|
Acum este 12 Aug 2026, 23:04
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 16:00 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Am revenit cu o propunere de regulament:
• La acest concurs pot participa toate gargaritele care au lucrat sau au in lucru cel putin un model de goblen de la Rogoblen. • Pana pe data de 20 februarie 2011, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 3 fotografii cu daruri pentru luna martie (ex: martisoare, felicitari etc.) creatie personala, pe adresa de e-mail martisorttt@gmail.com. • Fiecare gargarita participanta are obligatia de a trimite pe langa fotografia cu martisorul si o fotografie cu materialele necesare crearii lui. Cea din urma fotografie va fi postata la finalul lunii intr-un topic creat special pentru acest concurs. Creatiile trebuie fotografiate avand ca element de siguranta o forfecuta. • Nu este acceptata fotografia care nu are elementul de siguranta specificat, cea care nu are si o fotografie cu materialele folosite si nici fotografii preluate de pe internet. In caz contrar, fotografia respectiva nu va intra in concurs. • Pe data de 21 februarie 2011, fotografiile cu finalul creatiilor vor fi postate intr-un topic separat, unde vor fi prezentate si autoarele, urmand apoi ca gargaritele sa voteze cele mai ingenioase idei. • Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi dupa cum urmeaza: Locul I - fotografia nr. a (3 puncte) Locul II - fotografia nr. b (2 puncte) Locul III - fotografia nr. c (1 puncte) • La sfarsitul lunii, se va premia gargarita care a acumulat cele mai multe puncte la cele trei idei de martisoare. • La finalul concursului, se vor posta si celelalte fotografii.
Ce parere aveti?
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 16:06 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Dani sunt de acord si te sustin. Pupici.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 18:27 |
|
|
|
Multumesc mult pentru sustinere. Vreau sa adaug faptul ca gargaritele care voteaza trebuie sa argumenteze alegerile facute. Avand in vedere ca maine este 1 februarie va rog mult sa va spuneti cat mai multe punctul de vedere, ca sa stiu daca deschid topicul sau nu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 18:33 |
|
|
|
Va fi un concurs interesant. Regulamentul mi se pare ok.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 18:37 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dani, eu zic ca este ok. Ultima adaugare este perfecta. Sper sa participe cat mai multe gargarite. Te pup.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 18:47 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Dani, si eu sunt de acord cu regulamentul postat.
Mi-as dori ca la final, daca este cazul, gargarita care a creat un martisor inedit si nu banuim ce tehnica a folosit sa ne descrie si modalitatea de creare a lui. Sper sa existe cat mai multe participante si sa vedem martisoare cat mai frumoase. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 31 Ian 2011, 23:49 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ma incanta si pe mine aceasta idee pentru concurs. Imi exprim votul pro si imi cer scuze daca imi permit sa fac asta fara a fi sigura ca pot sa si particip. In cazul in care s-a hotarat, urez succes si multa inspiratie creatoarelor, iar tie, Dani, mult succes la moderat.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Feb 2011, 05:52 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Poate se ofera cineva sa modereze si Gargarita lunii februarie.
Mult succes!
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Feb 2011, 08:55 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Voi modera eu de acum topicul de Gargarita lunii, daca sunteti de acord.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Feb 2011, 09:29 |
|
|
|
Multumesc tuturor pentru ca v-ati exprimat acordul. Ralu, succes in moderarea topicului Gargarita lunii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|