Acum este 16 Apr 2026, 06:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 28 Ian 2011, 23:16 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, este minunat. La timpul acesta se potriveste bine cu cel de afara.
Iti urez spor la ac si sa il vedem cat de repede la colectie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2011, 07:23 
Neconectat

Nico, mulţumesc! Mă bucur că îţi place. Promit să vin repede-repede cu episoade din model (pe 4 februarie am ultimul examen din sesiune şi o să îmi rămână mai mul timp să ofer goblenului).

Da, Mihaela, se potriveşte cu ce este afară. Probabil că timpul a ţinut cu mine şi a vrut să îmi transpună în realitate ceea ce aştern eu pe pânză.

Vă sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2011, 11:17 
Neconectat

Draga mea, Lena vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Si tu lucrezi tot peisaj de iarna. Spor la munca!
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2011, 11:21 
Neconectat

Mulţumesc frumos pentru buchet: trandafiri albi şi perle - ce altceva aş mai putea să îmi doresc?
Te îmbrăţişez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 05:16 
Neconectat

Iti urez mult spor in acest nou proiect. De asemenea, mult succes la Masterat (ce studiezi, daca nu e indiscreta aceasta tema?)!
Sunt foarte frumosi cainii siberieni, desi sa stii ca atunci cand viata iti va aduce in cale vreun suflet de animalut, ai sa vezi ca nu conteaza atat rasa, cat caldura lor sufleteasca. Si eu tot timpul am spus ca o sa vreau sa am o anumita rasa de caini sau de pisici, dar tot imi ies in cale copii imblaniti de pe strada, carora nu le pot denumi vreo rasa, dar pe care am ajuns sa-i iubesc neconditionat.
Sa ai zile senine si frumoase ca sufletul tau!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 08:05 
Neconectat

Dănuţa, mulţumesc frumos. Nu, nu este indiscretă tema (la un simpu search pe google după numele meu, ar apărea răspunsul, nu văd de ce l-aş ţine secret). Studiez Ingineria Sistemelor de Îngrijire a Sănătăţii (sau ca să fiu mai explicită, informatică medicală).

Cât despre animăluţe, mie îmi plac pisicile, le ador pe toate, însă am o afinitate aparte faţă de cele negre (mai jos am ataşat imagini cu prinţesa mea pufoasă - este un puiuţ dintr-o mamă normală şi un tată de rasă - tatăl fusese alungat de acasă când soaţa lui făcuse pui şi probabil fiind încă în perioada de împerechere i-a făcut pui şi pisicii bunicilor mei).

De câini eu am fobie (am avut de mult un incident cu un câine ciobănesc german, care din bucurie că mă vedea, m-a trântit jos şi a început să mă lingă pe faţă. Eu, copil fiind pe vremea aceea, nu i-am înţeles gestul şi am rămas cu o frică de câini, astfel încât, dacă latră un pechinez lângă mine, în secunda doi sunt în vârful stâlpului), însă pe siberieni îi ador şi sunt singurii de care mă apropii fără reţinere, fie că-i văd pe stradă, fie în parc (însoţiţi, desigur, de stăpân).

Zile frumoase să ai şi tu, draga mea, asemeni sufletului tău mare-mare în care încap toţi îmblăniţii ce-ţi ies în cale. Te sărut.

În prima imagine, dacă ar putea vorbi ar spune ceva de genul: hei, gata cu fotografiile, vreau să mă joc!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 10:11 
Neconectat

Draga Lena, stiu ca sunt off topic, dar vroiam sa-ti spun ca si eu am o pisica neagra. A venit acum doi ani si i-am pus de mancare. Cu timpul ne-am imprietenit. Nu vrea sa stea in brate, sta doar sa o mangai. Acum in fiecare dimineata ma asteapta cu puiutul ei, Alfred. Cand fac "miau" ma topesc toata. Au o viata dificila ca am multi caini (3 liberi si alti 5 inchisi). Dar cu toate astea rar se intampla sa nu vina dimineata la mancare . Este foarte harnica, micuta.
Spor la treaba!
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 11:53 
Neconectat

Lena, cu toate ca iarna nu este anotimpul meu preferat, o sa urmaresc peisajul tau. Abia astept primul episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 18:05 
Neconectat

Iti multumesc pentru raspunsul tau, draga Lena, si pentru faptul ca iti deschizi sufletul in fata noastra! Si mie imi plac pisicile foarte mult, desi de cand am copiii nu le mai pot avea atat de apropiate cum as vrea eu, pentru ca lasa mult par. Eu am o siameza tip Snow-Shoe si un pisic al cu un ochi albastru si unul caprui si culmea, este surd!
Mi s-a parut deosebit de comica remarca ta cu privire la cainii care latra pe langa tine.
Dupa titlul studiilor tale, pare a fi o cariera grea si foarte moderna si sunt sigura ca ai sa o duci la capat cu brio. Iti urez mult succes in continuare.
La revedere!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 18:06 
Neconectat

P.S. Uite ca m-am luat cu bebelusul meu Cedric care plange non-stop si am uitat sa-ti spun ce pisicuta frumoasa ai.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: