Acum este 12 Aug 2026, 17:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 05 Ian 2011, 18:09 
Neconectat

Nume forum:1
Aceasta ar situatia anului trecut:

Eu am incercat sa fac si o medie lunara alaturi de o previziune pe 12 luni, in baza mediei lunare.
Ca o legenda:
- cifra rosie este pentru sume mai mari de 6000 puncte;
- cifra albastra este pentru sume mai mari de 4500 puncte;
- fond verde este pentru 2000 puncte;
- fond galben pentru 1500 puncte;
- fond violet pentru 1000 puncte.
Bineinteles ca este doar o previziune si ca nu este batuta in cutie, este doar pentru a vedea cate premii si de ce fel s-ar fi acordat daca acest concurs s-ar fi desfasurat anul trecut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 18:19 
Neconectat

Multumim, Ralu. Este mai mult decat utila.
Eu zic sa lasam la alegere in decursul desfasurari ca fiecare sa aleaga daca opteaza pentru premii atunci cand au puncte indeajuns sau daca pe parcurs poate ca schimba ideea si vor sa continue pana a ajunge la superpremiu. In cazul in care nu reusesc acest lucru sa li se acorde aceleasi premi ca si celorlalte care au fost premiate in decursul anului.
Mai spun ca avem destule reguli in regulament si sa lasam si efectul surpriza pe care o sa-l faca fiecare in parte.
Cred ca atunci cand fiecare din noi o sa ajunga punctajul maxim daca o sa mai fie luni ale anului o sa lucram cu tot acelasi drag, iar la sfarsitul anului propun sa fie aleasa Gargarita cea mai harnicuta fara premiu in goblen, ceva simbolic.
In plus va rog sa va amintiti ca mai este un concurs care asteapta idei. Concursul indicii sau fotografii, ori ceva nou. Unde o sa fie premii lunar, goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 18:35 
Neconectat

Maria se mai tine si un alt concurs lunar?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 18:37 
Neconectat

Buna seara, Gargarite harnicute!

In primul rand vreau sa va urez un calduros "La multi ani!", implinirea tuturor dorintelor si un zbor cat mai lin prin gradina vietii.

De ieri citesc si recitesc acest topic. Am intrat din nou in gradina, dupa o lunga absenta (din motive obiective), dar zborul mi-a fost intrerupt de discutiile iscate pe marginea concursului. Nu vreau sa iau partea nimanui, nu vreau sa mai deschid acest subiect. Vreau sa va spun ca toate Gargaritele din aceasta gradina sunt speciale, de la fiecare am invatat cate ceva, chiar daca uneori am mai avut divergente de opinie.
De la Rodica am invatat primii pasi in arta goblenului (desi mai lucrasem inainte goblen, Rodica a fost cea care mi-a insuflat pasiunea nemarginita pentru aceasta arta).
Onuta a fost cea care mi-a indrumat pasii atunci cand m-am hotarat sa moderez primul concurs (si va pot spune ca nu este deloc floare la ureche sa moderezi un concurs). Ori de cate ori eram pe cale de a face o greseala, Onuta m-a tras de maneca si niciodata observatiile ei nu au fost impertinente sau "cu tupeu".
De la Bica am invatat ce inseamna altruismul si daruirea fata de familie si prieteni, de la Alexa am invatat ca exista minuni in viata noastra de zi cu zi, minuni pe care trebuie sa le iubim si sa le apreciem neconditionat.
Laura m-a invatat sa zambesc si sa merg mai departe indiferent cat de grele sunt incercarile vietii.
Raluca mi-a aratat ca fiecare are dreptul la o noua viata, ca totul este posibil atunci cand iti doresti din toata inima sa reusesti.
Doi na mi-a aratat ca iubirea poate fi neconditionata (iubirea fata de oameni sau animale in egala masura).
Perhinschi Anca scrie:
Imi pare rau ca prin astefel de discutii, am pierdut-o pe Cristina ca bun moderator...
Anca, nu m-ati pierdut, doar am ratacit o perioada in afara gradinii.
Veverita Alexandra scrie:
Tot prin acest mesaj as vrea sa mai spun ca mi-e foarte dor de Cristina Dosinescu. Pe mine m-a atins intr-un anume fel aceasta persoana.
Veve, perseverenta de care ai dat dovada de-a lungul timpului m-a facut sa te apreciez si sa te iubesc ca pe o sora mai mica.
Matei Paraschiva scrie:
Ii simt lipsa Cristinei Dosinescu.
Paraschiva, Gargarita cu nume sfant, am revenit si incet, incet am sa-mi reiau zborul alaturi de voi, desi timpul parca a intrat la apa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 18:50 
Neconectat

Cristina, ma bucur enorm ca te-ai intors printre noi. Desi nu te-am cunoscut foarte mult, te admir si imi esti foarte draga. Sper sa te gasesc cat mai des printre noi.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:00 
Neconectat

Borcan Adelina-Maria scrie:
Imi place foarte mult cum se poarta discutiile acum. Incercam sa ne spunem ideile ceea ce este minunat. Nu mi se pare bine sa se primeasca puncte pentru goblenele din ladita. Nu toate au o situatie financiara exceptionala.
Adelina, eu ma refeream la modelele care intra la gargarite in ladita de cand se incepe concursul, nu s-ar lua in considerare modelele deja existente in ladite.
Si nu cred ca ar strica la nimeni sa primeasca x puncte pentru un model cumparat.

Onuta, pana acum imi place ideea acestui concurs, dar sunt si eu de parere ca ar trebui o gargarita sa aleaga pe parcurs ce fel de premiu doreste (ex. 1, 2 sau 3).

Cristina imi pare bine ca iti vad aripioarele prin gradina.
Pupici tuturor,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:03 
Neconectat

Paraschiva, Andru, sa inteleg ca voi nu lucrati pana la vara sau veti lucra mai putin pana atunci?
Chiar daca lucrati mai putin in aceste luni, punctele se vor aduna de la inscriere. Se puncteaza tot ceea ce lucrati chiar daca este un fir, doua.

Eu personal o sa lucrez mai putin sau poate chiar deloc in unele zile/saptamani, din cauza examenelor, lucrarii de licenta si nu stiu daca as avea ce episoade noi sa postez. Cam asta ar fi problema. Dar am observat ca in acest regulament nu mai este stipulata obligativitatea de a lucra 3-4 luni la rand, acesta ar fi un avantaj. Cred ca m-as putea inscrie cu ce lucrez acum, pana termin si apoi, o pauza, pana incep altceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:07 
Neconectat

Admin scrie:
Rodica, raspunsul asteptat: se aproba al treilea model de goblen drept premiu fara probleme pentru ca, de fapt, acesta se acorda la concursurile anterioare, moderatoarei. Cum la noul gen de concurs nu va exista moderatoare ci, doar supraveghetoare, iata unul din deziderate rezolvat.

Iti trimit o calda imbratisare.

Gargaritelor, renuntati la concursul de fotografie sau indicii? Noi avem un premiu si pentru aceasta sectiune.
Admin, asa a spus si nu am vazut sa fie revocat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:10 
Neconectat

Cristina, bun venit inapoi. Nici nu stii cat ma bucur ca ai decis sa revii.
Prezenta ta este necesara pe forum si desigur a oricarei gargarite care apartine acestei gradini.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2011, 19:16 
Neconectat

In privinta concursului pe care il dezbatem, cred ca nu este cazul sa-l complicam si sa ne complicam prea mult.
Pana la urma daca stam si facem prea multe calcule o sa ne incurcam in ele si o sa ne invartim in jurul cozi. In plus acest concurs nu este obligatoriu, eu il vad ca o placere de a sta impreuna. In plus avem sanse egale fiecare dupa timp, dispozitie si cate altele.
Ni s-a cerut o idee, s-a venit cu regulament, se vor face schimbarile cu care nu suntem de acord si singura e cu alegerea din start pentru care premiu optezi.
Asteptam de acum si raspunsul Adminei si daca este de acord. Eu ma opresc aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: