|
Acum este 18 Apr 2026, 06:42
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 05 Ian 2011, 19:34 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Mariuca, Ioana, Nico, Abriela, Ionela, Anisoara, Maria, Adelina si Geta, va multumesc frumos pentru apreciere. Ma bucur ca va place goblenul meu. Nu stiu cu ce o sa continui, urmeaza zile de sarbatoare si am timp sa ma gandesc. Pupici tuturor.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 05 Ian 2011, 19:42 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9060 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Alina, felicitari pentru finalizare! Va fi un cadou minunat.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 05 Ian 2011, 19:43 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Multumesc, Lenuta. Asa este, va fi un cadou minunat. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 05 Ian 2011, 19:58 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, m-ai impresionat, esti perseverenta, disciplinata si pui multa pasiune in ceea ce faci. Te felicit din inima pentru finalizarea unui goblen atat de mare cum este Nasterea Domnului. Iti doresc mult timp liber pentru goblenat, sa lucrezi cu aceasi vointa si pasiune. Te imbratisez cu drag. Bafta in sesiunea care se apropie!
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 05 Ian 2011, 20:40 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Alina, ai reusit sa termini un goblen plin de lumina si de caldura si te felicit. Este minunat modelul. Bravo! Te imbratisez cu drag.
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 06 Ian 2011, 14:54 |
|
|
|
Felicitari, Alinutza! Superb model si lucrat impecabil. Esti demna de toata lauda, iar acum astept cu nerabdare sa te hotarasti asupra noului model ce va fi lucrat.
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Elena -Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 06 Ian 2011, 22:23 |
|
Membru din: 13 Ian 2010, 11:01 Mesaje: 303 Locatie: București Nume forum:1
|
|
Alina, felicitari. Este asa de frumos ca nu m-am putut abtine si l-am inceput si eu. Pupici!
_________________ Limbajul prieteniei nu opereaza cu vorbe, ci cu intelesuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 07 Ian 2011, 01:38 |
|
|
|
Foarte, foarte, frumos Alina. Meriti toata lauda. Felicitari.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 07 Ian 2011, 07:08 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alina, multumesc pentru imagine. Imi place mult cum a iesit, iar modelul este foarte frumos. Felicitari pentru finalizare si jos palaria pentru spate. Ai lucrat impecabil, drept pentru care meriti multe felicitari si laude. Ce urmeaza?
Cu un gand bun,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nasterea Domnului - goblen lucrat de Alina Scris: 07 Ian 2011, 10:23 |
|
|
|
Multumesc frumos. Cred ca o sa continui cu un model mai mic, insa nu m-am hotarat care. Cand o sa fiu sigura de model, o sa fac si un serial.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|