SOS - Pierdut diagrama by radu ana (3 mesaje) , la 13-02-2008 Va rog, ajutati-ma! Lucrez de multa vreme, cu mare placere goblenuri de Focsani. Recent mi-am cumparat
Femeia cala. Din neatentie am aruncat plansa cu nr.1. Daca are cineva acest goblen, va rog din suflet sa ma ajutati cu acea plansa. Va multumesc.

Replica: De, by Diana Bucur (60 mesaje) , la 13-02-2008 ce nu scrii la firma? Este adresa, pe bara de sus, la Contact.
Replica: Bun venit, by Zircu Vali (193 mesaje) , la 13-02-2008 in clubul nostru, Ana si Diana!
Ana, subscriu la ce a scris Diana. Intreaba la firma, daca ai luat goblenul de la ei. Este primul tau goblen pe care il lucrezi?
Replica: Bine v-am gasit! by radu ana (3 mesaje) , la 13-02-2008 Multumesc pentru urare. Sunt pentru prima data pe acest forum, insa nu o incepatoare in arta goblenului. O sa-mi faca placere sa pot schimba impresii si ganduri alaturi de voi. Numai bine!
Replica: Mii de multumiri! by radu ana (3 mesaje) , la 15-02-2008 Am reusit sa fac rost de acea diagrama, multumita Echipei Top Terra Trade. O firma care intr-adevar isi respecta clientii. Numai bine!
Replica: Asa stiam si noi: by Golesteanu Eliza (71 mesaje) , la 16-02-2008 O firma care intr-adevar isi respecta clientii.
Nu uita sa postezi o imagine cu goblenul tau cand va fi gata.
Succese!