Acum este 16 Iul 2026, 01:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 120 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs culinar - Gargarite in bucatarie
MesajScris: 30 Ian 2011, 11:31 
Neconectat

Nume forum:1
Ma scuzati, dar nu inteleg de ce 9 si 21 nu se incadreaza in concurs. Fundalul este neutru, au lingura de lemn. Din cauza ca nu au prezentat prepararea retetei?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 12:08 
Neconectat

Dani, iti voi raspund eu cu un alt exemplu.
Datorita faptului ca am vrut sa-mi continui studiile, dar nu in tara, am avut la posibilitatea sa ma inscriu si la bursa de studii, pentru ca asa prevedea regulamentul universitatii. Bursa foarte substantiala.
La noi in tara nu se respecta, dar in strainatate regulile impuse in astefel de situatii sunt foarte stricte. Anumite criterii, cum ar fi: documente, medii, venit, si termenul in care te poti inscrie (chiar daca o faci si dupa un sfert de ora nu se mai ia in considerare cererea ta), sunt esentiale si respectate intocmai, pentru ca nici software-ul nu mai permite. Mie imi mai lipsea doar un singur document ca sa o pot face, dar l-am obtinut cu cateva ore mai tarziu de la oficiul de competenta.
Deci, draga Dani, pot sa-ti zic ca si acum imi pare rau, ca nu am reusit si aveam toate sansele sa o primesc.
Dupa parerea mea, ar trebui sa fie la orice fel de concurs chiar daca nu se pierde o suma importanta de bani, nu crezi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 13:02 
Neconectat

Anca, eu banuiesc ca gargarita care a facut reteta 21 a trimis la timp mailul, doar ca Ralu din greseala, a omis sa o posteze, remediind acest lucru foarte repede. Ma insel?
Intreb din nou, problema este ca nu au scris modul de preparare? Nu inteleg ce regula a/au incalcat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 13:06 
Neconectat

Dani la prajitura 21 nu s-a trimis reteta. A spus ca va fi publicata la sfarsit.
Iar reteta 9 nu a precizat modul de preparare.
S-a incalcat regulamentul concursului.
• Fiecare reteta trebuie sa cuprinda:
- ingredientele si modul de preparare;
- o fotografie cu ingredientele pregatite in care sa apara scris titlul retetei (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu o etapa intermediara a prepararii retetei: inainte de coacere, de asamblare etc. (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu finalul retetei care trebuie sa aiba urmatoarele elemente obligatorii: sa fie facuta cu un fundal neutru (pe hartie alba sau de alte culori) astfel incat sa nu se recunoasca locul. In fotografia finala, trebuie sa apara o lingura din lemn.
• Nu este acceptata fotografia care nu are toate elementele specificate si nici fotografii preluate de pe internet. In caz contrar, reteta respectiva nu va intra in concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 13:41 
Neconectat

Dani, eu am facut o paranteza la modul general, nu ca un repros in mod special la cineva sau ceva, ci chiar ar trebui respectate intocmai regulamentele, pentru ca s-a vazut (si nu e prima data), s-au ajuns la discutii. Si acum de atfel.
Dani, nici unul atinge perfectiunea, dar acel minim cred ca putem onora. Si asta numai pentru linistea fiecaruia dintre noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 13:43 
Neconectat

Dani, iti raspund intai din prinvinta regulamentului: cele doua retete sunt incomplete pentru ca lipseste modul de preparare (reteta 9) si reteta 21 (ingrediente plus modul de preparare). Dar am preferat sa le public asa, asumandu-mi tot ceea ce a iesit pe urma.
Fotografia 21 eu am am primit-o luni dimineata, pentru ca autoarea ei mi-a specificat ca era deja trimisa si avea confirmarea mea de primire. Eu insa nu am avut-o, dar pentru ca nu folosesc doar eu calculatorul acasa, m-am gandit ca se poate sa se fi sters email-ul din greseala. Sau poate chiar nu a ajuns. Oricum nu imi amintesc sa fi scris nici confirmarea. Am cerut si reteta si ingredientele, mi s-a raspuns ca vor fi publicate la finalul concursului, alaturi de fotografii la toate fazele de preparare.
Eu nu contest ca reteta nu este facuta special pentru concurs, ci doar ca nu exista continutul retetei ca si text.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 13:47 
Neconectat

Ralu, parerea mea este ca reteta numarul 21 nu trebuia luata in considerare.
Pentru ca nu este corect fata de celelalte.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2011, 15:15 
Neconectat

Ok, acum am inteles. Multumesc tuturor pentru lamuriri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 11:07 
Neconectat

Imi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce s-a intamplat, pentru ca eu am fost cea care, din dorinta de a nu jigni sau dezamagi, am incalcat cu buna stiinta regulamentul. Pe viitor, voi fi mai ferma si nu se va mai intampla.
Retetele 9 si 21 sunt scoase din concurs.
Fiind ultima zi de concurs, am sa rog gargaritele care au votat retetele 9 si 21, sa isi exprime din nou dorintele, in masura in care mai doresc sa o faca sau reusesc sa o mai faca.
Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 11:18 
Neconectat

Deoarece reteta numarul 21 a fost descalificata as dori sa votez in locul ei reteta numarul 2. Deci:
Locul 2 - Reteta 2 (Tort cu gargarita).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 120 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: