Acum este 13 Mai 2026, 23:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 08 Feb 2011, 21:57 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, bunica mea de suflet am citi tot ce ai patit.
Crede-ma, ca dupa o astfel de perioada, as fi franta. Tu esti neobosita. Mereu ma gandesc cand obosesc ca daca Bica poate trebuie sa pot si eu. Esti plina de energie si ai atata iubire de daruit.
Imi pare rau ca Bicu a fost bolnav, dar totodata ma bucur ca lucrurile au revenit la normal.
Va doresc multa sanatate si Mariuca sa va umple casa de zambete si sufletul de fericire.
Te pup si somn usor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 22:37 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite!
Nu am mai trecut prin gradina doua zile si sunt o gramada de noutati.
Am mai tras cu ochiul prin topice chiar daca nu mi-am facut simtita prezenta.
Ralu, multa sanatate, ceaiul de tei cu multa lamaie si miere face minuni.
Alexa, pup ingerasii tai si multa sanatate.
Bica, multa sanatate si numai bine.
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna cu vise frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 22:52 
Neconectat

Bica, imi imaginam ca nu este de bine absenta ta asa de indelungata in gradina.
Totul este bine cand se termina cu curatenia.
Gargaritelor, multa sanatate! Sa va atinga doar virusul goblenatului!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 23:03 
Neconectat

Bica, tu protejezi pe fiecare. Chiar si pe noi in ceea ce ne povestesti, pentru ca ne relatezi doar finalul cand totul s-a terminat cu bine. Ma bucur ca si de data aceasta s-a intamplat la fel.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa, draga Bica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 08:15 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele. Cafeluta este servita si va astept in cafenea sa o savurati si voi.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si cu mult spor la goblenat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 08:35 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite dragi.
Eu nu beau cafea pentru ca imi face rau, dar de anul acesta am descoperit latte machiato sper sa fi scris bine cuvantul. Acest latte este tare delicios, dupa cum spune si denumirea este un lapte machiat, adica are in el putina cafea cat sa il coloreze si la gust este delicios si nu este tare.
Bica de cele ce am vazut ca ai scris aici pe forum imi dau seama ca semeni cu buni meu'. Este bunica din partea mamei care pe mine m-a crescut de la varsta de 3 luni. Mama a trebuit sa se intoarca la munca, asa ca m-au lasat in grija bunicilor. Bunicul, din pacate, nu mai este printre noi, dar buni sper sa mai ramana macar inca 10 ani de acum inainte. Diferenta este ca buni este femeie de la tara, care de tanara a muncit la CAP, (cred ca asa se scrie) dar este moderna (nu este demodata), ea mereu incerca sa ne sfatuiasca pe toti si sa ne ajute. Finalul daca pot sa zic asa este ca desi seman la aspect fizic si caracter cu bunica din partea mamei intre mine si buni s-a creat o legatura - mereu putem vorbi una cu cealalta de toate. Suntem confidente ca sa zic asa - cateodata mama si sora ei sunt geloase pe mine ca vorbesc asa cu buni.
Multi ani sa traiesti pe pamant draga Bica iti doresc, asa cum ii doresc bunicii mele, sa ne tot dati sfaturi bune.

Gargaritelor sanatate va doresc si spor la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 09:06 
Neconectat

Buna dimineata!
Adelina, multumesc de cafeluta. Este obligatorie dimineata.
Bica, nici nu stiu ce sa mai spun. Pana la urma este bine ca lucrurile au revenit pe un fagas normal. Iti doresc sanatate si putere sa le duci pe toate. Multa sanatate lui Bicu si pupici printesei.
O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 09:51 
Neconectat

Buna dimineata, dupa o noapte agitata.
Eu trag de raceala in continuare, am trecut pe pastile, Dario este un pic mai bine, dar pana nu ma tratez eu, virusii sunt tot in casa.
Mai avem un vecin nou, am gasit fundita albastra in aceasta dimineata cand am deschis balcoanele.

Inca nu stiu alte amanunte, sper sa il prind pe sot sa il intreb mai multe. Aceasta prietena a incheiat sirul nou-nascutilor intre prietenii mei de aici, a fost un an frumos, la fiecare luna sau doua luni, fiecare a nascut, in total sunt sase nou-nascuti in 4 luni de zile.

Bica, si eu ma gandeam ca ceva s-a intamplat, sper doar ca acum v-ati linistit, ca Bicu sta mai bine si ca toate vor reveni la normal, incet, incet.
Va doresc multa sanatate si va imbratisez cu drag.

Pupici si o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 10:09 
Neconectat

Ralu, ce obicei frumos.
Bica, ma bucur sa te revad si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Multa sanatate iti doresc si tie si lui Bicu.
Gargaritelor, aveti grija de voi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Feb 2011, 19:15 
Neconectat

Adelina, multumesc pentru gandurile bune, dar si pentru cafea. Da, aseara eram cam daramata, dar azi dimineata am avut surpriza sa primesc masina la scara si sofer ca sa imi fac toate cumparaturile usor. Autor de la cuscrul nostru.
Nu te gandi ca daca eu pot, poti si tu. Eu am alta constitutie si am avut parte de binefacerile unui tip de viata (sunt copil crescut la tara, in aer curat; am mancat toata viata numai mancare gatita de mine si facuta din produse de la tara; am muncit pana acum cativa ani, cot la cot cu taranii la camp, ba si coseam faneata;) ce m-a fortificat tot timpul. Eu ii spun fetitei mele sa aiba grija de ea, sa-si organizeze viata cat mai simplu si sa ia din bucuriile vietii cat mai mult, ca acum trec anii si se trezeste fara puteri si fara bucurii.
Mariuca a mers astazi la gradinita si este tare incantata. Cuscrul a vorbit la o gradinita particulara si ieri dupa-amiaza m-a luat si pe mine sa vad cum este acolo. Mi-a placut ca este foarte multa curatenie, multe posibilitati pentru dezvoltarea unui copil (loc de joaca special pentru fiecare grupa si in gradinita si in afara ei, multe jucarii si jocuri si educatoare calme si calde si cu zambetul pe buze.
Cuscra a dus-o astazi la gradinita si mi-a spus ca Mariucai ii straluceau ochii cand a vazut atatia copii si cladirea frumoasa.
Iti multumesc pentru urari si iti doresc si tie multa sanatate.

Totul este bine cand se termina cu curatenia.
Maria, cat adevar graiesti! Parca zbor de fericita ce sunt ca am din nou casa curata, dar mai ales ca merge centrala, din nou. Centrala este un efort pe care l-am facut anul trecut si nu imi pare rau ca, parca, sunt mai infrigurata pe an ce trece.

Chiar si pe noi in ceea ce ne povestesti, pentru ca ne relatezi doar finalul cand totul s-a terminat cu bine.
Anca, nu as vrea sa incarc pe nimeni cu problemele mele ca fiecare le are pe ale lui.
Iti spun doar ca Mariuca va ramane langa noi pana ce copiii vor gasi o bona si o gradinita dupa cum vor ei. Ai inteles, acum, ca bucuriile noastre tot injumatatite vor fi, din momentul in care Mariuca va pleca la parintii ei.
Sanatate multa si la voi si multi pupici pentru printesa numita Claudia.

Lora, si mie imi place cafeaua cu lapte spuma. Fetita mi-a adus chiar un aparat mic cu care sa fac laptele spuma, dar l-am facut cadou ca mai mult spalam la el.
Bunicuta ta este o fericita ca te-a avut atata timp langa ea (ce n-as da sa am si eu o astfel de mangaiere cu Mariuca mea!), iar tu esti la fel de binecuvantata ca ai avut si ai parte de intelepciunea bunicii tale. Este o relatie frumoasa si din descrierea ta am inteles si iubirea si respectul ce il ai pentru ea.
Sa traiasca sanatoasa si sa fie alaturi de tine cat mai mult.
Multumesc mult pentru urarile frumoase.

Nico, sanatate pentru Bicu este nevoie mai tot timpul. Este foarte agitat din casa lipsei de activitate si sta numai pe langa mine. Astazi mi-a taiat zarzavatul pentru ciorba, mi-a transat carnita si mi-a scos toate ingredientele pentru dulcele Mariucai. Ma rasfata cu cuvinte frumoasa si-mi saruta mana dupa ce se scoala de la masa. Am ajuns sa ne certam cine spala vasele. Fiecare dorim sa avem activitate ca sa uitam ca este casa goala (pe Mariuca ne-a adus-o cuscra de la gradinita pe ora 5).
Pe printesa as pupa-o tot timpul. Cand ma uit la ea si-mi aduc aminte ca va pleca in curand din casa noastra ma apuca o sfarseala.
Sanatate si tie si multi pupici printului Alexandru.

Ralu, se pare ca este un loc binecuvantat cu atat de multi copii adusi de barza, intr-un timp atat de scurt.
Am vazut in Austria langa o casa, o barza mare (din placaj) aseazata in fata gradinii si mi-am adus aminte de Raluca ce ne povestea de acest obicei. Imi place modul acesta (fundita mare la balcon, gard) de a anunta lumii bucuria ta, la nasterea unui copil.
Multa sanatate si tie si lui Dario si sa ai parte doar de bucurii.

Mona, multa sanatate si tie, frantuzoiaca blanda si frumoasa.

Michela, am deschis si imi place mult ce scrie acolo. Sunt unele din retetele de pe timpul bunicii mele. Nu am avut timp decat sa frunzaresc un pic, dar se anunta o lectura tare interesanta.
Sa fii sanatoasa!

Inchei aici pentru ca ard de nerabdare sa citesc in continuare ceea ce ne-a semnalat Michela.
Va doresc o seara buna si o noapte odihnitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: