Neagu Gabriela - Ramona scrie:
Anca, iti marturisesc ca atunci cand am vazut modelul pentru prima oara nu m-a incantat intr-un mod deosebit, dar urmarind episoadele tale observ ca m-am inselat amarnic, culorile sunt atat de vii si pline de emotie.
Astept cu nerabdare sa apara chipul Margaretei.
Mult spor iti doresc.
Pupici.
Maria Nistor scrie:
Subscriu celor scrise de Diyana.
Diyana si Maria, va pot dezvalui un
secret?
Cand l-am vazut pentru prima data la model noi, mi-a placut ca model, dar nu intra in categoria modelelor pe care ma gandeam ca le voi coase. Si imaginea de control este total diversa de modelul in sine. Culorile sunt mult mai vii si-ti face placere sa-l cosi, mai ales ca nu stii care este rezultatul, vazand diferenta de culori.
De multe ori cand coseam cate un model si vedeam ca iese mult mai frumos decat se arata in imagine, de atatea ori gandul plin de multumire, se indrepta spre creatoarele noastre care atat de frumos le imbina.
Cand l-am primit si l-a vazut sotul meu, am vazut in privirile lui ca nu era atat de incantat ca si pana acum cand faceam o achizitie in materie de goblen. Chiar daca m-a asigurat ca merge ca model. Dar de fiecare data cand trecea pe langa mine si modelul se contura din ce in ce mai mult, iar culorile pline de viata, a inceput sa-l vada intr-o alta lumina. De data aceasta mi-a zis: f
oarte interesant.
Vom mai vedea pana la urma.