|
Acum este 22 Iul 2026, 20:54
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 05 Feb 2011, 22:56 |
|
Membru din: 07 Mar 2009, 13:52 Mesaje: 2570 Locatie: Galati Nume forum:1
|
|
Danuta, felicitari! Este un model frumos si merita tot timpul investit. Mult spor si timp liber in continuare.
Te pup si te imbratisez.
_________________ Alinus - Gargarita-Ingerul-Albastru
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 05 Feb 2011, 23:00 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce buchiseala frumoasa, Danuta! Imi place mult, mult. Este un model rustic si realizat foarte bine. Te asteptam cumincioare cu noi episoade.
Pupici la flacai, dar si tie, bineinteles.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 05 Feb 2011, 23:01 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, draguto. Mult succes si tie!
Da, Ralu, iese frumos si chiar solicita mult atentia, dar merita. Inca vreo 1000 de ani si-l termin si eu. Ha, ha! Te pup pe obrajori pe tine si pe Dario.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 06 Feb 2011, 10:59 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce amestecatura de culori ai pe panza, Danuta. Cred si eu ca inaintezi mai greu. Este foarte complex, cu adevarat o provocare. Privindu-l la tine l-am trecut in lista de dorinte (recunosc ca-i foarte lunga, nici nu stiu care dintre modele vor avea prioritate la urmatoarea comanda). Te sarut si sper ca in curand sa-ti tin companie la acusor. Pupici lui Albert si Cedric.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 06 Feb 2011, 20:38 |
|
|
|
Si eu care credeam ca dupa Ikebana cu liliac nu ma mai poate speria nici un model. Este complicat, dar merita fiecare impunsatura pentru minunea ce ramane in urma acului. Aripioare la ac iti doresc, Danuta, si cat mai mult timp liber pentru pasiunea noastra comuna.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 07 Feb 2011, 00:52 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Incet, dar sigur. Este frumoasa buchiseala ta. Se vede ca este un model care necesita rabdare si timp. Iti doresc aripi la acusor si sa il termini mai repede de o mie de ani. Nu de alta, dar eu nu ii voi mai apuca finalul (glumesc!). Te pup si un pic de timp liber sa mai lucrezi o floricica.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 07 Feb 2011, 09:06 |
|
|
|
Este unul dintre modelele mele preferate. Stiu ca este dificil si de aceea nu am curaj sa il comand, dar ma bucur din suflet sa il vad in serial. Este o buchiseala care merita tot efortul. Mult spor iti doresc in continuare.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 07 Feb 2011, 16:28 |
|
|
|
Danuta, cu siguranta nu iti lipseste rabdarea. Im place cum se asterne pe panza modelul tau. Sa ai spor!
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Feb 2011, 03:12 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Danuta, foarte frumos acest episod. Pupici dulci pentru tine si printisorii tai si pentru ingerasii imblaniti.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Andreea Tomita
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Feb 2011, 09:31 |
|
|
|
Danuta, pe cat de migalos, pe atat de frumos. Spor si timp! Pupici pe aripioare pentru tine si pentru Albert si Cedric. Saluta-i pe imblaniti din partea mea.
_________________ Andreeat - O prietenie se naşte mai curand din contraste decat din asemanari.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|