|
Acum este 22 Iul 2026, 14:33
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:40 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Maria, ai mare dreptate. A mai fost ceva asemanator si la Provocare, dar vad ca nu se mai zice nimic. Aici macar Alina a incercat sa demonstreze intr-un fel, dar Mirelle nici in ziua de astazi nu a mai venit cu nici o fotografie.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:42 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Ralu, eu sunt de acord, oricum mie imi place sa postez episoade cat mai dese, pentru a se vedea exact cum creste pe panza goblenul. Cred ca acesta este si farmecul unui serial, ca de ceea este serial, nu?
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:45 |
|
|
|
Ralu, cand cineva prezinta cu placere un serial se vede. Nu imi pare corect sa posteze mai des cine lucreaza pe culori decat cine lucreaza dezorganizat. Eu tin sa cred ca cine s-a inscris la acest concurs posteaza din placere si nu constrans de un anume numar de episoade. Pentru cine lucreaza pe culori cred ca nu trebuie specificat ca atunci cand o nuanta este reprezentata de un singur fir sa prezinti o fotografie, doar daca iti face placere. Cred ca avem o varsta cand putem face diferenta, de la caz la cz si sa nu ne ingradim iar de reguli.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:48 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Maria, propuneţi alte reguli. Până la urmă fotografiile nu sunt ceva relevant (din punctul meu de vedere), desigur că sunt singurele prin intermediul cărora se poate participa la un concurs online. Lucrez de câţiva ani în domeniul editări foto şi ştiu cum se pot înfăptui adevărate minuni grafice, dacă cineva ar dori să facă o fraudă probabil că ar face-o mai subtil. (În fine, nu asta contează acum, nu vreau să intru în polemici, nu iau apărarea nimănui).
Am vrut să subliniez că Alina s-a retras şi a învăţat ceva de la lecţia primită şi am (ceva mai mult decât) bănuiala că nici nu va mai participa foarte curând la un concurs.
Dacă a greşit, noi toate avem inimi mari, nu o victimizăm, ci doar o iertăm. Dacă nu a greşit, felicitări ei pentru renunţare - înseamnă că este un om mare.
Eu mă retrag aici. Continuaţi voi discuţia aşa cum consideraţi că este mai bine să se desfăşoare.
O seară plăcută! Vă sărut.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:51 |
|
|
|
Lena, eu sunt de parere ca situatiile trebuie sa fie clare pana la capat, altfel vad ca revin. Data trecuta am fost cea care a tinut partea Alinei si tot nu a fost clar de ce. Cat trebuie sa ascundem sub pres?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 19:56 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Mai am o idee "amiabila": la inscrierea inconcurs cu un model, impreuna cu participanta sa se stabileasca numarul de episoade pe care le va posta (excluzand cel initial, de siguranta si finalul), astfel, de la caz la caz, fiecare poate va fi multumita. Nu mai stiu ce sa spun, pentru ca nu imi doresc sa lasam tot asa, iar dupa o luna sa ajungem la aceeasi concluzie, ca una a postat mai mult sau mai putin.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 20:08 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Ralu, cel mai bine e sa se aleaga o noua moderatoare. Si aceasta impreuna cu noi toate sa mai lucram la regulament. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 20:22 |
|
|
|
Si eu sunt de acord ca noua observatoare, sa impuna daca doreste un numar de episoade in functie de model daca crede ca este necesar.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 20:26 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Maria, dar de ce nu propui pe cineva? Pupici.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs de goblen - 2011 Scris: 01 Feb 2011, 20:33 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Precum a fi observator/moderator este o activitate care presupune o prezenta aproape continua pe forum, ma ofer eu sa il urmaresc, bineinteles daca am si acordul vostru. Cred ca nu mai este necesar nici un chestionar, ci doar parearea voastra, iar in cazul in care este afirmativa, va invit sa va spuneti si opinia in privinta frecventei episoadelor.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|