

Am citit si am analizat, Onuta.
Ceea ce mi se pare un pic fortat este alegerea de la inceput a unui premiu si iti spun si de ce. Eu incep anul si imi doresc sa ajung sa cos pentru premiul I. Pe parcursul anului, intervin probleme (diverse cauze) si nu am reusit sa fac cele 2000 de puncte, ci doar 1500 puncte, deci sa inteleg ca am pierdut premiul? Sau, din contra, ma gandesc ca voi coase pentru locul I, dar totusi realizez ca reusesc sa cos pentru super-premiu, atunci ce fac, pierd chiar si super-premiul? Eu zic ca alegerea premiului sa se poata face pe parcursul concursului si pentru ca, eu zic ca, in mod automat, toate ne dorim un premiu cat mai inalt.
O alta intrebare: exista un numar limita de premii pentru fiecare loc in parte?
Sper ca m-ai inteles.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 13:48 
Neconectat

Onuta, mutumesc pentru ca ai postat regulamentul.
Clementina, imi asum responsabilitatea punctajului pentru ca eu am dat acel maxim. Intr-un an se depaseste acel punctaj de cine lucreaza goblen in mod constant.
Oana, tind sa inteleg din intrebarea ta ca atunci cand optezi pentru premiu sa zicem cel de 1000 de puncte o sa ai doua goblene lucrate terminate si o sa ai in plus 50 de puncte si ce se intampla cu ele.
O sa intre in urmatorul concurs diferenta.
Este si posibilitatea sa te opresti cu al doilea model daca optezi pentru premiu la momentul cand ai ajuns la punctajul necesar, specifici acest lucru, esti premiata si poti sa continui cu modelul de unde ai ramas pentru urmatorul premiu.
Sper sa fie clar si pentru restul grupului.
Ralu, sa stii ca am discutat destul de mult cu Onuta pentru a clarifica multe aspecte, find un concurs de o durata atat de lunga am fost nevoite sa confruntam multe aspecte, de aceea era necesr sa avem timp pentru a discuta in amanunt toate aspectele.
De aceea sunt binevenite observatiile voastre.
Nici eu nu gasesc corecta alegerea la inceput, de fapt eu am fost sugerat ca sa se stie ca in decursul intregului an sa se poata castiga doar o singura data superpremiul de gargarita si respectiva sa nu poata opta in decursul anului decat pentru el insa daca schimba ideea la sfarsitul anului sa poata accesa premiile mai mici. Eu am zis ca echivalentul superpremiului sunt 3 locuri 1, care este de altfel si numarul maxim pe care fiecare din noi sa-l poata castiga, 5 locuri 2 care tot asa maximul intrun an si 7 locuri 3 tot maxim de a castiga in decursul anului. Ideea de baza este aceea ca daca ai optat si castigat si un singur loc 3 sa nu mai poti accesa superpremiul pentru ca depasesti maximul de puncte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 13:48 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Onuta imi place noul regulament. Este avantajos pentru toata lumea. Si cel mai mult imi place provocarea cu noi insine. Nu prea am inteles cu premiile surpriza. Iar pana rezolv problema cu calculatorul as putea sa postez o data pe saptamana mai multe episoade in topicul meu? Te pup si te felicit atat pe tine cat si pe Maria.
Adelina, premiile surpriza sunt... premii surpriza (pot consta intr-o bricheta, o canita, semne de carte, orice produs disponibil la firma).
Poti posta cate episoade doresti in serialul tau si cred ca gargaritele pot intelege daca in aceeasi postare vii cu mai multe episoade.
Dragut Raluca scrie:
Am citit si am analizat, Onuta.
Ceea ce mi se pare un pic fortat este alegerea de la inceput a unui premiu si iti spun si de ce. Eu incep anul si imi doresc sa ajung sa cos pentru premiul I. Pe parcursul anului, intervin probleme (diverse cauze) si nu am reusit sa fac cele 2000 de puncte, ci doar 1500 puncte, deci sa inteleg ca am pierdut premiul? Sau, din contra, ma gandesc ca voi coase pentru locul I, dar totusi realizez ca reusesc sa cos pentru super-premiu, atunci ce fac, pierd chiar si super-premiul? Eu zic ca alegerea premiului sa se poata face pe parcursul concursului si pentru ca, eu zic ca, in mod automat, toate ne dorim un premiu cat mai inalt.
O alta intrebare: exista un numar limita de premii pentru fiecare loc in parte?
Sper ca m-ai inteles.
Ralu, tocmai ca nu exista un numar limita de premii pentru fiecare loc, pare fortata alegerea premiului la inceput. Mi se pare normal ca fiecare sa aspire la un premiu cat mai mare, dar asa cum spui tu, nu vad unde ar fi provocarea personala?! Ca sa nu para prea dur, s-ar putea oferi premii de consolare pentru gargaritele care nu au reusit pana la finele anului sa realizeze ceea ce si-au propus. Acum, sa vedem ce spun si celelalte gargarite. Cum credeti ca este mai bine? Nu uitati ca gargaritele TTT ne sponsorizeaza, dar sa nu profitam si sa "dam spargere" (vorba mea).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 14:03 
Neconectat

Ralu, inca un subpunct: premiul de consolare poate consta chiar si intr-un model de goblen, asta in functie de cate puncte a acumulat gargarita intr-un an, de cate participante sunt si cate premii s-au oferit intr-un an.
In fond, sa nu uitam ideea unui concurs. Sansele se ofera, noi trebuie sa stim cum sa profitam de ele.
Eu personal nu vad concurs, niste reguli care imi ofera totul pe tava, trebuie putin suspans, putina adrenalina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 14:07 
Neconectat

Ralu, vezi tu de ce Onuta este indispensabila in gradina. Varsta isi spune cuvantul. Noi de acum cu adrenalina mai incet, dupa o anumita varsta (sper sa nu va supere gluma mea).
Onuta, recunosc ca tu aduci mereu cireasa pe tort.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 14:10 
Neconectat

Onuta, dar Monica ce parere are? Cate premii sunt dispuse gargaritele TTT sa ofere? Si eu sunt de parere ca sa ne hotaram pe parcursul anului ce premiu dorim. Pentru ca noi ne propunem, dar este posibil sa nu reusim. Oricum eu vad cam acelasi lucru ori la inceput, ori la sfarsit. Pentru ca nu se poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
Te pup si astept cu nerabdare ziua de luni sa dam startul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 16:59 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Ralu, vezi tu de ce Onuta este indispensabila in gradina. Varsta isi spune cuvantul. Noi de acum cu adrenalina mai incet, dupa o anumita varsta (sper sa nu va supere gluma mea).
Onuta, recunosc ca tu aduci mereu cireasa pe tort.
Maria, multumesc. Nu cred ca este vorba de varsta ca sa poti simti adrenalina. In plus, in gradina noastra exista varsta?
Borcan Adelina-Maria scrie:
Onuta, dar Monica ce parere are? Cate premii sunt dispuse gargaritele TTT sa ofere? Si eu sunt de parere ca sa ne hotaram pe parcursul anului ce premiu dorim. Pentru ca noi ne propunem, dar este posibil sa nu reusim. Oricum eu vad cam acelasi lucru ori la inceput, ori la sfarsit. Pentru ca nu se poate opta de doua ori pentru acelasi loc.
Te pup si astept cu nerabdare ziua de luni sa dam startul.
Adelina, Monica ne sustine cu tot ceea ce decidem noi. In mare, premiile se acorda ca si pana acum, dar cu acest concurs este posibil sa sara bugetul sau sa fie mai mic, in functie de numarul de gargarite participante, de dorintele lor, de implicarea lor. Dar chiar si asa, nu trebuie sa abuzam, nu?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 17:30 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Ralu, inca un subpunct: premiul de consolare poate consta chiar si intr-un model de goblen, asta in functie de cate puncte a acumulat gargarita intr-un an, de cate participante sunt si cate premii s-au oferit intr-un an.
In fond, sa nu uitam ideea unui concurs. Sansele se ofera, noi trebuie sa stim cum sa profitam de ele.
Eu personal nu vad concurs, niste reguli care imi ofera totul pe tava, trebuie putin suspans, putina adrenalina.
Onuta, eu am inteles ideea ta foarte bine, iar cred ca adrenalina exista in fiecare dintre noi atunci cand ne inscriem la un concurs.
Sunt sigura ca in momentul in care ne decidem sa participam, fiecare isi pune un tel drept final.
Eu ma gandeam doar la faptul ca vorbim de un an de zile, in care orice se poate intampla si nu ma refer la faptul ca aleg sa fac altceva in loc sa cos. Fiind gandit de la inceput ca un concurs in care sa ajute gargaritele de talie medie la cusut, consider ca aceasta obligativitate este prea mult si ca sunt deja de ajuns numarul de puncte pe care trebuie sa le realizezi pentru a primi un premiu.
Eu am reusit sa fac si o centralizare a concursurilor de anul trecut, daca voi credeti ca va poate fi de ajutor pentru a va ghida mai bine in stabilirea regulamentului, eu o pot posta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 17:38 
Neconectat

Posteaza Raluca, orice idee e primita, in fond dezbatem toate ceva bun pentru noi toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: