Acum este 10 Mai 2026, 11:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 24 Ian 2011, 13:41 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am gasit, dragi gargarite.
Eu tocmai am terminat o zi de scoala si, inainte de toate, am vrut sa ma "purific" aici, alaturi de voi. Din pacate, timpul nu imi permite sa raman mult timp printre voi. Sper sa revin mai pe seara intr-o pauza de studiu.
Adelina, multumesc pentru ceai. Aveam nevoie de ceva putin dulce si cald pentru gat care ma cam doare in ultimele zile.

Va pup si va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Ian 2011, 14:58 
Neconectat

Dupa ce am vizitat colectia de dulciuri vin sa savurez o cafeluta alaturi de voi.
O saptamana placuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Ian 2011, 23:51 
Neconectat

In seara asta, ma retrag la somn mai devreme. Se anunta o saptamana grea. Maine, sper sa ma eliberez mai devreme de toate treburile si sa pot zbura prin gradina, fara a sta cu ochii pe ceas. Va spun noapte buna tuturor, sa aveti un somn linistit si dimineata sa va treziti cu zambetul pe fata. Pupic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 00:04 
Neconectat

Noapte buna, gargarite harnicute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 00:05 
Neconectat

Noapte buna tuturor.
Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 07:58 
Neconectat

Buna dimineata gargarite harnicute. Cum m-am dat jos din pat gandul mi-a zburat la voi asa ca am pregatit micul dejun, l-am servit si am venit sa va invit.
Va pup si sa aveti o zi plina de bucuri si reusite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 09:11 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite.
Adelina, un mic dejun copios, multumesc mult, prinde bine.
Va doresc si eu o zi frumoasa, cu soare in suflet.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 09:24 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute!
Adelina, multumesc pentru micul dejun.
Zilele astea nu am mai avut timp sa scriu cate ceva pe aici, ci doar m-am pus la punct cu noutatile. Ieri am fost si am facut Irinucai vaccinul. A fost totul bine, numai ca azi-noapte nu vroia sa adoarma, iar de dimineata s-a trezit la 7.
Stiu ca v-ati saturat sa ma auziti vaitandu-ma, dar trebuie sa spun cuiva. Ma simt tare aiurea. Trec printr-o perioada un pic ciudata, nu ma simt bine cu mine, ma simt singura, nu mai am chef de nimic, nici macar sa ma ingrijesc. Nu mai vreau sa raman acasa doar eu cu Irinuca, dar nici alta posibilitate nu este. Mama este obosita, tata a plecat in Italia si cu toate ca este singura acasa, mama isi vrea linistea ei si nu pe noi acolo. In cea mai mare parte, daca nu cumva in totalitate, o inteleg si nu o condamn, dar cine ma intelege si pe mine? Are o varsta, are probleme de sanatate si o solicita si cei mici de la gradi.
Un pic mai inainte m-a sunat sotul meu sa imi spuna ca trebuie musai sa plece la o specializare la Tulcea pentru ca cel care a fost trimis inaintea lui nu a facut fata cerintelor de acolo. O sa ramanem doar noi trei: eu, Iri si mama. Cum o sa ne descurcam, nu stiu. Mi-e teama sa nu fie de mers la medic cu fata sau ceva, pentru ca eu nu am permis de conducere si nici pe cine ne baza nu avem. Exista posibilitatea sa vina mama la Galati si cred ca asa se va intampla. Ce m-a necajit pe mine tare, a fost reactia ei atunci cand i-am spus ce si cum. Ce i-am spus eu si ce mi-a raspuns ea. M-a dururt si a fost exact ce nu trebuia starii mele de acum.
Poate ca sunt copil alintat si care a avut mereu pe cineva sa ii sara in ajutor. Nu stiu. Cert este ca acum ma simt ca naiba si trebuie sa ma remontez, dar nu stiu cum. In plus, sunt si tare speriata sa nu fiu insarcinata din nou. Mi-e frica sa iau testul. Nu mai vreau un copil. Cel putin nu acum. Nu imi permite nici starea de sanatate si in plus, ne-am facut planuri de mutare pentru vara asta. Dar, ce-o vrea Domnul, aia om face.
Voua, va doresc numai sanatate si putere sa treceti peste toate cate va rezerva viata.
Bica, multumesc pentru sfaturile tale. Semeni tare cu bunica mea pe care Domnul a luat-o la EL. Ea ar fi stiut ce sa imi spuna acum si cum sa impace lucrurile. Chiar daca nu avea studii si era un om simplu de la tara, bunica mea era tare inteleapta, dreapta si impaciuitoare. Mi-e dor de ea!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 21:16 
Neconectat

Zoe, fii barbata!
Lori, sa nu-ti imaginezi ca daca te vaieti, cineva se plange ca deranjezi. Fiecare avem problemele noastre si atunci cand le discutam, parca totul capata dimensiuni diferite, iar opinia celor din jurul nostru chiar ajuta, in cele mai multe cazuri.
Sa stii ca o inteleg pe mama ta pentru ca la fel era si mama mea, la o anumita varsta. Poate cand Irinuca va fi mai mare si se va intelege cu ea, mama va avea puterea sa se implice mai mult, chiar daca pe perioade scurte.
Pe tine, te poti intelege numai tu si in aceeasi masura te poti ajuta.
Mamele spun intradevar lucruri ce ne dor, la un moment dat. Dar cine stie daca nu cumva spusele lor ne vor ajuta in anumite momente in viata.
De cate ori iti vine frica referitoare la Irinuca, muta-ti gandul si vizualizeaz-o alergand fericita pe o pajiste plina cu flori. Jeni ne-a invatat ca energiile le putem modifica noi, functie de modul in care gandim. Atata timp cat o vezi pe Irinuca vesela, nimic nu o poate atinge.
Iti doresc ca testul sa iti arate ce vrea Dumnezeu. El stie mai bine cum toate incercarile vietii le putem schimba in favoarea dezvoltarii noastre spirituale si ne poate intari.
In plus, iti doresc sa ti se realizeze visele.
Te strang in brate strans, ca sa simti caldura cu care ma gandesc la tine.
Pupici pentru Irinuca ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2011, 21:52 
Neconectat

Buna seara, dragele mele. In sfarsit reusesc sa-mi odihnesc si eu aripioarele in compania voastra, la cafenea.
Doina, imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu, dar stii tu cum este cu dusmanul nostru, timpul.
Adriana este bine, doar ca Mariuca o solicita in permanenta. Va multumeste ca nu ati uitat-o si spera sa mai poata zbura si ea din cand in cand prin gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: