|
Acum este 29 Apr 2026, 14:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 15:44 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Alexa, ai adaugat in ladita ta doua goblene deosebite si pline de semnificatii. Iti doresc sa ai mult, mult spor sa le adaugi la colectie cat mai repede. Pupici pentru Toni si Sarah si sa fie cuminti sa o lase pe mami sa mai adauge o o ata, doua la goblen. O calda imbratisare pentru tine.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 15:53 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Foarte frumoase modelele adaugate in ladita. Iar cei de la TTT ne incanta mereu cu surprize frumoase. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 17:41 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Te felicit, Alexa pentru cele doua cadouri din ladita ta. Si eu Sfintii Imparati l-am luat pentru parintii mei, dar ei au ales Sfantul Ioan pentru inceput. Sa fii sanatoasa sa le cosi alaturi de noi.
Pupici printului si printesei tale.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 17:51 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Te felicit, Alexa pentru cadourile minunate pe care le-ai primit. Ai adugat in ladita doua modele frumoase. Iti doresc sa ai mult timp liber si ceea ce ti-ai propus sa se indeplineasca.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 18:00 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Alexa, felicitari. Ai adaugat laditei tale niste modelel minunate. Sa le cosi cu placere. Pupici.
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 19:06 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Alexa pentru modelele superbe ce le-ai adaugat in ladita ta. Darurile minunate de la gargaritele TTT cred ca-ti incanta ochii si inima. Pupici.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 07 Ian 2011, 22:07 |
|
|
|
Alexa, sunt deosebite modelele care au poposit in ladita ta. Sanatate si timp liber iti doresc sa le poti lucra pe toate.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 08 Ian 2011, 07:02 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5335 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Alexa, felicitari pentru modelele achizitionate. Sunt minunate! Multa sanatate iti doresc si timp liber sa le poti coase pe toate.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 10 Ian 2011, 04:28 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Va multumesc din suflet la fiecare in parte. Daca ati sti voi ca nu mai aveam rabdare pana sa imi soseasca comanda. Mi-as fi dorit sa comand mai multe, dar trebuie sa am rabdare. Am o lunga lista de dorinte. Si cum dragii nostrii de la TTT scot mereu modele unu si unul, nu stiu cand voi reusi sa termin lista de dorinte. Va pup dulce de aici, din departare.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Alexa - ladita mea de zestre Scris: 17 Ian 2011, 09:26 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Buna Alexa. Ai o ladita foarte mare si foarte diversificata. Cred ca am numarat aproximativ 46 de modele. Felicitari si spor la lucru. Sanatate si noroc copilasilor tai. Sunt tare dulci. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Prin ei (prin copii) noi ne simtim impliniti cu adevarat.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|