|
Replica: Bine ai venit, Oana, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 06-11-2008 Unde sa postez goblenuri spre vanzare?, by paulescu oana (1 mesaje), la 06-11-2008 Buna, am si eu o rugaminte. Am cusut cateva modele si as vrea sa le expun spre a fi vandute. Trebuie sa-mi platesc scoala si nu am cu ce. De aceea ma vad nevoita sa le vand. Cum trebuie sa procedez? Va las si adresa de e-mail, poate imi dti un sfat in scris (mailto:oana_paulescu@yahoo.com). Va multumesc mult.
Sper sa fi cu noi in timpul tau liber. Trebuie sa postezi imaginea cu goblenele tale la Modele lucrate(http://www.rogoblen.ro/produselucrate.jsp), cu conditia sa fie modele de la aceasta firma. Iti urez succes la vanzarea modelelor tale.
Replica: Bine ai venit, Oana! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 06-11-2008 Sper sa mai stai in compania noastra.
Replica: Cumulare topic, by Admin TTT (3888 mesaje), la 22-04-2009 Nelamurire, by Catana Gabriel Ion (1 mesaje), la 22-04-2009 Am lucrate cateva goblene pe care vreau sa le public pe acest site pentru a le putea vinde. Cum se procedeaza?
Replica: Gabriel, by Olariu Ioana (68 mesaje), la 22-04-2009 Doar daca sunt goblene de la TTT le poti posta pe acest site. Cum? Pe pagina principala a siteului, dai click pe Modele lucrate, apoi pe publica modelul tau; mai departe o sa-ti apara campuri in care trebuie sa descrii goblenul, dupa dai click pe Publica modelul! Cam asta trebuie sa faci, sper sa fi fost de ajutor! O zi placuta!
Replica: Cumulare, by Admin TTT (3888 mesaje), la 22-04-2009 Replica: Ioana, by Catana Gabriel Ion (2 mesaje) , la 22-04-2009 faza este ca sora mea vrea sa faca lucrul acesta, dar nu are acces la internet si nici nu cred ca s-ar descurca, asa ca eu am facut contul pentru a o ajuta pe ea. Am intrebat-o si mi-a zis ca goblenele le-a luat de la Rogoblen; a sunat si au venit prin posta. Daca ma mai poti ajuta cu vreun sfat, ar fi bine venit. Am observat acum cum trebuie sa publici modelul. Multumesc frumos.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|