|
Acum este 28 Iul 2026, 13:18
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului cu prunc la piept - goblen lucrat de Lora Scris: 28 Ian 2011, 23:35 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lora! Este foarte frumos, cu culori frumoase. O luna cred ca este prea mult pentru pauza. Ai sa vezi ca nu ai sa rezisti.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului cu prunc la piept - goblen lucrat de Lora Scris: 29 Ian 2011, 18:18 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Sunt coplesita de atatea laude. Intradevar acesta este primul meu goblen, de acum cu siguranta vor mai urma altele.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
| Ultima oara modificat de Admin pe 29 Ian 2011, 18:39, modificat 1 data in total. |
| Corectat. A se citi Raportul (click pe scrisul rosu) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului cu prunc la piept - goblen lucrat de Lora Scris: 31 Ian 2011, 08:42 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lora! Deja te-a prins microbul. Nu mai scapi asa usor. L-ai cusut minunat. Cred ca nu iti mai intrii in piele de mandra ce esti cand te uiti la el, cel putin iti spun asta din propria experienta. Mai am o vorba: Sunt asa mandra de el de imi vine sa ma pup singura. Si te pup si eu. Ma bucur pentru bucuria ta. Eu ti-as recomanda un goblen cu flori. Ceva micut si gingas ca tine. Si cu diagrama color. Te va ajuta sa cosi mai repede.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|