|
Acum este 12 Iun 2026, 06:26
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 19 Ian 2011, 17:32 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Maria, Raluca, acum am observat ce minunatie lucrati voi aici. Va felicit si va doresc mult spor. Pupici. P.S. Maria, ma uimesti, esti foarte curajoasa. Felicitari!
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 19 Ian 2011, 19:50 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Maria, multumesc pentru informatiile despre panza necaroiata. Am si eu niste panza, dar spre marea mea bucurie are caroiaj. Am luat-o cu gandul de a coase dublurile unor modele, dar nu se stie cand se va intampla asta. Iti iese superb Eden, felicitari.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 19 Ian 2011, 20:13 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Maria, ce frumos e! Ma uimesti de fiecare data cand vad ce minunatii ies din mainile tale. Iti doresc mult spor in continuare si astept cu nerabdare urmatorul episod. Pupici si o calda imbratisare.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 19 Ian 2011, 21:40 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9123 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Stiam ca esti maestra in goblene, dar cu acesta, chiar m-ai dat gata. Iti iese minunat. Mult spor! Pupici,
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 01:45 |
|
|
|
Multumesc, pentru vizita si aprecieri. Va imbratisez pe fiecare in parte.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 16:39 |
|
|
Un nou episod.  Detaliu: 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 16:50 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Maria este un model foarte frumos, dar mie mi se pare foarte dificil sa lucrez pe o astfel de panza. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 16:57 |
|
|
|
Maria, chiar daca rezultatul este extraordinar pe panza necoroiata, eu prefer sa-mi gauresc degetele cu firul in trei, caci, cum ai spus-o si tu, Panza necoroiata e obositoare. Nu-mi ramane decat sa te felicit si o voi face de fiecare data cand poposesc aici, pentru ca esti o curajoasa.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 16:59 |
|
|
|
Multumesc, Adelina. Ma bucur ca iti place. Pare complicata panza necaroiata, dar in momentul in care o ai la indemana si incepi sa lucrezi pe ea incepi sa vezi ca nu este ceva de speriat. Pana faci randul de jos intreg trebuie numarat de mai multe ori si mai mare atentie insa pe urma mergi ca si pe panza caroiata. Iar pentru inceput daca tot vrei sa folosesti o astfel de panza se poate sa-i faci un pic de caroiaj cu creion sau cu ata si atunci este si mai usor de lucrat pe ea. Este ca si cu lucratul cu mai multe ate, care tot asa pare ceva imposibil insa este doar un mod de a numara mai putin si nicidecum un mod de a complica lucrul. Anca, multumesc de vizita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Eden - goblen lucrat de Maria si Raluca Scris: 20 Ian 2011, 19:59 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Maria, esti neobosita.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|