Acum este 16 Apr 2026, 03:38

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 28 Ian 2011, 08:38 
Neconectat

Nume forum:1
Tot ce voi scrie în topicul acesta se poate concluziona într-o singură frază: ador iarna pentru că patrupedul meu preferat o adoră, iar eu îl ador pe el şi aş face orice ca el să fie fericit. Mă refer la căţeluşii siberieni de care m-am îndrăgostit cu mult timp în urma şi o să ocupe un loc aparte în inima mea, mereu. Din păcate nu am un astfel de caţeluş - locuiesc la apartament şi ştiu că s-ar chinui să trăiască privat de libertate - însă până când o să pot să îi ofer condiţii plăcute de trai, o să învăţ să iubesc iarna şi zăpada, pentru că ştiu că acestor căţeluşi le este atât de dragă.

Încep prin a cosae acest model - o iarnă - rece, umedă si friguroasă, dar albă, pură şi plină de vise - asemeni sufletelor de copii.

Îngheţ acum ce era trist în viaţa mea şi mă înham la a vă oferi cuvinte de fericire, fără să bag de seamă dacă este vară sau iarnă în jur - în mana mea ţin ac şi aţă şi, panza o să se acopere de o intimitate ce-mi umple sufletul de bucurii.

Ataşez imaginea de pe site, pentru că încă nu am primit coletul - o să vină marţi - dar nu am mai rezistat să nu vă împărtăşesc povestea mea de iarnă!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 28 Ian 2011, 08:48 
Neconectat

Lena, draga, cunosc cum este sa fii indragostita de o rasa de catei si, dintr-un motiv sau altul, sa nu poti sa il ai. Asa sunt eu indragostita de dalmatieni. Si sper ca pana la sfarsitul anului, visul sa mi se indeplineasca. Am intrat in legatura cu o crescatoare din Ungaria si astept in toamna sa fete catelusa ei. Voi avea dalmatian cu pedigree. Atata doar, sa pot strange banutii pana atunci.

Iti urez bafta si sa ti se implineasca visul. Sa stii ca la noi in tara dalmatienii cu pedigree sunt doi si nu se mai reproduc. Insa husky sunt mai multe canise de exceptie si eventual te pot ajuta sa le gasesti.
Spor la lucru!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 09:00 
Neconectat

Lena, vei coase un minunat peisaj de iarna. Mie imi place tare mult acest anotimp, in care toate se acopera cu o mantie alba si pufoasa.
Abia astept sa primesti coletul si sa ne prezinti un prim episod.
Iti urez ca visul de a avea un catel siberian sa ti se implineasca cat mai repede.
Te pup si te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 09:10 
Neconectat

Chiar ma tot gandeam cand il vei incepe si, ca intotdeauna, prezentarea nu este mai prejos.
De abia astept sa iti vad primele puncte pe panza si sa iti citesc randurile scrise. Ca si tine, iubesc iarna mai mult decat orice anotimp, asa ca te voi urmari indeaproape.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 09:59 
Neconectat

Lena, draga mea, chiar ma gandeam ce faci. Ai inceput un model minunat. Iarna este anotimpul fericirii, al stralucirii.
Totul in jur este minunat.
Astept cu nerabdare sa vad primele ate cusute.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 10:21 
Neconectat

Lena, iti doresc mult spor la lucru. Abia astept primul episod care, sunt sigura ca va fi superb.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 10:47 
Neconectat

Andru, mulţumesc pentru iniţiativă - problema nu este de găsit exemplare, ci că traiul într-un apartament nu ar fi un confort foarte mare pentru ei, însă încet-încet rezolv şi aspectul acesta. Mulţumesc pentru popas şi te îmbrăţişez cu drag.

Abriela, mulţumesc şi mă bucur că îţi place modelul. Şi eu aştept cu nerăbdare coletul şi să vă aştern episoade frumoase ale serialului. Te îmbrăţişez cu drag.

Ralu, drăguţă ca întotdeauna - îţi mulţumesc pentru prezenţa ta divină. Am amânat startul şi nici prezenţa mea pe forum n-a fost foarte activă în ultimul timp - motivul ar fi că am vrut să mă bucur puţin de tăcere, sau, ca să găsesc unul mai bun: sunt în sesiune (ultima din treapta numită Masterat şi, apoi, poate voi continua cu studiile Doctorale - şi spun poate, pentru că oscilez între dorinţa de a-mi întemeia o familie şi continuarea studiilor - ambele opţiuni au nevoie de o dedicare specială din partea mea şi n-ar fi nici etic, nici moral să ofer vreuneia locul secund). Te sărut şi eu, şi îţi mulţumesc că îmi vei fi aproape.

Adelina, scumpa mea, aşa e, iarna este un anotimp frumos - pentru mine este anotimpul în care am cea mai mare nevoie de căldura celor din jur: îmi este frig cu mine însămi şi doar sentimentele frumoase ale celor dragi mă încălzesc. Te sărut şi eu, cu drag şi o să-ţi aduc curând episoade înzăpezite.

Lin, ce frumos vis! Eu ieri am trăit iarna în cele mai naive sensuri ale cuvântului: am ieşit la joacă în zăpadă asemeni unui copil şi astazi mi-ar plăcea să o cos, însă trebuie să mai aştept până marţi. Te sărut şi îţi mulţumesc pentru vizită.

Lili, cu drag o să vi-l aduc. Si, de faptul că va fi superb nu mă îndoiesc, - doar este opera TTT şi tot ce înfăptuiesc ei este minunat! Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 13:56 
Neconectat

Lena, am sa te urmaresc cu draga inima.
Astazi nu imi este atat de draga iarna (am cazut zdravan pe gheata), dar candva mi-a fost; vacantele de iarna au fost si vor ramane cele mai frumoase experinte din viata mea.
Modelul pe care le-ai ales imi face si mie cu ochiul, poate am sa-l lucrez si eu intr-o zi pentru caminul meu.
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 17:00 
Neconectat

Diyana, este capricioasă iarnă mai ales atunci când se transformă totul în patinoar - sper că eşti bine, draga mea. Îţi mulţumesc frumos pentru popas şi mi-ar plăcea să mi te alaturi mie cu acest model, iar dacă nu, îţi doresc ca acel cândva să ţi-l aducă cât mai curând în colecţie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2011, 22:49 
Neconectat

Lena, ma impresionezi, ca intotdeuna, cu vorbele pe care le spui. Sunt sigura ca ma vei impresiona si cu episoadele din acest minunat peisaj de iarna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: