Urare de Paste 2006, by Coco Bordan (120 mesaje) la 20-04-2006 Paste Fericit! Si aveti dreptate - sa ne gandim si la oamenii aceia cuprinsi ape, la Dunare.
Replica: Paste fericit tuturor! by Chirosca Gianina (3 mesaje), la 19-03-2007 Un Paste fericit si multa sanatate tuturor celor ce au intrat in lumea Rogoblen!
Spor la lucru in continuare!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!
Hai sa fim mai buni, mai iertatori, mai drepti, sa ne ajutam unii pe ceilalti!
Replica: Topic cumulat by Admin TTT (3921 mesaje), la 10-04-2008 Paste fericit tuturor, by angela draganoiu la 06-04-2007 deoarece eu nu stau pe net in week-end sau de sarbatori vreau sa va urez de pe acum Paste fericit si sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi.
Iar colectivului firmei Top Terra Trade, care ne faciliteaza dialogurile acestea si ne incinta cu modelele de goblen, ii doresc multa sanatate, pace si liniste in suflet dar si multe mule impliniri.
Va multumesc ca existati.
*
Paste fericit, tuturor !, by 0lteanu Emilia la 06-04-2007 Colectivului de la Top Terra Trade ii doresc sanatate si bucurii alaturi de cei dragi, succes in afaceri. Sunteti niste oameni minunati.
Celor care scriu aici si imi bucura dupa amiezile, le multumesc si le doresc din suflet zile pline de soare si nopti senine, si mai ales sanatate.
*
Topic: Paste fericit! by Maria Zanfir la 20-04-2006 Paste fericit va zic si eu. Si sa fie lumina si pentru amaratii aceia de romani prinsi de inudatii!