Acum este 05 Aug 2026, 22:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Visez la vremuri mai bune
MesajScris: 26 Ian 2011, 22:42 
Neconectat

Nume forum:1
Visez la o lume in care suntem numai noi doi, tu si cu mine, neperturbati de grijile cotidiene. Nu mai avem examene de trecut, ore de asistat, chirii de platit sau datorii. Esti tu si cu mine si ne bucuram de aerul diminetii, de soarele cald, de iarba verde si cruda. Ne bucuram de noi fara sa ne pese de ce e in jur, ne bucuram de dragostea noastra, care nu vede dincolo de acest val. Stam impreuna si ne minunam de ce frumoasa este lumea. Ma trezesc dimineata si iti mangai chipul, iti spun ca te iubesc si ca voi pregati micul dejun. Tu ma amani putin si imi ceri sa mai stau si stau si te privesc. Si multumesc Cerului ca mi te-a trimis. Pentru ca in lumea noastra nimic altceva nu mai conteaza. Suntem doar noi doi, doar tu si cu mine.

Visez la o lume doar pentru noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Visez la vremuri mai bune
MesajScris: 27 Ian 2011, 08:14 
Neconectat

Frumoase randuri, draga Andru. Gusta din plin prezentul pe care il ai, uneori anumite probleme cotidiene sau obstacole, fac parca o relatie si mai interesanta. Dragostea este si mai puternica atunci cand trece peste orice bariera, fie ea rutina cotidiana sau greutatile de zi cu zi. Peste ani, cand poate vei avea un trai mai comod din anumite puncte de vedere, iti vei aminti cu drag de aceste momente ale relatiei tale, cand desi era greu, reuseai sa gasesti timp si pentru dragostea ta.

Te pup si sa fii fericita intotdeauna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2011, 08:31 
Neconectat

Multumesc pentru vorbele frumoase, Danuta. Sunt sigura ca este exact asa cum spui tu, numai ca uneori, in prezent, nu traiesti decat cu speranta viitorului.
Te pup si sper ca randurile de mai sus sunt parte din viata ta, astfel ar insemna ca acum esti fericita si linistita alaturi de familia ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2011, 23:38 
Neconectat

Andru, fiecare visam la vremuri mai bune, fiecare dupa nevoile lui.
Si eu visez la vremuri mai bune, iar daca ar fi sa le enumar, lista este mult prea lunga s-o fac, dar daca stau mai bine sa ma gandesc, sunt multumita de tot ce mi-a dat Cel de Sus, cu bune cu rele, dar nu atat cat sa nu pot duce. Sa sti ca nu ma pot plange, pentru ca sunt altii care chiar doresc sa vina vremuri bune peste toate necazurile prin care trec.
Iti doresc sa ai parte de sanatate, ca restul le rezolvi ca prin vis. Numai ca te inteleg, ca sunt momente si din astea prin care trecem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2011, 23:47 
Neconectat

Doamne, ce imagine frumoasa, Anca. Ce mi-ar placea un goblen dupa ea. O sa incerc sa fiu puternica, exact ca aceasta fata. Promit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 04:14 
Neconectat

Da, Andru, ai dreptate. Sa stii ca am trait mult prea multa vreme numai cu speranta viitorului si uneori parca am uitat sa traiesc din plin prezentul. Acum sunt foarte multumita de viata pe care o am, desi mi-as dori ca ziua sa dureze cel putin inca alte 24 ore ca sa pot face cate am in minte. Cu toate acestea, acum trec printr-o etapa pozitiva in viata mea. Si sa stii ca uneori oricate sperante sau ganduri ne-am face despre viitor, acesta uneori ne pregateste niste surprize care poate nici prin minte nu ne-ar veni.
Te pup, sa ai o zi frumoasa si gusta din plin varsta minunata pe care o ai.

P.S. Foarte frumoasa imaginea pe care ai postat-o, draga Anca. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 08:51 
Neconectat

In aceasta etapa vreau sa ajung si eu, sa gust din plin viata in fiecare zi, fara griji si amaraciuni. Pentru moment, eu inca traiesc cu speranta viitorului. Dar, cat de curand, imi voi trai prezentul si voi fi cea mai fericita.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2011, 21:03 
Neconectat

Andru, eu nu am spus ca n-as avea griji sau amaraciuni uneori. Dar chestia este cum privesti tu viata in sine, ce actiudine iei in fata lucrurilor care se ivesc. Eu ma ghidez dupa o fraza, care ma ajuta foarte mult: Totul depinde de mine insami. Noi insine avem puterea de a aduce sau nu soarele in viata noastra. Nimeni altcineva nu va avea in buzunar reteta fericirii noastre. Numai noi insine putem face ca lucrurile sa fie pozitive si astazi si oricand.

Te pup, sa ai un sfarsit de saptamana frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: