Acum este 10 Mai 2026, 10:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 21 Ian 2011, 13:40 
Neconectat

Nume forum:1
Cristina, m-a bufnit rasul. Multumesc.
P.S. Si eu am ajuns mai tarziu.

Pentru cele ce nu si-au luat inca micul dejun:

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Ian 2011, 14:56 
Neconectat

Lin, ce mult ma bucur pentru tine. Si cred ca medicul are dreptate. Este mai mult pe plan psihologic.
Trebuie sa gandesti intotdeauna ca poti. Si cu dieta eu zic sa o lasi pana te faci bine. Pentru ca tratamentul are nevoie de mancare sanatoasa.
Si eu dupa sarbatori ma simt mai plinuta, dar nu ma pot abtine de la dulciuri.
Cat despre discutia cu Cezar si eu sunt de parere sa ii zici acum pentru ca va intelege cu mintea lui de copil. Si asa va fi mai bine. Dar sa faci lucru asta cand vei fi si tu pregatita.
Te pup si te imbratisez scumpa mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Ian 2011, 17:38 
Neconectat

Bun-gasit, acum pe seara!
Am capatat ceva timp liber si ma gandeam sa fac un rezumat a ceea ce mi s-a intamplat de cand n-am mai avut voie sa zbor prin gradinita si pana acum.
In mare, totul a fost bine, insa am avut parte si de multe momente nefericite. In august, a murit sotul unei prietene de la Bucuresti. Atunci, am vazut cat de oameni pot fi oamenii. Persoane pe care le cunostea/cunosteam doar din lumea virtuala, au pus mana de la mana si au strans o suma frumusica de bani pe care i-am dat-o femeii sa isi poata scoate sotul de la morga si sa il inmormanteze asa cum trebuie. Femeia nu avea si nu are nici acum serviciu si are de crescut si un baiat de 14 ani.
In noiembrie, a murit nepotelul unui om pe care l-am cunoscut tot prin intermediul internetului si care mi-a devenit bun-prieten intre timp. Baietelul suferea de leucemie. Doar ce gasisera o clinica in Germania care era dispusa sa faca un transplant de celule haploidale, insa cu putin inainte de a pleca, David a facut o cadere si s-a dus la ingerasi.
Exact la o luna de la asta, nepotica de o luna a unui coleg al sotului meu, s-a stins la un spital din Bucuresti. Nu se stie de ce. A fost o perioada destul de neagra.
Pe la sfarsitul lui octombire mi-a facut si mie Irinuca primul episod de febra, febra mare. M-am speriat foarte tare, avand in vedere faptul ca pana la 10 luni jumatate nu am avut nicio problema. A fost mai ciudat ce a urmat: intr-o luna si jumatate a facut 3 episoade din acestea de febra mare. I-am facut tot soiul de analize si ni s-a spus ca a avut o infectie in corp. Acum, slava Domnului, nu a mai avut nimic de mai bine de o luna, insa eu am inceput sa am atacuri de panica. Mi se pare tot timpul calda, imi vine sa plang cand ma vad singura cu ea in casa, ii iau temperatura foarte des. Toata lumea imi spune sa am calmez, ca asa sunt copiii, insa m-am speriat.
Am fost la un hematolog si i-am povestit de nodulii mei de la san; am facut o groaza de analize si mi-a spus ca deocamdata nu sunt probleme si ca nu are rost sa zgandarim galmele. Pe 3 februarie merg la endocrinolog.
Dar, aseara am mers in vizita la doctorita care mi-a urmarit sarcina si iar mi-a sadit in suflet teama. Mi-a zis sa merg la IOR la Bucuresti, sa scot nodulii, sa nu dau in cancer, ca sunt tanara si am copil de crescut. Mi-e groaza de tot!
Anul trecut, in vara am vrut sa ne mutam la Braila, sa fim mai aproape de parinti. Am renuntat la idee. Ne-a incoltit din nou gandul acesta acum. Mama o tine una si buna ca nu este bine ce facem, ca intai sa imi rezolv eu cu un transfer, ca mai bine sa stam la Galati. Eu, sincer, vreau sa ma mut la Braila. Nu stiu de ce. Nu stiu daca va fi mai bine sau mai comod. Am capul greu de ganduri si nu stiu incotro s-o iau. Sotul meu o tine pe a lui cu mutatul. Astept un sfat de la cineva, insa, nimeni nu iti poate spune ce sa faci cu exactitate, ca doar tu le stii pe ale tale. Eu ma las in mana Domnului. El le pune cum stie mai bine si asa va fi si de data asta.
Sper ca nu v-am plictisit cu ale mele.
Vreau doar sa imi cer scuze fata de fiecare dintre voi. Pentru ca timpul nu imi permite sa poposesc in topicul fiecareia si sa scriu cate ceva, va spun aici ca imi sunteti dragi toate, ca macar in fuga trec pe la toate, chiar daca nu las niciun semn al trecerii mele. Multumesc ca ma lasati sa bantui prin gradina voastra!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 07:54 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele. V-am pregatit un mic dejun delicios la care va invit.
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa pentru ca cel putin vremea de la mine ma indispune. Este frig si ploua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 09:36 
Neconectat

Adelina, ce bine arata. Multumesc.
La Iasi ninge si deja s-a format covorul alb.
O zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 09:42 
Neconectat

Buna dimineata, harnicutelor!
Dupa trebaluitul de ieri, cam grea trezirea de dimineata, dar are grija Dario sa nu dormim prea mult, doar vorba aia: ziua buna se cunoaste de dimineata.
Acum zbor un pic prin gradina, cu cafeluta de rigoare in fata, dupa care imi fac curaj sa cobor in spalator sa incep sa spal.
La noi este ger si soare, o zi frumoasa, dar friguroasa.

Va doresc o sambata cu spor.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 11:18 
Neconectat

O zi buna va doresc si eu.
La mine este zi de curatenie si de gatit asa ca goblenul probabil va sta la locul lui. Sper totusi sa am timp sa fac macar 2 impunsaturi cu acul.
Cu vremea cum stati?
La Deva este asa de urat afara, ninge, dar zapada nu vrea sa se astearna. Este multa apa si frig.
Sa aveti spor in tot ceea ce faceti!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 12:00 
Neconectat

Ana, am auzit si eu ca este tare urata vremea la Deva.
La noi a iesit soarele si, in ciuda frigului, ne-am hotarat sa mergem sa ne plimbam prin Geneva (desi astazi era ziua de curatenie).
Va pup si va doresc o zi cat mai placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Ian 2011, 19:52 
Neconectat

Doina, Viorela spunea ca o sa lipseasca un timp. De Adriana, chiar nu stiu nimic.

Lin, eu miercurea si vinerea tin post si de aceea mananc numai mere si beau apa. Oricum nu pot manca mai mult de 2-3 mere pe zi.
Sa stii ca acum cativa ani o tanara a decedat in urma unei cure prelungite cu mere. I-a pocnit stomacul, hemoragie interna si... gata. Informatia am citit-o in Evenimentul zilei.
In ceea ce priveste discutia cu Cezar, poate ar fi bine sa astepti sa te intrebe el.
Iti doresc succes in recuperarea ta.

Lori, experiente traumatizante, mai ales cand sunt implicati copii. Imi pare rau ca ti-a fost dat sa treci prin asa ceva.
Referitor la intrebarea ta, eu as lua un caiet si pe fila din stanga as scrie pro, iar pe cea din dreapta, contra. Apoi completeaza rubricele. Cantariti bine, mai ales ca mamica ta este langa tine.
Nodulii - numai Dumnezeu stie. Ia cat mai multe opinii de la medici (inclusiv de la cei cu experienta) si apoi ia o hotarare. Nu te grabi. Nu toti nodulii sunt potentiali cancerigeni.
Referitor la episoadele Irinucai, da panica la o parte, roaga-te ca diagnosticul dat sa fie corect, dar ramai vigilenta, cautand informatii pe net, atat in romana cat si in alte limbi.

Ralu, Ana sper ca acum va odihniti si voi.

Mona, banuiesc ca plimbarea prin Geneva a fost o revelatie. Asteptam impresii.

Va imbratisez pe toate si va urez o duminca placuta, maine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: