Acum este 17 Iul 2026, 00:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 558 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ceva dulce pentru gargarite
MesajScris: 31 Ian 2011, 10:06 
Neconectat

Nume forum:1

Monica, scuza-ma pentru ca am incarcat atat de tare acest topic.
Cred ca nu mai este necesar sa postez si cealalta reteta.
Am fost pusa la zid de unele fete si nu am reusit sa ma abtin, nu am furat (v. Provocare, Dimineti de august) ci doar am muncit sa fac o prajitura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 10:35 
Neconectat
Site Admin

Off-topic
Olariu Ioana scrie:
Ralu, nu vreau sa stric frumusetea acestui topic, dar la prima vedere, doua dintre retete (reteta 9 si reteta 21) sunt in afara concursului, conform regulamentului
Dragut Raluca scrie:
• Fiecare reteta trebuie sa cuprinda:
- ingredientele si modul de preparare;
- o fotografie cu ingredientele pregatite in care sa apara scris titlul retetei (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu o etapa intermediara a prepararii retetei: inainte de coacere, de asamblare etc. (aceasta fotografie va fi postata la finalul concursului);
- o fotografie cu finalul retetei care trebuie sa aiba urmatoarele elemente obligatorii: sa fie facuta cu un fundal neutru (pe hartie alba sau de alte culori) astfel incat sa nu se recunoasca locul. In fotografia finala, trebuie sa apara o lingura din lemn.
Nu este acceptata fotografia care nu are toate elementele specificate si nici fotografii preluate de pe internet. In caz contrar, reteta respectiva nu va intra in concurs.
Cum am mentionat in alt topic, atunci cand am o parere mi-o voi exprima, chiar daca mi se va sari in cap apoi.
Acceptarea acestor doua fotografii inseamna, cel putin pentru tine, o nedreptata fata de celelalte participante la concurs. Pe scurt, nu este corect cum se procedeaza. Uitam ce inseamna termenul de concurs si procedam cum ne taie capul. De ce? De ce mai exista regulament daca tot procedam cum dorim si ne este acceptat asa?
Clementina, acum ca tu ai divulgat cine este autoarea celor doua retete, ti-am adus ceea ce s-a scris in acel topic. Precum vezi, unele gargarite sunt nemultumite de faptul ca nu s-a respectat regulamentul, iar nerespectarea lui inseamna, de fapt o nedreptate fata de celalalte. Pune-te in postura celor ce au trimis si reteta. Nu conteaza daca reteta este inspiratie de pe net, conteaza fotografiile ce dovedesc ca respectiva chiar a realizat acel produs.
Nu ai motiv sa fii suparata. Eu am degustat din rulada ta si iti multumesc pentru aroma de ciocolata.
Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 11:52 
Neconectat

Monica, sunt lucruri ce ma depasesc in ale scrisului si postari pe internet.
Faptul ca la prima reteta am scris ingredientele si nu am scris reteta am facut-o pentru ca nu am avut spatiu unde sa mai scriu si reteta.
A doua reteta, primesc confirmare de primire, la amandoua si vad ca este postata numai una.
Ce am facut, am luat si am trimis si a doua reteta in viteza nici macar sa mai scriu ingredientele.
Am gresit, dar cel mai important m-am facut sa sufar eu, singura. Parca am dat in cap cuiva.
Alta data stiu ce o sa am de facut.
Pe acest forum poate mai sunt fete care nu au chiar 20 de ani si nu sunt experte in asemenea lucruri.
As ruga ca de fiecare data sa se tina seama ca nu toate am facut cursuri de calculatoare.
Multumesc mult pentru intelegere.

Clementina, altadata imi scrii un mail si te ajut eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 11:57 
Neconectat

Clementina, te rog mult nu te amari. Cele care au vrut sa aprecieze retele preparate de tine au facut-o, asa ca te rog sa nu fi suparata. Cred totusi ca s-a exagerat prea mult pe aceasta tema. Ar fi fost frumos, din respect pentru Ralu cel putin, sa se astepte finalizarea concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 12:13 
Neconectat

Clementina, imi pare rau de cele intamplate. Iti inteleg suparatea si faptul ca nu ai avut intentia de a nu respecta regulamentul.
Eu iti multumesc ca ai postat reteta cu toate ca consider ca nu trebuia sa fii eliminata din nici un fel din concurs. Trebuia sa se astepte pana la inchiderea concursului, cu luarea orcarei decizii.
Si eu sunt de parere ca trebuie sa avem mai multa rabdare intre noi si de faptul ca nu suntem la ministerul finantelor unde nu se poate gresi cu nici o virgula.
Inteleg ca un regulament trebuie respectat, insa cand se experimenteaza un nou concurs, regulamentul trebuie luat ca atare. Daca se insista prea mult cu anumite voci din regulament se risca descurajarea participantelor la concurs. Eu cred ca pana la urma, acest tip de concurs ne imbogateste pe fiecare din noi cu cel putin o noua reteta. Un numar mare de participante sau fiecare concurenta in parte - trebuie luat ca un plus si apreciat efortul fiecareia de a realiza o prajitura pentru concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 13:51 
Neconectat

Clementina, mie mi-a placut rulada ta si ieri am facut si eu tort de mere.
Sper sa te indulcesc putin si sa-ti treaca supararea.
Hai zambeste, astea-s copilarii fata de ce ne rezerva viata reala.
Te pupa Rodi.

Este valabil pentru noi toate. Serviti-va!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 13:58 
Neconectat

Rodica, ai dreptate.
Iti multumesc si eu pentru tratatie. Tot ce are mar este delicios.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 14:40 
Neconectat

Rodica, cu siguranta nu mai ai o felie si pentru mine, la cat de bine arata.
O imbratisare calda pentru tine draga mea prietena, gospodina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 15:41 
Neconectat

Va multumesc pentru toate retetele voastre. O mina de aur pentru mine, unele din ele.
Va pup dulce, ca asa se cuvine intr-un topic despre dulciuri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 23:43 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Alia, acum reusesc sa iti dau si eu o idee pentru branzica. Eu am folosit de fiecare data urda (ricotta), lasand-o la scurs bine, eventual chiar de pe o zi pe alta. Doar ca nu mai adaugi smantana in compozitie, ouale sunt de ajuns.
Exista un anumit tip de branza cu smantana si in Italia, incearca sa cauti fiocchi di latte, acolo unde este si ricotta in magazin.

Te pup.
Am facut placinte in ulei cu ricotta, au fost bune, dar parca nu-i ca la mama acasa, ceva lipseste.
Iar fiocchi di latte imi plac mult de tot, am mancat si ii cumpar de fiecare data cand mi-e dor de branza cu smantana. Cum spuneam in topic, seamana mult la gust.
Multumesc Ralu ca te-ai gandit la mine.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 558 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: