Acum este 22 Iul 2026, 20:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 279  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Regulamentul aplicabil este cel de la pagina 131
Nu este un chestionar. 7%  7%  [ 1 ]
Este doar o atentionare. 93%  93%  [ 14 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011
MesajScris: 31 Ian 2011, 16:47 
Neconectat

Nume forum:1
Costea Andreea Georgiana scrie:
Onuta, as dori sa fiu punctata pentru finalizarea goblenului Iconita.
Am lucrat la el 168 de cmp.
Aduc si lincul cu episodul final:
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=5716&p=88743#p88743
Pupici,
Deea, primesti 168 puncte pentru lucrul la Iconita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 16:50 
Neconectat

Onuta, cred ca Ralu se referea la intraga panza, inclusiv marginile complete.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 16:55 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
Onuta, cred ca Ralu se referea la intreaga panza, inclusiv marginile complete.
Atunci imi cer scuze, am inteles eu gresit.
Alina, coform regulii
Olariu Ioana scrie:
• La cererea oricarei gargarite care suspecteaza o abatere de la reguli, gargarita implicata direct are obligatia sa posteze imaginea cu modelul in lucru cu un obiect la cererea respectivei. Daca in decurs de 72 ore nu face acest lucru o sa fie descalificata, iar modelul respectiv o sa fie in afara concursului, insa poate participa cu alt model de goblen. ***in ultima instanta, se poate supune la vot respectivul serial, daca gargarita implicata direct a trisat sau nu, voturile fiind acordate de celelalte gargarite participante.
te rog sa postezi o imagine cu goblenul, in care sa se vada si marginile panzei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 16:59 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Onuta, conform acestei reguli, consider ca un serial nu poate avea mai putine episoade decat numarul de diagrame sau numarul de culori (in functie de modalitatea de lucru). In schimb, se pot posta mai multe fotografii odata, cu evolutia lucrului.
Daca gresesc in a interpreta regulamentul, te rog sa ma corectezi.
Ralu, regula e cam abigua, dar ai dreptate.
V-as ruga pe voi, gargaritelor, daca vi se pare ceva in neregula, sa mentionati acest lucru aici. Va dati seama ce ar insemna pentru supraveghetor sa urmareasca toate serialele si sa ia masuri de unul singur?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:00 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
In cazul in care gargarita participanta ia o pauza la un goblen (poate doreste sa lucreze alt model, nu are timp sa lucreze goblen, etc.) are obligatia de a specifica acest lucru in topicul pentru concurs, astfel, vom evita descalificarile.
Eu sunt acum intr-o astfel de situatie.
Nu stiu cand voi reusi sa revin in concurs, deocamdata plec la fata, dar daca voi avea posibilitatea de acolo sa continui, cu mare drag voi fi aici.
Rodica, nu este nimic. Este bine ca ai mentionat acest lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:02 
Neconectat

Ralu, am postat doua imagini cu goblenul terminat in serialul meu, una cu fata, alta cu dosul. Aduc aici si linkul respectiv. Pentru ca ai cerut acest lucru, o sa postez imagini si cu panza intreaga, dar in momentul de fata nu dispun de aparat foto. In cursul zilei de maine o sa postez si imaginile cerute. Daca doresti, poti sa imi spui si ce anumit obiect de siguranta sa contina.
In legatura cu postatul episoadelor pe culori, am intrebat-o pe Onuta daca este necesara si postarea acestora, Onuta putand sa confirme acest lucru. Eu nu cred ca am postat doar imaginea de inceput, episodul de siguranta si finalul, ca alte gargarite. Oricum am fotografii facute la fiecare culoare in parte si daca este necesar o sa le postez si pe acestea, maine.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=5710&start=40

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:32 
Neconectat

Am primit of-ul unei gargarite pe messenger si m-am gandit sa postez asa, imaginea prin print-screen.
Pentru ca m-am gandit ca nu doreste sa isi arate numele aici pe forum, am optat pentru a-i elimina numele din imagine.

Olariu Ioana scrie:
• O gargarita poate posta cate episoade doreste, dar are obligatia sa prezinte episoade cu fiecare etapa a lucrului la acel goblen. Ca exemplu, daca o gargarita lucreaza pe culori poate posta cate un episod la fiecare culoare lucrata; daca lucreaza pe diagrame, poate posta un episod cand termina o diagrama, etc. Pot posta si mai multe episoade, cu cat mai multe episoade cu atat mai frumos si mai interesant va deveni serialul. (Cine stie ce se poate intampla, poate vom avea pe viitor si un concurs cu cel mai frumos serial, nu?)
• Nu sunt acceptate goblenuri lucrate aparute in mod miraculos, goblenuri care nu au fost prezentate in seriale.
Monica, iti cer ajutorul pentru ca am vazut ca votul secret e de efect. Se poate sa ne mai ajuti cu un chestionar?
Gargarite, considerati ca serialul Rodicai, Viziune araba (http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=5757&start=20), este corect pentru concurs?
Da - daca cosiderati ca este conform regulamentului
Nu - daca considerati ca nu este conform regulamentului

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:36 
Neconectat

Neacsu Alina-Mihaela scrie:
Ralu, am postat doua imagini cu goblenul terminat in serialul meu, una cu fata, alta cu dosul. Aduc aici si linkul respectiv. Pentru ca ai cerut acest lucru, o sa postez imagini si cu panza intreaga, dar in momentul de fata nu dispun de aparat foto. In cursul zilei de maine o sa postez si imaginile cerute. Daca doresti, poti sa imi spui si ce anumit obiect de siguranta sa contina.
In legatura cu postatul episoadelor pe culori, am intrebat-o pe Onuta daca este necesara si postarea acestora, Onuta putand sa confirme acest lucru. Eu nu cred ca am postat doar imaginea de inceput, episodul de siguranta si finalul, ca alte gargarite. Oricum am fotografii facute la fiecare culoare in parte si daca este necesar o sa le postez si pe acestea, maine.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=5710&start=40
Alina, trebuie sa postezi in maxim 72 de ore de la data cererii, astfel, nu vad o problema daca ai posta maine imaginea ceruta.
Da, Alina m-a intrebat daca este necesar sa posteze la fiecare culoare terminata, cand la o culoare are foarte putin lucrat. Fiind deja postat finalul, nu am mai vazut rostul unor alte episoade peste final, dar acum, Alina, te rog sa tii cont de cererea gargaritelor.
Multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:38 
Neconectat

Asa o sa fac Onuta. Maine voi posta toate culorile si episodul la cererea Ralucai. Dar sa imi spuna daca doreste un anumit obiect de siguranta.
O seara frumoasa tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2011, 17:41 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Da, Alina m-a intrebat daca este necesar sa posteze la fiecare culoare terminata, cand la o culoare are foarte putin lucrat. Fiind deja postat finalul, nu am mai vazut rostul unor alte episoade peste final, dar acum, Alina, te rog sa tii cont de cererea gargaritelor.
Multumesc.
Nu cred ca este necesar chiar la fiecare culoare, daca asta inseamna doar cateva puncte, dar asa cum a mai zis o gargarita, macar la o diagrama, gradual sau cat de cat des. Acesta este regulamentul la care am convenit toate, ar trebui sa il respectam. Parerea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2788 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 279  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: