Acum este 12 Aug 2026, 21:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 09 Ian 2011, 10:53 
Neconectat

Nume forum:1
Onuta, am si eu mai multe intrebari. Episodul cu obiectul de siguranta pentru luna ianuarie poate fi postat oricand? Daca nu postez o saptamana din probleme tehnice, iar in saptamana viitoare vin cu mai multe episoade este vreo problema? O sa fac episoade pe culori, dar daca este putina culoare pot sa pun mai multe intr-un episod?
Te pup si sper ca nu te-ai suparat pe mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 11:36 
Neconectat

Adelina, episodul de siguranta poate fi postat oricand, dar in perioada lunii ianuarie.
Nu este nici o problema daca intr-o saptamana nu poti posta, apoi vii cu mai multe episoade.
Daca lucrezi pe culori si consideri ca la o culoare este prea putin de lucru, poti sa postezi cand ai mai multe culori terminate, eventual dupa ne oferi cateva detalii din goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 11:40 
Neconectat

Multumesc Onuta. Sper sa ma descurc cu linkul.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 12:02 
Neconectat

Onuta, eu vreau sa intru in concurs cu modelul Dimineti de august prezentat la Provocare. As vrea sa te intreb daca trebuie sa creez un nou topic in care sa prezint acest model sau pot posta in cotinuare in topicul respectiv.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 12:27 
Neconectat

Cum se copiaza un link?

Un link este un element de legatura, concret, un link ne ajuta sa ajungem mai repede la adresa dorita, la un anume topic.

Exemplu:
Dorim sa facem o legatura directa la topicul Nu incepem un nou concurs?.
Accesam topicul dorit, respectiv Nu incepem un nou concurs?.
Adresa acestui topic este redata in partea de sus a paginii (acolo unde, de exemplu scriem www.rogoblen.ro ca sa putem intra pe site).

Ca in imaginea de mai jos:

Dupa ce am selectat adresa, mergem in topicul in care dorim sa postam link-ul (in cazul de fata link-ul doresc sa il postez in topicul Nu incepem un nou concurs?) dam click dreapta pe mouse si selectam cu un click Lipeste (Paste).

Dupa ce vom da click pe Lipeste ne va aparea adresa copiata anterior.

http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=1966

Cu cursorul mouse-ului, selectam adresa, apoi dam click pe Link, ca in imaginea de mai jos.

Dupa ce vom da click pe Link, adresa va apara cam asa:

Cand vom da Trimite mesajului, link-ul va arata sub forma: http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=1966. Daca veti da click pe aceasta adresa, veti observa ca se va deschide o noua pagina web cu topicul Nu incepem un nou concurs?.

Nu sunt o buna profesoara, dar sper sa intelegeti ce e cu acest "link" si cum ne putem folosi de el.
Daca nu intelegeti ceva, intrebati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 12:29 
Neconectat

GHIORTU GABRIELA scrie:
Onuta, eu vreau sa intru in concurs cu modelul Dimineti de august prezentat la Provocare. As vrea sa te intreb daca trebuie sa creez un nou topic in care sa prezint acest model sau pot posta in cotinuare in topicul respectiv.
Te pup.
Abriela, poti continua sa postezi episoadele in topicul provocarii.
La inscriere, postezi link-ul cu adresa unde vei posta viitoarele episoade.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 17:39 
Neconectat

Revin cu un regulament final pentru concurs:

Concurs culinar - Gargarite in bucatarie

• Pana pe data de 23 ianuarie 2011, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 2 retete de dulciuri pe adresa de e-mail gargarite.in.bucatarie@gmail.com.
• Fiecare reteta trebuie sa cuprinda:
- ingredientele si modul de preparare;
- o fotografie cu ingredientele pregatite in care sa apara scris titlul retetei (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu o etapa intermediara a prepararii retetei: inainte de coacere, de asamblare etc. (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu finalul retetei care trebuie sa aiba urmatoarele elemente obligatorii: sa fie facuta cu un fundal neutru (pe hartie alba sau de alte culori) astfel incat sa nu se recunoasca locul. In fotografia finala, trebuie sa apara o lingura din lemn.
• Nu este acceptata fotografia care nu are toate elementele specificate si nici fotografii preluate de pe internet. In caz contrar, reteta respectiva nu va intra in concurs.
• Nu se accepta utilizarea preparatelor din comert pentru realizarea retetelor, de tipul: blatul de tort, choux-uri deja facute, crema la plic sau alte preparate la plic (cu exceptia: frisca, glazuri speciale sau altele care nu se pot prepara in casa).
• Gargarita participanta trebuie sa fie atenta ca in imaginile principale sa nu apara elemente prezentate deja pe forum. In cazul in care nu se respecta aceasta regula, reteta nu va intra in concurs.
• Pe data de 24 ianuarie 2011, fotografiile cu finalul retetei, insotite de reteta, vor fi postate intr-un topic separat (creat special pentru acest concurs), urmand apoi ca gargaritele sa voteze cele mai apreciate retete.
• Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi dupa cum urmeaza:
Locul I - fotografia nr. a (3 puncte)
Locul II - fotografia nr. b (2 puncte)
Locul III - fotografia nr. c (1 puncte)
• La sfarsitul lunii, se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la cele doua retete.
• La finalul concursului, se vor posta si celelalte fotografii.

Rugamintea mea este ca, in masura in care reusiti, sa imi expediati retetele pe masura ce le faceti, pentru ca in cazul in care apar nelamuriri sa le putem rezolva impreuna.
Daca mai sunt neclaritati, va rog sa interveniti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Ian 2011, 15:04 
Neconectat

Maria Nistor scrie:
Cred ca atunci cand fiecare din noi o sa ajunga punctajul maxim daca o sa mai fie luni ale anului o sa lucram cu tot acelasi drag, iar la sfarsitul anului propun sa fie aleasa Gargarita cea mai harnicuta fara premiu in goblen, ceva simbolic.
Rodica, sper sa revii asupra deciziei tale si sa participi la acest concurs. Cred ca acest titlu face mult mai mare placere decat oricare alt premiu.
Propun ca acest titlu sa fie acordat in locul semnaturi Gargaritei care o sa-l castige. Bineinteles ca aici trebuie sa avem aprobarea Adminei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Ian 2011, 22:33 
Neconectat

Gargarite, pentru luna urmatoare se ofera cineva sa modereze/supravegheze concursul de goblen?
Eu, din motivele stiute, pana aici pot sa ajut.
In cazul in care nu se ofera nimeni, sunteti de acord sa supravegheze concursul Alina? Ea mi-a oferit inca de la inceputul concursului posibilitatea de a ma ajuta si mi-a confirmat faptul ca, in cazul in care nu se va oferi cineva, il poate supraveghea ea in continuare.
Poate Monica ne va ajuta cu un vot secret, asa sigur le va fi mai usor unor gargarite sa voteze, daca si-o doresc pe Alina, sau nu.
Va multumesc si sper doar, sa imi intelegeti atitudinea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Ian 2011, 22:48 
Neconectat

Monica, ce ne panzesti.
Multumesc.

Pentru tine,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: