|
Cred ca am dat in bara cu capul. by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 29-09-2008
Va rog sa ma ajutati. Am postat in forum la categoria Divertisment povestea mea cu Dl. Ilie pentru Bica, Nicoleta si gargarite si nu mai pot sa vad ce am scris. Si ca sa fie totul in regula imi mai spune ca am folosit cuvinte indecente. Eu doar am povestit. Imi poate spune si mie cineva ce am facut? Recunosc ca povestea mea este mai maricica, dar ce sa fac, sunt cam vorbareata de fel. Cu drag, Georgeta
Replica: Am citit ce-ai scris, by Enache Mihaela-Ema (383 mesaje), la 29-09-2008 pe celalalt topic, care se numeste PPS. Parerea mea este ca povestirea este extrem de reusita si de nostima. Dar daca vrei sa modifici ceea ce ai scris este de ajuns sa dai click pe Modifica mesajul. Nu-ti face griji n-ai folosit cuvinte indecente. In dreptul mesajului pe care l-ai scris, apare o imagine ca o coala de hirtie si un pix. Este de ajuns sa dai click pe aceasta imagine pentru a modifica ceea ce ai scris.
Replica: Eu by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 29-09-2008 tocmai de asta m-am izbit. Stiu de la baiat ca nu pot sta mult pe forum sa scriu si ca atare am scris textul in Word si apoi copy si paste. Si tocmai cand am vrut si eu sa arate omeneste, adica sa rectific ghilimelele si liniutele, hop cu "ati folosit cuvinte indecente si nu mai voie sa accesezi forumul" Macar se poate citi, ca tare mi-i asa de tarseala... Cu drag, Georgeta panicoasa
Replica: Nu am mai auzit by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 29-09-2008 asa ceva, Georgeta. Sa stii ca povestea ta cu dl. Ilie este in topicul in care ai postat-o si nu vad nimic indecent in ea. Pot spune ca m-am amuzat copios si iti multumesc.
Replica: Nu by Puiu Mic (208 mesaje), la 29-09-2008 este mesaj de pe forum, Georgeta. Mai curand exista o setare in browserul tau, ce ti-a facut o astfel de atentionare. Asa ca, fii fara grija, nu ai dat deloc cu capul.
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|