Acum este 17 Apr 2026, 05:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S.O.S. Diagrama Cavalcada
MesajScris: 24 Iul 2009, 08:23 
Neconectat

Nume forum:1
Diagrama/schita, pierduta, by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 17-01-2008

Am luat de la o firma un goblen si am pierdut schita. Goblenul se numeste CAVALCADA, dar firma de la care am cumparat-o nu vrea sa imi dea contracost o schita. Mi-au spus sa iau tot modelul. Oare goblenul de la Rogoblen are schita la fel cu celalalte firme?

Replica: Bine ai venit, Marta by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 17-01-2008

pe forum!
Din cate stiu eu, este exclus ca doua firme sa aiba diagrame la fel. Mai bine scrie un mail la firma. Iei adresa din Contact.

Replica: Ce floare frumoasa by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 18-01-2008

si diafana!
Am fost si eu in situatia ta, - nu stiu daca vorbim despre aceeasi firma, Marta. Nu se potrivesc schitele.

Replica: Bine ai venit Marta. by angela draganoiu (436 mesaje), la 18-01-2008

Poate vrea cineva sa-ti dea diagramele. Cred ca nu se potrivesc de la o firma la alta si, apoi, nu este prea... echitabil fata de cei de la Rogoblen sa ceri schite pentru un model de la alta firma. Parerea mea este sa te adresezi la firma respectiva pe forum, daca au, si sa ceri cuiva de acolo.

Replica: Multumesc by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 18-01-2008

pentru urarile de bun venit. Da, la forumul de la firma cealalata iti raspunde mutu' si nici ala ca-i in Italia! Am citit acolo pe forum cum se vaiatau fetele ca nu le raspunde nimeni.
Nu am vrut sa fiu impertinenta, am pus o intrebare pentru ca sunt la ananghie.

Replica: Bine ai venit, Marta. by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 18-01-2008

Am deschis si eu forumul de la firma de la care presupun ca ai tu modelul si vreau sa cred ca daca intrebi acolo cineva o sa-ti intinda o mana de ajutor. Chiar daca nimeni de la firma nu raspunde, faptul ca ofera posibilitate iubitoarelor de goblen sa schimbe impresii vis a vis de modelele lor reprezinta in opinia mea un ajutor. Deci intreaba acolo si vei avea o sansa, si eu cred ca destul de mare, de a-ti realiza goblenul. Succes!

Replica: Multumesc by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 19-01-2008

pentru ca ati fost dragute cu mine. Am rezolvat-o printr-o doamna amabila, dar nu pe forum acolo unde ai spus tu Letitia. Multumesc, oricum. Da, asa este - este bine totusi ca se poate comunica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: